Ο Μπάιντεν θεωρεί τον πατριάρχη Βαρθολομαίο όμοιο με τον Χριστό

 Δυστυχώς υπάρχουν Ορθόδοξοι κληρικοί οι οποίοι υποστηρίζουν τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος τάσσεται υπέρ των αμβλώσεων και έχει πρώτο μέλημα του να εγκρίνει νόμους για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤKI εις βάρος της οικογένειας.

Ο Μπάιντεν είχε επανειλημμένως πει ότι ο πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι ένας από τους δύο ανθρώπους, που μοιάζουν με τον Χριστό, δήλωσε ιερέας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής του Φαναρίου.

Από όλους τους κορυφαίους ηγέτες τους οποίους είχε συναντήσει ο Μπάιντεν μόνον ο επικεφαλής του Φαναρίου και ο Νέλσον Μαντέλα του φάνηκαν ότι μοιάζουν με τον Χριστό, δήλωσε ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Αρχιεπισκοπής Αμερικής του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως πρεσβύτερος Άλεξ Καρλούτσος μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Greek Reporter.

Ο Καρλούτσος τόνισε ότι ο Μπάιντεν «είναι πολύ αφοσιωμένος και φίλος της ελληνοαμερικανικής κοινότητας». Τούτο εκδηλώθηκε στο ότι ο εκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ αρέσκεται στο να αποκαλεί τον εαυτό του «Μπαϊντενόπουλος».

Κατά τον κληρικό της Αρχιεπισκοπής Αμερικής του Φαναρίου, ο Μπάιντεν «είναι αρτίως ενημερωμένος» για την Ορθόδοξη Εκκλησία και «έχει μεγάλο αίσθημα της πίστεως».

Ο κληρικός του Φαναρίου ενθυμήθηκε ότι ο Μπάιντεν είχε επανειλημμένως πει: «Είχα ταξιδεύσει σε όλο τον κόσμο και συναντήθηκα με μεγάλους ηγέτες, αλλά γνώρισα μόνον δύο μορφές που μοιάζουν με τον Χριστό: μια του Νέλσον Μαντέλα, και άλλη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου».

Ο ίδιος ο Καρλούτσος θεωρεί τον Μπάιντεν τον καλύτερο φίλο του και δεν σχολιάζει τις φιλελεύθερες απόψεις του σχετικά με τις αμβλώσεις και το ΛΟΑΤΚΙ.

"O.T."

1 σχόλιο:

Unexpected Opponent είπε...

Bιβλιο με τίτλο : η Aληθεια για τις εκτρώσεις , των εκδόσεων 0ρθοδοξου Kυψελης . To περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική α ξ ι α .