Κ. Βαθιώτης : ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Όταν μετά την 17η Μαρτίου ο κ. Μητσοτάκης κήρυξε τον πόλεμο κατά του κορωνοϊού ως “αόρατου εχθρού” της δημόσιας υγείας, ακριβώς μία ημέρα μετά την αρχική κήρυξη του “πολέμου” από τον Εμ. Μακρόν (δεν είναι τυχαίο ούτε ότι ο Γάλλος είχε την πρωτιά ούτε ότι ο Έλληνας ήταν το “δεύτερο καλόπαιδο” που έσπευσε να εμπλακεί στον “πόλεμο”),
σε κάποιους ήταν διαυγές το νέο “τρενάκι του τρόμου” που ξεκινούσε την πορεία του 19 χρόνια μετά τον πόλεμο κατά του προγενέστερου “αόρατου εχθρού”, δηλ. της Αλ Κάιντα και των απανταχού της γης τρομοκρατικών οργανώσεων, που μισούσαν (“και καλά”) τις “δημοκρατίες” της Δύσης.

Σε όποιους εξηγούσα την θεωρία περί “αοράτου εχθρού”, επιχειρώντας να τους ωθήσω να συγκρίνουν την 11η Σεπτεμβρίου με την 11η Μαρτίου, ώστε να αντιληφθούν τον κοινό παρονομαστή του τρόμου και του επαναπροσδιορισμού του διλήμματος “ελευθερία vs ασφάλεια”, που τώρα έμελλε να λυθεί μονόπλευρα υπέρ της ασφάλειας, με ρωτούσαν επίμονα:

----------------

Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Τό ἄρθρον ρίχνει φῶς εἰς τήν πτυχήν-κλειδί τοῦ σχεδίου ὑποδουλώσεως τῆς ἀνθρωπότητος ὑπό τῶν νεοταξιτῶν (=Σατανιστῶν) μέ τήν ὑπ' αὐτῶν τεχνητήν δημιουργίαν κρίσεων (9/11, Lehman Brothers, Coronavirus, etc.), ἔτσι ὥστε νά μᾶς ἔχουν συνεχῶς ὑπό καθεστώς τρόμου, τό ὁποῖον προσφέρει ἰδανικάς συνθήκας γιά νά μᾶς στερήσουν σιγά-σιγά ὅλες τίς ἐλευθερίες χάριν τῆς «ἀσφαλείας»!!! Ὄργανά των οἱ ψευδο-πολιτικοί, οἱ ψευδεπίσκοποι, οἱ ψευδο-επιστήμονες, οἱ ψευδο-δημοσιογράφοι κ.ἄ.


«Και τι θέλουν δηλαδή να πετύχουν όλοι αυτοί που μας πρήζεις ότι συμμετέχουν σε μια παγκόσμια συνωμοσία εναντίον των λαών;».
«Θέλουν να μας ελέγξουν;».
«Αφού μας ελέγχουν ήδη!», απαντούσαν μόνοι τους, μέσα στην απύθμενη αφέλειά τους, προκειμένου να δικαιολογήσουν την απόφασή τους να γυρίσουν πλευρό και να συνεχίσουν τον ύπνο τους κάτω από το πάπλωμα της δήθεν προσωρινώς ανασταλείσας κανονικότητας.

Το εδώ αναρτώμενο κείμενο που έγραψε η αγαπητή Χρυσούλα Μπουκουβάλα προσθέτει ένα πολύ χρήσιμο και εν ταυτώ κρίσιμο κομμάτι στην ερμηνεία του “κορωνοϊκού φαινομένου”, αφού σκιαγραφεί το ιστορικό πλαίσιο μέσα στο οποίο εντάσσεται το “γαϊτανάκι του τρόμου”, δίνοντας παράλληλα το στίγμα της εκάστοτε Παγκόσμιας Ημέρας.

Μας προσφέρει με μοναδική οξυδέρκεια εκείνο το νήμα που θα (πρέπει να) οδηγήσει το πλήθος των υπνωτισμένων Ελλήνων στην συνειδητοποίηση ότι, αν συνεχίσουν να “χουζουρεύουν” κάτω από το “παλαιοκανονικό τους πάπλωμα”, τότε η πρωτοφανής σε ισχύ σεισμική δόνηση που θα προκληθεί μετά βεβαιότητος από την βίαιη μετακίνηση της (ελευθερο)τεκτονικής πλάκας θα τους καταλάβει εξαπίνης.

Παραθέτω κάποια χαρακτηριστικά σημεία του κειμένου της συγγραφέως:
«Όπως κατά τη διάρκεια της Τρομοκρατίας στη Γαλλία, οι αποκρυφιστές Ιακωβίνοι / Ιλλουμινάτοι του Ροβεσπιέρου μετέτρεψαν την πολιτική τους σε νέα θρησκεία και με τη δικαιολογία της Δημοκρατίας βύθισαν τη Γαλλία στην απόλυτη φ ρ ί κ η, σήμερα κατά τον ίδιο τρόπο, η νεοταξική ιεραρχία προσπαθεί να υλοποιήσει την ατζέντα που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν οι Ι α κ ω β ί ν ο ι». […]

«Η καθημερινή, αναίτια α ν θ ρ ω π ο θ υ σ ί α [εκ μέρους των Ιακωβίνων], τους είχε γίνει έ ξ η, κάτι που εξηγείται μόνο από τις ιλλουμινατικές, μαρτινιστικές και φρανκιστικές καταβολές των ηγετών τους, που επεδίωκαν ανθρωποθυσίες, προκειμένου να «μετασχηματίσουν» διά της βίας τη γαλλική κοινωνία, όπως σήμερα επιδιώκει το Φόρουμ του Νταβός, η Συντεχνία και διάφοροι άλλοι σ υ μ μ ο ρ ί τ ε ς».

«Και τότε είχαν κ λ ε ί σ ε ι όλες τις ε κ κ λ η σ ί ε ς και είχαν απαγορεύσει διά νόμου τις ιερές ακολουθίες. Το ίδιο επαναλαμβάνουν και σήμερα. Γιατί έχουν την ίδια ακριβώς ι δ ε ο λ ο γ ί α».
«Οι κ λ η ρ ο ν ό μ ο ι εκείνων των δ ο λ ο φ ό ν ω ν επιβάλλουν και τις σημερινές ανθρωποθυσίες μέσω της ανήθικης απαγόρευσης της ανεξάρτητης εργασίας λόγω πανδημίας, και μέσω εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια αγνώστων συνεπειών».
«Οι χριστιανοί διώχθηκαν με φρικώδη τρόπο, ενώ οι εκστασιασμένοι Ιακωβίνοι έστηναν στους δρόμους ξόανα του Υπέρτατου Όντος, που πρόδιδαν την πίστη της ιεραρχίας τους στον τ ε κ τ ο ν ι σ μ ό και στον ι λ λ ο υ μ ι ν α τ ι σ μ ό. Σήμερα τα ξ ό α ν α έχουν αντικατασταθεί από τις φ ι έ σ τ ε ς των Παγκόσμιων Ημερών του ΟΗΕ!».
[…]

«Οι Παγκόσμιες Ημέρες αποτελούν λοιπόν μια σ χ ι ζ ο φ ρ ε ν ι κ ή εμμονή των συμμοριών-συγκοινωνούντων δοχείων στις ιδεοληψίες τους και ένα αποτελεσματικό μέσο λ α ο κ τ ο ν ί α ς» […]
«Μετά το 2001, και ειδικά μετά το 2008 και την παγκόσμια οικονομική κρίση που προέκυψε από τη χρεοκοπία της Λίμαν Μπράδερς (Lehman Brothers), με παγκόσμιες συνέπειες [για] τους λαούς, επειδή το ISIS, o κληρονόμος της Αλ Κάιντα, είχε πλέον ξ ε θ ω ρ ι ά σ ε ι ως εχθρός, έπρεπε πάση θυσία να ε π ι ν ο η θ ε ί ο αντικαταστάτης του, ώστε να κρατιούνται οι κοινωνίες σε καθεστώς ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΦΟΒΟΥ».

«Αυτός δεν θα μπορούσε να είναι παρά ένας παγκόσμιος υ γ ε ι ο ν ο μ ι κ ό ς κίνδυνος που με τη βοήθεια της κοινωνικής μηχανικής, θα καθίστατο μόνιμος». […]
«Μετά το 1948 −που όλως παραδόξως συμπίπτει με τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ από το σιωνιστικό κίνημα− άρχισαν αργά αλλά σταθερά να υφίστανται μια μεθοδευμένη ε π ί θ ε σ η που υπέσκαπτε τα θεμέλια των χ ρ ι σ τ ι α ν ι κ ώ ν κοινωνιών.
«Αυτή είχε τα εξής χαρακτηριστικά: διοχέτευε ΔΙΑΡΚΕΣ ΜΙΣΟΣ και ΧΛΕΥΗ προς τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, τον Ιησού Χριστό, την ΠΑΤΡΙΔΑ, το έθνος, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, την ετεροφυλοφιλία, τα γηγενή ήθη και έθιμα, τον πολιτισμό και την ιστορία, εις όφελος ενός παγκόσμιου αποκρυφιστικού και σήμερα πια, μετανθρωπιστικού χυλού».

«Με τη πάροδο των ετών εισήχθησαν στις κοινωνίες οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ι α κ ω β ί ν ω ν που αιματοκύλησαν τη Γαλλία την περίοδο της Τρομοκρατίας, και παρεισέφρησαν οι α ν α τ ο λ ι κ έ ς θρησκείες, η γιόγκα, ο διαλογισμός, η θεοσοφία, ο παγανισμός, ο κ α μ π α λ ι σ μ ό ς, η λατρεία της Γαίας, ο εσωτερισμός, η οικοτρομοκρατία, τα ανοιχτά σύνορα, και τα δικαιώματα των μειονοτήτων υπεράνω των δικαιωμάτων των εθνών, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων, τον δ ο ύ ρ ε ι ο ίππο των Π α γ κ ό σ μ ι ω ν Ημερών».
«Έτσι φτάσαμε στο σημερινό φαινόμενο της έ λ λ ε ι ψ η ς κριτικής ικανότητας των νεώτερων μπροστά στη παραβίαση των πολιτικών τους ελευθεριών εκ μέρους των ελίτ, με το επιχείρημα του ν έ ο υ εχθρού της ανθρωπότητας, την π α ν δ η μ ί α του κορωνοϊού».
«Αυτός ο α λ χ η μ ι κ ό ς μετασχηματισμός της δυτικής νεολαίας εξηγεί και την έλλειψη αντίδρασης εκ μέρους της για τις παραβιάσεις των συνταγματικών ελευθεριών της, που δεν είναι εις θέσιν να αναγνωρίσει και οι οποίες από το 1991 σ υ ν θ λ ί β ο ν τ α ι συστηματικά κάτω από μία εντελώς α υ θ α ί ρ ε τ η ερμηνεία των δικαιωμάτων του ανθρώπου που επιβάλλουν ο ΟΗΕ και όσες κυβερνήσεις είναι α λ ω μ έ ν ε ς από τη Συντεχνία».

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,
ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ κ.λπ., ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ PAR EXCELLENCE ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΑΧΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΚΤΟΝΑ.

Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα

Κ. Βαθιώτης : ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - Triklopodia

2 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Τό ἄρθρον ρίχνει φῶς εἰς τήν πτυχήν-κλειδί τοῦ σχεδίου ὑποδουλώσεως τῆς ἀνθρωπότητος ὑπό τῶν νεοταξιτῶν (=Σατανιστῶν) μέ τήν ὑπ' αὐτῶν τεχνητήν δημιουργίαν κρίσεων (9/11, Lehman Brothers, Coronavirus, etc.), ἔτσι ὥστε νά μᾶς ἔχουν συνεχῶς ὑπό καθεστώς τρόμου, τό ὁποῖον προσφέρει ἰδανικάς συνθήκας γιά νά μᾶς στερήσουν σιγά-σιγά ὅλες τίς ἐλευθερίες χάριν τῆς «ἀσφαλείας»!!! Ὄργανά των οἱ ψευδο-πολιτικοί, οἱ ψευδεπίσκοποι, οἱ ψευδο-επιστήμονες, οἱ ψευδο-δημοσιογράφοι κ.ἄ.

Unexpected Opponent είπε...

Bιβλιο με τίτλο : Al Kaida , το π α γ κ ο σ μ ι ο δίκτυο του T ρ ο μ ο υ , των εκδόσεων Σύγχρονοι Oριζοντες . Το περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική α ξ ι α .