Απαράδεκτη η δήλωση Μπάιντεν για αλλαγή φύλου από την ηλικία των οκτώ ετών

 Την έντονη αντίδρασή της εξέφρασε η Εκκλησία της Ρωσίας μέσω του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα για την πρωτοβουλία του εκλεγμένου Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να επιτρέψει την αλλαγή φύλου σε παιδιά από την ηλικία των οκτώ ετών.

“Όσον αφορά την πρωτοβουλία του κ. Μπάιντεν ότι ένα οκτάχρονο παιδί έχει το δικαίωμα να αλλάξει φύλο, θεωρώ μια τέτοια δήλωση ως βλασφημία. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που προωθούν τέτοιες ιδέες πρέπει να φυλακίζονται, γιατί, κατά την άποψή μου, αυτό είναι έγκλημα” – δήλωσε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, Μητροπολίτης Ιλαρίωνας, στο τηλεοπτικό κανάλι Russia-24.

Σύμφωνα με τον Σεβασμιώτατο, τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν για να πάρουν τέτοιες αποφάσεις, επειδή εάν ένα άτομο, έχοντας αλλάξει φύλο, αλλάξει γνώμη, τότε δεν είναι πλέον δυνατό να επιστρέψει το αρχικό φύλο.

“Για να καταλάβετε πώς συμβαίνουν όλα αυτά, απλώς μπείτε στον ιστότοπο κάποιας κλινικής που προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες και διαβάστε πώς λειτουργεί η χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου. Θα σας πέσουν τα μαλλιά από αυτά που θα δείτε ή θα διαβάζετε εκεί. Επομένως, για έναν ενήλικα, μια τέτοια επέμβαση δεν είναι τίποτα περισσότερο από ακρωτηριασμό ενός ατόμου”, δήλωσε ο Ρώσος Ιεράρχης.

Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ τόνισε ότι “η υποβολή παιδιών σε τέτοιες επιχειρήσεις είναι έγκλημα, το οποίο πρέπει να ακολουθείται από ποινική τιμωρία, καθώς και η προπαγάνδα τέτοιων επιχειρήσεων.”

"Ο.Τ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: