ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΦΩΝ

 Στον ρ/σ Focus και στον Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε ο Δρ Ελπιδοφόρος Σ. Σωτηριάδης που υποστήριξε ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια τραγική ή υπέρμετρη θνησιμότητα φέτος σε σχέση με πέρυσι αλλά με μια φυσιολογική δραστηριότητα θνησιμότητας στο γενικό πληθυσμό φέτος, όπως και πέρυσι. Δεν δικαιολογείται, σημείωσε, κανένας πανικός και καμιά επίκληση θανάτων σε καθημερινή βάση.

Ανέφερε δε, ότι η ψυχολογία του Έλληνα έχει επηρεαστεί δικαιολογημένα καθώς καθημερινά ακούει για θανάτους και για κρούσματα – μία καταχρηστική, όπως είπε, λέξη που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα -ενώ υπόκειται και τα δρακόντεια περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στη χώρα.
Ερωτηθείς για ποιο λόγο δεν γίνονται νεκροτομές και εκταφές, ανέφερε ότι ο Covid-19 δεν είναι ένας ιός εξωγήινος ή υπερβολικός ή ένας ιός που έχει άλλα χαρακτηριστικά από τους κλασσικούς ιούς που προκαλούν λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. “Είναι ένας κορωνοιός που δεν έχει κανένα περίεργο χαρακτηριστικό που να τον καθιστά αθάνατο και να μπορεί να μεταδίδεται ακόμα και από έναν νεκρό, επομένως δεν θεωρώ ότι δικαιολογούνται αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται αυτή τη στιγμή όσον αφορά τις νεκροτομές και τις κηδείες”, υπογράμμισε.

https://orthodoxostypos.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια: