Ελληνοχριστιανισμός εν διωγμώ

«Φυλαχτεῖτε ἀπὸ τοὺς ψευδοπροφῆτές που σᾶς ἔρχονται ντυμένοι πρόβατα, ἐνῶ ἀπὸ μέσα τους εἶναι λύκοι ἁρπακτικοί. Θὰ τοὺς καταλάβετε ἀπὸ τὰ ἔργα τους»

Ματθ. 7:15, 16

Ὡς ἐκ τούτου παραθέτω τὴν προκηρύξῃ τῆς Γ’ Ἐθνοσυνελεύσεως εἰς τὴν Τροιζήνα :
«Ἕλληνες ὅταν ἐμβήκαμεν εἰς τὸ μέγα τοῦτο στάδιον ἐκηρύξαμεν ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ καὶ ἀνθρώπων τὴν σταθερὰ μας ἀπόφασιν, τὴν ὁποία ἐβεβαιώσαμέν με δημοσίους ὅρκους καὶ καθιερώσαμέν με τόσας θυσίας καὶ αἵματα. Ἂς δείξωμεν καὶ πάλιν, ὅτι εἴμεθα χριστιανοί, ὅτι εἴμεθα Ἕλληνες, πιστοὶ εἰς τὸν ὅρκον μας, σταθεροὶ εἰς τὴν ἀποφάσῃ μας προτιμῶμεν να καταβῶμεν εἰς τάφους, χριστιανοὶ καὶ ἐλεύθεροι, παρὰ να ζήσωμε σκλάβοι, χωρὶς θρησκείαν, χωρὶς πατρίδα χωρὶς τιμήν, χωρισμένοι τῶν συγγενῶν καὶ Φιλτάτων»
Συνελόντι εἰπεῖν, Νῦν ἐν παντὶ καὶ πάντοτε καὶ Ὑπὲρ Πάντων ὁ Ἀγῶν, Στῶμεν καλῶς Στῶμεν μετὰ Πίστεως»

Παραθέτω τα ως άνω προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε το πού ευρισκόμεθα εις τόπον και χρόνον, ίνα συνειδητοποιήσουμε ότι επιβάλλεται και δια μέσω των ενεστώτων αντιξοοτήτων να αγωνιστούμε μέχρι εσχάτων, διότι ΄δέον όπως λογοδοτήσουμε εις τους επιγόνους μας, δια τα πεπραγμένα μας, οφείλουμε να μην απεμπολήσουμε τα πρωτοτόκια του Γένους μας και να συνεχίσουμε να μεταλαμπαδεύουμε τα «Άγια τοις Αγίοις», τα μεταγγίσουμε τα Ιερά Νάματα του Ελληνο-Ορθόδοξου Πολιτισμού.

Ενόψει των Χριστουγέννων, επιβάλλεται να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες μου προς την κατεύθυνση αυτή, προκειμένου να μην τους επιτρέψουμε, δηλαδή εις τους κοσμοεξουσιαστές και τα συντεταγμένα έμμισθα υποζύγιά τους να μας καταστήσουν κατά το δοκούν ρυθμιζόμενα, καταθλιπτικά αθύρματα.

Ο λαός λογίζεται ως μάζα διότι δεν έχει συνειδητοποιήσει κατά τίνος θα στραφεί, υφίσταται έναν καταιγισμό ανουσιολογίας, σπερμολογίας και φαιάς προπαγάνδας και δεν δύναται να ιεραρχήσει εν ηρεμία τα ακανθώδη ζητήματα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον εχθρό.

Ωσαύτως, πέραν της επιμελώς μεθοδευμένης διαβουκόλησης της ζωή μας αλλά και υπονόμευσης της κριτικής μας σκέψεως, το σύστημα επιτίθεται συλλήβδην προς την οικονομική υπόσταση του εκάστου πολίτη, στερώντας του στοιχειωδώς την ικανότητα του ζειν, δηλαδή του υπεξαιρεί τα αδηρίτως αναγκαία δια την χρειώδη επιβίωση του.

Ο σχεδιασμός δια της ελεγχόμενης πτωχοποιήσεως υπέρ των τοκογλυφικών μηχανισμών των τραπεζών, είναι ο άρδην, σύρριζα και καθολικός εξανδραποδισμός των πολιτών, ο οποίος έγκειται εις το γεγονός ότι ο εκάστοτε πολίτης θα είναι αφοσιωμένος αποκλειστικά εις την στοιχειώδη επιβίωση του, στέγη, φαγητό, θέρμανση, ή το πώς θα συντηρήσει τα υπάρχοντά του και την οικογένειά του, και συνάμα θα απολαμβάνει « άρτον και θεάματα» δια μέσω των εξωνημένων συστημικών Μέσω Μαζικής εξαπατήσεως, τα οποία προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια επιβάλλοντας δια πυρός και σιδήρου την εκμαυλιστική μηδενιστική τους νοοτροπία.

Ως εκ τούτου κατά αυτόν τον τρόπο, αφιονίζουν τις μάζες, τις κηδεμονεύουν τις ευνουχίζουν διότι εγείρουν και ενεργοποιούν ποταπά αγελαία ένστικτα, καθότι τα εν λόγω μέσα δήθεν πληροφορήσεως, αποβλέπουν εις την υφαρπαγή της συλλογικής συναίνεσης των παθητικών δεκτών θεατών, χειραγωγώντας τους δια του θυμικού προς εσφαλμένη κατεύθυνση.

Παμπάλαιες πρακτικές, όμως εν Ελλάδι, άκρως αποτελεσματικές, δεδομένου, ως χώρα αποτελούμε τα σκύβαλα της Ευρώπης, μία Ελλάδα, η οποία επί ήμισυ αιώνος και εντεύθεν έχει διαβρωθεί άρδην από την λαίλαπα του πολιτσμικού μαρξισμού, από την φενάκη του σοσιαλισμού και τον συνδικαλιστική ιταμότητα των νοσταλγών του Σταλινσιμού.

Η πολιτική σκέψη του μέσου Ελληνα, καθίσταται ανύπαρκτη και του πιο ευφυή ισοδυναμεί με το ανάστημα του νάνου, διότι δεν το χωράει λογικός νους, ένα Σταλινικό απολειφάδι, ένα κόμμα το οποίο αιματοκύλησε τον Ελληνισμό, αμιγώς ξενόδουλο και ξενοκίνητο, να συσπειρώνει ψηφοφόρους.

  Εξ αυτού λοιπόν του λόγου, οι οιονεί έμποροι των εθνών, οι αετονύχηδες υπερεθνικοί διοικητές μας, οι ιθύνοντες νόες- οι ηθικοί αυτουργοί, οι εντολείς των ιδικών μας πολιτικών υποχειρίων, δημιουργούν διάφορα, ανεπέρειστα αριστερά γκρουπούσκουλα τα οποία πειθαναγκάζουν την κοινή γνώμη.

Εν άλλοις λόγοις θέλω να πω, ότι η Ελλάς θα ποδηγετείται εις το διηνεκές εάν δεν ανανήψει αμελλητί και αντιληφθεί το μέγεθος του εμπαιγμού, εάν δεν έλθει σε ρήξη με το ριζωμένο κατεστημένο, ξεκινώντας με την διάρρηξη των στεγανών κλισέ των αυτονόητων συνειρμών, τα οποία συνίστανται εις την έννοια σοσιαλισμός, μαρξισμός, καπιταλισμός και κομμουνισμός.

Εν πάση περιπτώσει, φρονώ ότι η τύχη μας με αυτόν τον λαό είναι να παραμένουμε υπόδουλοι εις τους νέους Οθωμανούς, τους νέους κατακτητές και βιαστές μας εν ονόματι δήθεν της φιλίας, του ενδοτισμού, ή της επιβιώσεώς μας.

Ενόψει των εορτών επιβάλλεται να αντιληφθούμε το μέγεθος της ηθικής εξοντώσεως μας, με την απλή παρατήρηση, ομιλούμε δια την γέννηση του Θεανθρώπου, ενώ όλοι οι άλλοι λαοί ομιλούν περήφανοι δια την γέννηση του όποιου θεού, στολίζουν ανάλογα με διάφορα σύμβολα, προτρέπουν τον κόσμο δια την απότιση φόρου τιμής, ή την κατανυκτική συμμετοχή προς θρησκευτικές συναθροίσεις ή σε καταμόνας προσευχές και περισυλλογή, εις τον αντίποδα, εις την Ελλάδα, ή εις την «Χριστιανική» Ευρώπη, το πνεύμα της παγκοσμιοποιήσεως έχει εμφιλοχωρήσει και δεσπόζει δογματικά.

Καμία δημόσια νύξη δια το πρόσωπο του Θεανθρώπου Ιησού, δια την Γέννησή του, την άκρα ταπείνωση, την Σταυρική Θυσία του και την Ανάστασή του, δια την ημετέρα Σωτηρία, κανένα δημόσιος στολισμός ο οποίος να πέμπει στην έλευση των Χριστουγέννων.

Μόνον, αντιαισθητικά πολύχρωμα λαμπιόνια οιονεί καρνάβαλου, καταθλιπτικά εξαμβλώματα προοδευτικής σύγχρονης δήθεν τέχνης, μία ανυπόφορα πληκτική ατμόσφαιρα, ερήμην του πρωταγωνιστή τιμήσεως και καθιερώσεως των εορτών.

Η ανίερη αυτή πλύση εγκεφάλου, αποτελεί μεταξύ άλλων επιταγή της παγκοσμιοποιήσεως δια του μετασχηματισμού της Ελλάδας, προς μία επαρχία μίας αναδυόμενης αυτοκρατορίας ενόψει της διαλύσεως της Ε.Ε, όπου η πατρίδα μας θα αποτελεί ένα ουδετερόθρησκο και ουδετεροεθνές μόρφωμα, το οποίο θα κατοικείται από διάφορα έθνη, με πρωταρχικό θρησκευτικό στοιχείο το Ισλάμ.

Το μέγεθος της αλλοτρίωσης είναι ότι δεν γίνεται ουδεμία μνεία θα την νηστεία των εορτών  ή την πνευματικότητα αυτών αλλά και του οντολογικού μηνύματος το οποίο κομίζει, ενδεικτικό είναι ότι υπάρχουν εστιατόρια εν Ελλάδι τα οποία είναι προσαρμοσμένα εις τις νηστείες των Μουσουλμάνων, ενώ όταν εσύ ως Έλληνας αναφέρεις σε ένα εστιατόρια ότι νηστεύεις ως Χριστιανός Ορθόδοξος θα σε αντιμετωπίσουν με πάσα περιφρόνηση.

Αυτή είναι η Ελλάδα η οποία θα αντισταθεί, η οποία οικειοθελώς έχει παραδοθεί εις το έλεος της παρακμιακής αποσύνθεσης η οποία δολοφονεί πολλαπλώς του προγόνους μας οι οποίοι με θυσιαστική αυταπάρνηση, έδωσαν την ζωή τους δια να καταστούμε ελεύθερο έθνος- κράτος.

Η κατάσταση είναι αφόρητη, όμως πρέπει εις τους χαλεπούς και άνυδρους καιρούς τους οποίους βιώνουμε, να σταθούμε εις τα πόδια μας και να αντισταθούμε, ενώνοντας τις δυνάμεις προς ένα καλύτερο αύριο, να καταστούμε ημείς οι πρωτουργοί της ζωής μας εμπνεόμενοι από τους Μεγάλους Αγώνες του Γένους μας από τους Μεγάλους Πολεμιστές από τους Αγίους μας οι οποίοι αγωνίζονταν ασκητικά, για τις επόμενες γενιές.

Εν κατακλείδι, ας αφυπνισθούμε, ας ενδοσκοπήσουμε ως άλλοι κρυπτοχριστιανοί διατηρώντας αλώβητες μέχρι κεραίαν τις παραδόσεις μας, όπου αυτές θα αποτελέσουν το ένζυμο δια την νέα Ελλάδα, συν θεώ, οψέποτε αξιώσει ο Θεός ως προς αυτό, ημείς δέον όπως προπασκυαζόμεθα και να είμεθε αδιαλείπτως και ατελευτήτως έτοιμοι.

Νύν, εν παντί και πάντοτε, και υπέρ Πάντων ο Αγών, υπέρ Βωμών και Εστιών.

 

Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

6944-938836

www.katsivardas-dimitriadou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: