Οι Οικουμενιστές, οι πιο επικίνδυνοι αιρετικοί της εποχής μας

Το κακόν εξεκίνησεν από την αιρετικήν Εγκύκλιον του Οικουμενικού Πατριαρχείου του 1920, συνεχίσθη με την αλλαγήν του ημερολογίου επεδεινώθη με την εισαγωγήν εις την Βαβέλ του Π.Σ.Ε. κατήντησε καρκίνωμα με την άρσιν  της ακοινωνησίας, μετηλλάχθη δια των θεολογικών διαλόγων εις θέατρον σκιών, εξειλίχθη εις γάγγραιναν δια της αναγνωρίσεως των αιρετικών μυστηρίων των Μονοφυσιτών εις Σαμπεζύ το 1990, των Παπικών εις Μπαλαμάντ το 1993 και προσφάτως των Λουθηρανών εις Κων/πολιν, και τελικώς κατέληξεν εις μεγαλοπρεπείς λειτουργικάς συνευρέσεις των αιρετικών κεφαλών, δια να καταδειχθή επισήμως η υποταγή της Ορθοδοξίας εις τας αρχάς της Ν. Εποχής. Τοιουτοτρόπως επέρχεται ο πνευματικός θάνατος, δηλαδή η αποκοπή από το διαχρονικόν σώμα της Εκκλησίας, όλων όσων συμμετέχουν είτε ενεργώς, είτε σιωπηρώς, εις την μεθοδευμένην αντίχριστον αποστασίαν.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οί οικουμενιστές είναι οί αιρετικοί ειδωλολάτρες του 20ου και 21ου αιώνος , οι διάφοροι ( αντίοικουμενιστές -αγωνιστές ) που τρώγονται μεταξύ τους τί είναι ?? έχουν ή δέν έχουν μυστήρια οι οικουμενιστές , από πότε δέν έχουν μυστήρια , άλλος περιμένει οικουμενική σύνοδο από ποιούς ?? να καταδικάσει ποιούς ?? άλλος αναλύει περισπούδαστα το - δυνάμει και ουχί ενεργεία- άλλος διακηρύττει το αστείο της στάλα στάλα έκπτωσης εκ της θείας χάριτος !! Προσωπικά πιστεύω ότι αυτοί οι ( αγωνιστές ) είναι χειρότεροι από τους οικουμενιστές , διότι αποκοιμίζουν και παραπλανούν το λαό του Θεού , ενώ :μεριμνάς και τυρβάζεις περί πολλά·ενός δε εστί χρεία» (Λουκ. 10.41)αναθεματισμός όλων τών ανωτέρω αιρετικών ,διακοπή κοινωνίας από όλους αυτους ,και με ταπείνωση και δάκρυα ,προσευχή στόν Θεό νασε φανερώσει πού είναι η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ!

Silver είπε...

Αδελφέ μου Ανώνυμε, από αυτά που γράφεις σε τελευταία ανάλυση, αφήνεις να εννοηθεί ότι εσύ με τον αναθεματισμό όλων των αιρετικών, με διακοπή κοινωνίας από όλους, με ταπείνωση και δάκρυα, με προσευχή στον Θεό να σε φανερώσει που είναι η Εκκλησία Του, θα πέτυχες το ποθούμενο. Λοιπόν κάνε αγάπη και βοήθησέ με να ενταχθώ και εγώ στην Εκκλησία Του αφού μου αποκαλύψεις αυτό που έχει αποκαλυφθεί και σε σένα!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος