Περισσότερες ελευθερίες για όσους κάνουν το εμβόλιο

 Συνεχίζεται η προπαγάνδα των συστημικών μέσων ενημέρωσης! Προσπαθούν να πείσουν το λαό να εμβολιαστεί, αλλιώς θα μειωθούν οι προσωπικές του ελευθερίες! Προσπαθούν να μας πείσουν να κάνουμε ένα εμβόλιο το οποίο έχει δοκιμαστεί μόλις μερικούς μήνες, ενώ τα παραδοσιακά εμβόλια έχουν δοκιμαστεί δεκάδες χρόνια. Aφού είναι τόσο σίγουροι για την αποτελεσματικότητα του, γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες που τα παρασκευάζουν αποποιούνται οποιαδήποτε ευθύνη για τις ενδεχόμενες παρενέργειες; 

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα πρέπει να θεωρείται από τους πολίτες πως παρέχει περισσότερες ελευθερίες και όχι ότι περιορίζει τις δραστηριότητές του, σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλη Δερμιτζάκη.
Μιλώντας στο MEGA, τόνισε επίσης πως είναι πολύ λογική η ιδέα για τη θέσπιση του «διαβατηρίου εμβολίου», ενώ μάλιστα μπορεί να κριθεί αναγκαίο σε πολλές δραστηριότητες, όπως τα σχολεία ή τα πολυκαταστήματα, όπου υπάρχει κίνδυνος υπερμετάδοσης.

Παράλληλα, διεμήνυσε πως «εάν κάποιος επιλέξει να μην το κάνει, τότε δεν θα μπορεί να έχει όλες τις ελευθερίες», ενώ όπως υποστηρίζει θεωρητικά, θα μπορούσαν να εμβολιαστούν και τα παιδιά.

"O.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια: