Και οι λίθοι κεκράξονται : Όταν ψεύδονται Ορθόδοξοι, ο Κύριος εμφανιζει Καρδινάλιους που λένε αλήθειες...

Ο Καρδινάλιος στέλνει Ανοιχτή Επιστολή στον Τραμπ, Προειδοποίηση για το COVID «η δικτατορία της υγείας» - Summit News

Ο Καρδινάλιος Carlo Maria Viganò έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ισχυριζόμενος ότι η πανδημία COVID-19 είναι μέρος μιας συνωμοσίας για την επιβολή «δικτατορίας για την υγεία» και ότι ο Τραμπ είναι «η τελική φρουρά» για τη διακοπή αυτής της ατζέντας.

Ο Viganò είναι μια αξιοσημείωτη προσωπικότητα στην Λατινική Εκκλησία που έχει υπηρετήσει ως  Nuncio στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Οκτώβριο του 2011 έως τον Απρίλιο του 2016. Επίσης, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια να αποκαλυφθούν συγκαλύψεις στο Βατικανό σχετικά με το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης και την οικονομική διαφθορά.

Στην επιστολή του, ο Καρδινάλιος ισχυρίζεται ότι η πανδημία κοραναϊού αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πνευματικού πολέμου που διεξάγεται μεταξύ του καλού και του κακού.

«Βλέπουμε αρχηγούς εθνών και θρησκευτικών ηγετών να προπαγανδιζουν  αυτήν την αυτοκτονία του δυτικού πολιτισμού και της χριστιανικής ψυχής του, ενώ τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών και των πιστών αρνούνται στο όνομα μιας έκτακτης ανάγκης για την υγεία που αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο ως καθοριστική για την δημιουργία μιας απάνθρωπης απρόσωπης τυραννίας », γράφει.

Στη συνέχεια, ο Viganò περιγράφει την πλήρη ατζέντα πίσω από το "The Great Reset".

«Ο σκοπός της Μεγάλης Επαναφοράς είναι η επιβολή της δικτατορίας μέσω της υγείας με στόχο την επιβολή  μέτρων, κρυμμένα πίσω από δελεαστικές υποσχέσεις για εξασφάλιση καθολικού εισοδήματος και ακύρωση μεμονωμένου χρέους. Η τιμή αυτών των παραχωρήσεων από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα είναι η παραίτηση από ιδιωτική ιδιοκτησία και η τήρηση ενός προγράμματος εμβολιασμού κατά των Covid-19 και Covid-21 που προωθείται από τον Bill Gates με τη συνεργασία των κύριων φαρμακευτικών ομάδων. Πέρα από τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που παρακινούν τους υποστηρικτές του Great Reset, η επιβολή του εμβολιασμού θα συνοδεύεται από την απαίτηση υγειονομικού διαβατηρίου και ψηφιακής ταυτότητας, με επακόλουθο τον εντοπισμό επαφής του πληθυσμού ολόκληρου του κόσμου. Όσοι δεν αποδέχονται αυτά τα μέτρα θα περιοριστούν σε στρατόπεδα κράτησης ή θα τεθούν υπό κατ 'οίκον περιορισμό και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία θα κατασχεθούν. "

Η συζήτηση του Viganò για το «The Great Reset» δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι ένας ανοιχτός στόχος που αγκαλιάζουν οι παγκοσμιοποιητές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όπως ο Klaus Schwab, ο οποίος ισχυρίζεται στο νέο του βιβλίο, Covid-19: The Great Reset, ότι ο κόσμος δεν θα επιστρέψει ποτέ στο «κανονικό».

Ο Καρδινάλιος λέει ότι το "The Great Reset" θα ενεργοποιηθεί "από τα τέλη του τρέχοντος έτους και το πρώτο τρίμηνο του 2021" και θα δικαιολογηθεί μέσω περισσότερων κλειδώματος ως απάντηση σε ένα δεύτερο και τρίτο κύμα του ιού.

«Κανείς, μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, δεν θα πίστευε ποτέ ότι, σε όλες τις πόλεις μας, οι πολίτες θα συλλαμβάνονται, απλώς επειδή ήθελαν να περπατήσουν στο δρόμο, να αναπνεύσουν, να θέλουν να διατηρήσουν την επιχείρησή τους ανοιχτή, να θέλουν να πάνε εκκλησία την Κυριακή. Ωστόσο, τώρα συμβαίνει σε όλο τον κόσμο », γράφει ο Viganò, προσθέτοντας ότι ο στόχος είναι να κάνουμε« τη μετάβαση στη Νέα Παγκόσμια Τάξη σχεδόν ανώδυνη και απαρατήρητη ».

Ο Βίγκαν δεν έχει καμία συμπάθεια για τον Πάπα Φραγκίσκο, τον οποίο κατηγορεί ότι βοήθησε αυτήν την ατζέντα «προκειμένου να υπερασπιστεί και να προωθήσει την παγκόσμια ιδεολογία, υποστηρίζοντας την ατζέντα της βαθιάς εκκλησίας, που τον επέλεξε από τις τάξεις της».

Αποκαλώντας τον Πρόεδρο Τραμπ «ως η τελική φρουρά ενάντια στην παγκόσμια δικτατορία», ο Καρδινάλιος απορρίπτει την ιδέα του Τζο Μπάιντεν να εμποδίσει αυτήν την ατζέντα, σημειώνοντας ότι είναι «μαύρος» και θα χρησιμοποιηθεί για να επιτρέψει στις «παράνομες δυνάμεις να παρεμβαίνουν τόσο στην εγχώρια πολιτική όσο και διεθνή υπόλοιπα »πριν αντικατασταθούν γρήγορα.

Η επιστολή, (σημειώνει ο αρθρογράφος), πυροδοτεί επίσης έναν προκλητικό τόνο σημειώνοντας ότι πολλοί άνθρωποι θα αντισταθούν στο «The Great Reset», επειδή «δεν υπακούουν σαν μηχανές, επειδή είναι προικισμένοι με ψυχή και καρδιά, επειδή συνδέονται μεταξύ τους με πνευματικό δεσμό που αντλεί τη δύναμή του από ψηλά, από αυτόν τον Θεό που οι αντίπαλοί μας θέλουν να προκαλέσουν. "

«Αυτή η Μεγάλη Επαναφορά προορίζεται να αποτύχει επειδή όσοι το σχεδίασαν δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους, να προστατεύσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να δώσουν ένα μέλλον στα παιδιά και τα εγγόνια τους», γράφει. ο Αρχιεπίσκοπος.

«Η  απάνθρωπη συμπεριφορά του παγκοσμιοποιημένου έργου θα γκρεμιστεί άσχημα μπροστά στην σθεναρή και θαρραλέα αντίθεση των παιδιών του Φωτός.»

http://scripta---manent.blogspot.com/2020/11/blog-post_13.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: