Ποινικοποίηση της ανθρώπινης ελευθερίας --- Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Η κατάσταση έχει εκτραχηλισθεί και ημείς βιώνουμε, ιδιαίτατα επαχθείς καταστάσεις, δίχως στοιχειωδώς να έχουμε τον έλεγχο δια το τι συμβαίνει σήμερον εις την κοινωνία, αλλά και παγκοσμίως.

Το ύπατα διακυβευόμενο αγαθό αυτήν την στιγμή καθίσταται η ελευθερία του ανθρώπου και η αξιοπρέπεια του διότι, επελαυνούσης της Νέας Τάξης πραγμάτων, υφιστάμεθα μία πρωτοφανή επίθεση εις τα θέμεθλα της υπόστασης μας, προεχόντως και κυρίως ως άνθρωποι.

Το αφήγημα του ιού, και η εργαλειοποίηση της δημόσιας υγείας, αποτελεί το κυρίαρχο εργαλείο εις χείρας των κοσμοεξουσιαστών, οι οποίοι επιδιώκουν την καταρράκωση των λαών, τον πλήρη εξανδραποδισμό τους και τον καθολικό έλεγχο τους, παντί τρόπω.

Η ανθρωπότητας έχει διέλθει προς μία νέα πραγματικότητα όπου αμφισβητείται οντολογικά η έννοια του προσώπου και περιστέλλεται με διάφορα υπαλλακτικώς μεικτά προσχήματα, η ελευθερία της βουλήσεως του, παρά τις στομφώδεις διακηρύξεις περί του αντιθέτου.

Είμεθα πειραματόζωα εις ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο, ο οποίος τίκτει το άγνωστο, την αβεβαιότητα, τον μη έλεγχο όχι μόνον της απτής καθημερινότητας αλλά και του ιδίου του εαυτού μας.

Η ιδιότυπη δικτατορία η οποία επιβάλλεται εξ αφορμής του εν λόγω κατασκευασμένου ιού, καταλύει κάθε δικαίωμα ελεύθερη ανάπτυξης της προσωπικότητας μας, κάθε μορφή αυτόβουλης ελεύθερης μετακινήσεως αλλά και της στοιχειώδους ελευθερίας έκφρασης, διατύπωσης γνώμης καθώς και απροσκόπτου διαδόσεως της γνώμης και της απόψεως μας, με αποτέλεσμα προϊόντος του χρόνου, να έχουμε καταστεί καθολικώς ανδράποδα, δίχως σκέψη, εξομοιούμενοι με μη όντα, εντολοδόχοι ενός αόρατου συστήματος, το οποίο υπόκειται εις τον πλήρη έλεγχο της παγκόσμιας ελίτ.

Οι θεραπαινίδες του ολιστικού αυτού καταιγισμού ανελευθερίας διοχετεύεται, συντηρείται και καλλιεργείται από σύμπαντα τα Μ.Μ.Ε, τα οποία εξαπολύουν σφοδρή επίθεση κατά οιουδήποτε εισέτι δρα και κινείται ελεύθερα, πλήττεται η διαφορετική άποψη, όλα επιθυμούν να υπόκεινται εις την ανίερη μέγγενης της κλίνης του προκρούστη.

Τα κόμματα, ανεξαρτήτως επίφασης ιδεολογικού χρωματισμού συνιστούν, συγκινωνούντα δοχεία καθότι οι διοικητές των, πέραν της προπαγάνδας και την αναληθούς ρητορικής δια την ποδηγέτηση των μαζών, λογοδοτούν εις τον ίδιο υπερεθνικό διευθυντή τους, ο οποίος αποτελεί τον εντολέα τους, τον ιθύνοντα νόα, τον ηθικό αυτουργό, της νόθευση των εθνών και της ισοπέδωσης των λαών.

Παραλλήλως αρωγός ως προς τούτο είναι αυτονοήτως τα έμμισθα φερέφωνα των Μ.Μ.Ε τα οποία λειτουργούν ως διαπρύσιοι κήρυκες της προπαγάνδας του συστήματος καθότι αποβλέπουν να πειθαναγκάσουν την διανοητικώς λοβοτομημένη μάζα, να εγχαράξει εις την συνείδησή της, περί της δημιουργίας μίας ανθρωπολογικής Νέας Τάξης πραγμάτων.

Η στρέβλωση του ανθρώπινου προσώπου, η βεβήλωση της ανθρώπινης ψυχής και ο εκμαυλισμός της συνείδησης μας αποτελεί τον στόχο διότι από την κατ’  εξακολούθηση και δια παντός πρόσφορου μέσου προπαγάνδα, δημιοργούνται άνθρωποι- υπάνθρωποι, άνευ αυτονομία βουλήσεως, ελευθερία επιλογών και σκέψεως, απλώς ο σύγχρονος άνθρωπος μεταλλάσσεται σε ένα υποκείμιο, άμεσα ρυθμιζόμενο από τους επίδοξους εντολόδους, των παγκοσμιοποιητών, τους θρασύς ταγούς των.

Η ευφάνταστη κατάσταση την οποία ζούμε, σκοπεί εις την άμεση επιβολή της δουλείας μας, την κατάφωρης αιχμαλωσίας, να ζούμε με αόρατες αλυσίδες και να διωκόμαστε ποινικά ή και διοικητικά διατί δεν υπακοούμε να τους απεμπολήσουμε την ελευθερία της σκέψεως και της συνειδήσεως μας.

Το παραπειστικό επιχείρημα δια την αγελαία μάζα είναι δήθεν ότι το κατεστημένο, ή δήθεν συντεταγμένη πολιτεία ενδιαφέρεται δια την υγεία μας, το απάντημα καθίσταται απολύτως απλό και καταληπτό προς όλους και είναι το εξής :

Δέκα χρόνια εξοντωτικά μνημόνια με αλλεπάλληλες επαχθείς συμβάσεις και ανθρωποκτόνους όρους, όπου μετασχημάτισαν την Ελλάδα σε αποικία χρέους, κατέστη όλος ο φυσικός πλούτος της πατρίδας υπέγγυος εις τα ταμεία των περιώνυμων δανειστών μας εξ εσπερίας, παραλλήλως εκχωρήσαμε εθνική κυριαρχία, ταπεινωθήκαμε, εκποιήσαμε εις την κυριολεξία γη και ύδωρ δια να μείνουμε αγκιστρωμένοι εις το άρμα της σύγχρονης οικονομικής βιομηχανία της ελίτ, του πλουτοκρατών, του αλλοτριωμένου μορφώματος της Ευρώπης, χιλιάδες κόσμου αυτοκτόνησε.

Κατά την περίοδο εκείνη ξεκίνησε, το σφοδρό σφυροκόπημα, με τις κατασχέσεις του πλειστηριασμούς, τις δικαστικές διαδικασίες με σωρεία εκδόσεων διαταγών πληρωμής εκ μέρους των Τραπεζών με την παντελή και ιταμή ανοχή και έμμεση προτροπή της πολιτείας.

Αυτόθροη συνέπεια αυτής της καταστάσεως, η απελπισία, η πλήρης πτωχοποίηση, η συλλογική κατάθλιψη, η μετανάστευση ενός μεγάλου και ζωτικού μέρους του Ελληνικού πληθυσμού προς αναζήτηση καλύτερης τύχης.

Συγχρόνως με την οικονομική μας καταβαράθρωση, προπαρσκευάζεται και εποικισμός της πατρίδας μας με στίφη μεταναστών, με την συνακόλουθη προπαγάνδα των υπερεθνικών μηχανισμών, να στοιχισθουμε στην άμεση και φρόνιμη αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, καθότι η ανεξέλεγκτη και ανέλεγκτη συγχρόνως ροή των μεταναστών, αποτελούν τον πολιορκητικό κριό προς την βαθμιαία αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού.

Οι Μ.Κ.Ο, αδιαφανείς μηχανισμοί προλειάνουν το έδαφος δια την από- εθνικοποίηση και την άρδην προαγωγή του αφελληνισμού, άγρυπνοι δε φρουροί υπέρ της καταστάσεως αυτής, είναι ορισμένοι εξωνημένοι δημοσιογράφοι και άλλοι αξιωματούχοι οι οποίοι εντελώς προδοτικά υποστηρίζουν την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, διώκοντας ποινικά τους έλληνες που τολμούν να αρθρώσουν αντιστασιακό λόγο, προσάπτοντας του το στίγμα του « Φασίστα»

Ασφαλώς, συμπαραστάτης εις την καλλιέργεια του αφελληνισμού και την πολεμική αυτή, κατά του Ελληνισμού, είναι το Υπουργείο παιδείας, το οποίο καλλιεργεί την ισοπεδωτική νοοτροπία του πολυπολιτισμού, λεηλατώντας τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες, σύστασης του Ελλαδικού Κράτους, είτε την ζώσα Ορθόδοξη παράδοση μας, την γλώσσα, τον πολιτισμό και το έθνος.

Διαρκούσης της κυκλωτικής αυτής επιθέσεως, η οποία εντείνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, - αφελληνισμός, εποικισμός, πτωχοποίηση, ανεργία, κατάθλιψη, έλλειψη προοπτικής-, έρχεται να προστεθεί ο ιός, ο οποίος εργαλειοποείται και αυτός, προς έτι περαιτέρω καθυποταγή των μαζών, την στιγμή την οποία, τόσο εις το πρώτο κύμα πανδημίας και εγκλεισμού, βιώσαμε κραυγαλέες αντιφάσεις, και μία εμπαθή και μονομερή επίθεση κατά της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.

Παρέλειψα να αναφέρω, ότι δυστυχώς, συνένοχος δια παραλείψεως αναχαιτήσεως ή αφυπνίσεως του Ελληνικού λαού, καθίσταται και η επίσημος Εκκλησία, η οποία δρα, πλήρως αφιστάμενη από τον καταστατικός της ρόλο, λειτουργεί αμιγώς ως εγκόσμιο καθίδρυμα και παράρτημα της Πολιτείας με σκοπό να αποπροσανατολίσει τις μάζες, δίχως ικμάδα, άξονα και διάθεση δια γόνιμη καθοδήγηση και παραμυθία προς τον καθημαγμένο ελληνικό λαό.

Περαιτέρω, προς του επιβεβλημένου νέου εγκλεισμού μας, εις τις οικίες μας, τα ανθρωποβόρα Μ.Μ.Ε μας τρέφουν με τα τηλεοπτικά σκύβαλα, βομβαρδίζοντας μας καταιγιστικά, προκειμένου να καταστούμε έτι περαιτέρω υπόδουλοι, όπου ικετεύουμε εφεξής παρακλητικά για την στοιχειώδη ελευθερία μας.

Ως προς τον ιό, έχω καταδείξει αρκετά πράγματα επανειλημμένως, ωστόσο όμως, η κατάσταση πλέον έχει εκτραχηλισθεί, βιώνουμε καινοφανείς εποχές τις οποίες οφείλουμε να ερμηνεύσουμε προσηκόντως και όχι, με ιδεολογικά κριτήρια ή παρωχημένες αντιλήψεις.

Ευρισκόμεθα, εκ των ων ούκ άνευ, εις ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, εις το οποίο πρέπει να επιλέξουμε τον τρόπο της ζωής μας, πλέον έφτασε η ώρα όπου καθίσταται επίκαιρο το εξής :

« Ελευθερία ή Θάνατος» . Η μοναδική απελευθερωτική δύναμη, είναι η προσευχή προς τον Κύριο μας, η μελέτη της ιστορία μας, ο παραδειγματισμός από τα ηρωικά πρότυπα μας και εν γένει η κριτική θέαση και ερμηνεία των γεγονότων δια να δυνάμεθα να ανανήψουμε και να παραμείνουμε άχρι εσχάτων ελεύθεροι.

Αγωνιζώμεθα, νυν, εν παντί και πάντοτε άχρι εσχάτων.

 

Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

69440938836

www.katsivardas-dimitriadou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: