Κοινωνικός Μιθριδατισμός -- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Ήδη φυλλομετρούμε την συναπτή τρίτη εβδομάδα ανελεύθερου εγκλεισμού μας, όντες ακουσίως αιχμάλωτοι εις τις αόρατες αλυσίδες του συστήματος, το οποίο απεργάζεται αταλάντευτα και ανενόχλητα την κατάκτηση της ανελευθερίας μας, την διαστροφή του ανθρώπινου προσώπου και την πλήρη μετάλλαξη μας, τον ακούσιο μετασχηματισμό μας σε ρυθμισμένα αθύρματα, όπου οι κοσμοεξουσιαστές θα δύναται δια ενός απλού διακόπτη, να μας ελέγχουν απολύτως, καταλύοντας παν ψήγμα ελευθερίας και αυτοπροσδιορισμού μας.

Ο καθολικός εξανδραποδισμός μου, συνάγεται ευχερώς από τις λοιπές επιμέρους συμπαρομαρτούσες συνθήκες, καθότι, δια των πλήρως ελεγχόμενων και επιδοτούμενων Μέσων Μαζικής και Εξαπατήσεως, ποδηγετούν τις μάζες, προς την κατεύθυνση της καθολικής και αδιαμαρτύρητης υποταγής.

Εν άλλοις λόγοις παρελκύουν την κοινή γνώμη, να αποδεχθεί άνευ ετέρου τινός, την τρέχουσα κατάσταση, ως μία αντικειμενική πραγματικότητα, παντελώς μοιρολατρικά, παρασιωπώντας την αναζήτηση της γενεσιουργού αιτίας, η οποία είναι ικανή και πρόσφορη, κατά τα διδάγματα της κοινής πείρας και την συνήθη πορεία των πραγμάτων, να επιφέρει, εις την συγκεκριμένη περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψιν και συνεκτιμώντας και τις λοιπές παραμέτρους, το επιζήμιο αποτέλεσμα.

Υπό άλλη διατύπωση, τα Μ.Μ.Ε δεν αφυπνίζουν την κοινή γνώμη ούτως ώστε να διακρίνει το προσκήνιο από το παρασκήνιο το «είναι»  από το «φαίνεσθαι» , δηλαδή δεν την κατευθύνει (την κοινή γνώμη) ορθώς και προσηκόντως ίνα αντιλαμβάνεται εκ βαθέων και εκ βάθρων τα γεγονότα, ιχνηλατώντας τον μίτο των γεγονότων, παρά την αφήνει εις το έλεος και τον ζόφο της παραπληροφορήσεως και εις το σκότος της πλήρης άγνοιας και της ανασφάλειας.

Η εκμετάλλευση της δημόσιας υγείας, το δεύτερο κύμα πανδημίας, ο « άκομψος»  εγκλεισμός, η επερχόμενη οικονομική καταβαράθρωση, συνιστούν μόνον την κορυφή του παγόβουνο, δοθέντος ότι ήδη είμεθα καθημαγμένοι ένεκεν της δεκαετούς οικονομικής μας άπνοιας, λόγω της θέσεως μας ως Έλληνες, εις την προκρούστεια μέγγενή μας.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση καλπάζει και η Νέα Τάξη πραγμάτων, επιβάλλει οντολογικά, υπαρξιακά, πολιτισμικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά και πολιτικά τους ιδικούς της βδελυρούς κανόνες στρέβλωσης και ισοπεδώσεως οιασδήποτε μορφής εθνικής ετερότητας.

Ο  όζων ολοκληρωτισμός επαπειλείται αποτελώντας την σύγχρονη μάστιγα της Πατρίδας μας, την πυορροούσα χαίνουσα σύγχρονη πληγή της κοινωνίας, η οποία τείνει να καταλύσει οιαδήποτε μορφή ελευθερίας και δικαιώματος.

Διαρκούσης της πανδημίας αυτής και των επαχθών μέτρων, επιχειρείται μία έτι περαιτέρω ηθική εξόντωση και οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων, με την άρον άρον και εν κρυπτώ και παραβύστω, ψήφιση του πτωχευτικού Κώδικα.

Η διαφθορά εξικνείεται μέχρι το άπειρο με τις Τράπεζες να διαδραματίζουν αντιθεσμικά, αντισυνταγματικά και έκνομα, τον κυρίαρχο ρόλο, αυθαίρετου και ανέλεγκτου ελέγχου, της οικονομικής καταστάσεως, προσβάλλοντας την προσωπικότητα των Ελλήνων πολιτών.

Η Τράπεζα αποτελεί τον Πυλώνα της Νέας Τάξης πραγμάτων, όπου έχει πλήρως υποκαταστήσει άτυπα το Συντεταγμένο Κράτος, τους Θεσμούς, την Κεντρική Διοίκηση, επιχειρεί να απομυζά το παν, ακόμη και το παραμικρό από οιονδήποτε έστω και μικρο-οφειλέτη.

Ως εκ τούτου, λοιπόν, εις τον διαμορφούμενο αυτό σταυροδρόμι της διαπλοκής, στυγνή κομματοκρατία, τράπεζες και Μ.Μ.Ε έρχεται αισίως να επιπροστεθεί  και η υγεία προκειμένου να επισφραγίσει την βιούμενη κατάσταση.

Ειρήσθω εν παρόδω, να τονίσω μετ’ εμφάσεως, ότι υφιστάμενη κατάσταση, η ιδιότυπη αυτή δικτατορία φαλκίδευσης οιασδήποτε ελευθερίας ή στραγγαλισμού οιασδήποτε αντίδρασης, ανεξαρτήτως κόμματος ή χρώματος, με ισχυρό φόβητρο την βλάβη της υγείας μας, δημιουργεί εθισμούς και νευρώσεις αυτοματοποιημένης υποταγής, με αποτέλεσμα, όποτε μας διατάζουν, ημείς εξ αντανακλάσεως, ανασκευάζοντας την ήδη υπάρχουσα μνήμη υποτέλειας, θα συμμορφωνόμαστε αμελλητί και αναντιρρήτως και δη ασμένως και μετά μείζονος προθυμίας ως προς τα άνωθεν κελεύσματα των επίδοξων ταγών μας.

Η πλήρης πτωχοποίηση των Ελλήνων και η νόθευση των εθνών και εν προκειμένω της πατρίδας μας επιδοτούμενες μετανάστες αποτελούν ένα εκ των μακρόπνοων σχεδίων εφεδρικής υπακοής, πλήρους αφελληνισμού και καθολικής υποταγής της πατρίδας μας.

Οι μετανάστες αποτελούν ένα όπλο ένδον εις την χώρα, έναν Δούρειο, εν υπνώσει, ίππο, δηλαδή μία βραδυφλεγής βόμβα, όπου εκπυρσοκροτείται ανά πάσα ώρα και στιγμή, από τον έμμισθο στρατό πρακτόρων, οι οποίοι είναι εγκαταστημένοι εις την πατρίδα μας.

Τα ως άνω δεν συνιστούν κινδυνολογία ήδη, προπαρασκευάζονται τέτοιου είδους γεγονότα, είδαμε τι συνέβη, στην Μυτιλήνη, και στην Χίο με τους μετανάστες όπου εξεγέρθηκαν, θυμηθείτε, κατά τον πρώτο εγκλεισμό μας, όπου μετέφεραν κρυφίως μετανάστες, μεσούσης της πανδημίας εις την ενδοχώρα.

Ωσαύτως, λαμβάνουν επιδόματα, και απολαμβάνουν δαψιλώς πάσα άνεση ξεκούραστα, δίχως να συνεισφέρουν παραγωγικά εις την κοινωνία και την Ελλάδα το παραμικρό, ωσαύτως εις περίπτωση που αρθρώσεις επικριτικό λόγο, υφίστασαι ως πολίτης τα πάνδεινα εκ της βιομηχανίας υποβολής μηνύσεων, υπό ορισμένων υπερεθνικών διευθυντηρίων με το πρόσχημα και την κίβδηλη δικαιολογία του ρατσισμού.

Το οιονεί Σιδηρούν Παραπέτασμα τελεί εν εξελίξει και ο λαός καθεύδει τον νήδυμον ύπνο,  μην σκεπτόμενος και μην αντιλαμβανόμενος το τι αληθώς τεκταίνεται ερήμην του, παρά καθηλώνεται αποχαυνωμένος εις τα εκμαυλιστικά και χυδαία ρυπογόνα τηλεοπτικά παίγνια.

Οσάκις υπάρχει οιαδήποτε τυχόν υγιής αντίδραση εξανάστασης, ή συλλογικής δράσης καταπνίγεται από τους έμμισθους εγκάθετους του συστήματος δια της δοκιμασμένης μεθόδου του εισοδισμού, το αυτό υπό άλλο πιο εμπεριστατωμένο μανδύα και υπό την επίφαση της ιδεολογίας αποτελεί το αφήγημα της σύγχρονης αριστεράς, του Πολυτεχνείου, του Δημοκρατικού Κ.Κ.Ε, του κρατικού συνδικαλισμού, όλες αυτές οι συνιστώσες συνιστούν εκβλαστήματα κατάπνιξης οιασδήποτε εκρίζωσης του κατεστημένου, απλώς εύσχημα ρητορεύουν περί του αντιθέτου απλώς κατ’ ουσία απορροφούν οιαδήποτε τρόπον τινά επαναστατική δράση.

Εις τον αντίποδα, όλως τουναντίον ισχυρά πατριωτική φωνή δεν υφίσταται, η ψοφοδεής και ιδεολογικώς ασπόνδυλη κεντροδεξιά συνιστά συγκοινωνούν δοχείο  με την φερόμενη ως αριστερά, καθότι λογοδοτούν εις τα ίδια υπερεθνικά αφεντικά.

Ως εκ τούτου, κυβερνώμεθα από Ελληνόφωνους έκγονους υπερεθνικών δομών, οι οποίοι εκτελούν με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα εντολές άλλων, ανεξαρτήτως εάν βλάπτουν ή όχι τα συμφέροντα της πατρίδας μας.

Εις την ως άνω διεξοδικώς περιγραφόμενη ατμόσφαιρα, επέρχεται και ο καίριος εμπαιγμός ημών ως Χριστιανών Ορθοδόξων, την στιγμή την οποία διώκουν απηνώς του ιερείς μόνον τους Ορθοδόξους, δεδομένου ότι εν μέσω πανδημίας εγκαινίασαν το Τέμενος εις το Βοτανικό, συκοφαντούν τα Θρησκευτικά στα σχολεία, πλήττουν εκ βάθρων την Θεία Κοινωνία, σφραγίζουν τις Εκκλησίες, παρά ταύτα όμως, στολίζουν δήθεν τις πόλεις με κακόγουστα λαμπιόνια, σφετεριζόμενοι το όνομα του Θεανθρώπου Χριστού.

Εν ολίγοις, στολίζουν τις πόλεις ενόψει δήθεν των Χριστουγέννων, στερώντας μας την Θεία Λειτουργία, και ερήμην του Χριστού, εορτάζουν δήθεν άνευ εορτής, άνευ πνευματικής ανάτασης, αναγέννησης και κοινωνίας, στολίζουν τις πόλεις με άμορφες μορφές με μη πρόσωπα δια να επιβάλλουν υποβολιμαίως την έννοια του ουδετερόθρησκου άθεου κράτους.

Πλήρης σήψη, παρακμιακή αποσύνθεση, άχρωμες πόλεις με φωτάκια τα οποία μεγιστοποιούν την μοναξιά μας καλλιεργώντας μας θλίψη, υπομημνίσκοντας όμως εν ταυτώ, την έντονη νοσταλγία   μύχιας αναζήτησης  μας προς το Θείο.

Οι ως άνω λοιπόν στολισμοί συνιστούν μία έτι περαιτέρω μορφή έμμεσης χειραγώγησης και πλήρους αλλοτριώσεως του σύγχρονου μαζανθρώπου, (φτώχεια, ανεργία, μνημόνια, εγκλεισμοί, μετανάστες, επιδόματα) μία πλήρως ελεγχόμενη ζωή, με υλικά συσσίτια, πνευματική ένδεια, και θρησκευτικό μηδενισμό.

Το σύγχρονο παραισθησιογόνο της αγελαίας μάζας, « ο άρτος και τα θεάματα» εισέτι και την ιδιαζόντως δυσχερή περίοδο της πανδημίας, η κατάσταση καθίσταται ιδιαίτατα κρίσιμος, η εξανάσταση θα επέλθει πλέον, μόνον αν ο Θεός και η Παναγία μας λυπηθούν και επέμβουν, οικεία βουήσει,  διότι άλλως είμεθα καταδικασμένοι εις κοινωνικό θάνατο μετά απολύτου βεβαιότητας, εις τα επόμενα κιόλας χρόνια.

                                     

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

6944-938836

www.katsivardas-dimitriadou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: