Παραλυτική καχεξία -- Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Ο σύγχρονος «μπαμπούλας» της Νέας τάξης πραγμάτων είναι το αφήγημα της ακροδεξιάς φενάκης, ο οποίος επιστρατεύεται συλλήβδην, δια να συσπειρώσει τους αδαείς πολίτες, οι οποίου ασχολούνται με την πολιτική, με όρους φανατισμού και οπαδισμού.

Οι αρχιτέκτονες της διάλυσης των εθνών, της νοθείας της συμπαγείας αυτών, έλκουν τα υποζύγια τους, τα οποία είναι ο φιλελευθερισμός και ο Κομμουνισμός, ή άλλως η πεπτωκυία αριστερά, όπου προλειαίνουν, εν κρυπτώ και παραβύστω, την εγκαθίδρυση της ολοκληρωτικής παγκοσμιοποιήσεως.

Οι ψυμιθιωμένες ως άνω πολιτικο-οικονομικές θεραπαινίδες του συστήματος,  ακκίζονται ως απολογητές δήθεν της παγκόσμιας ειρήνης, κατ’ επίφαση, τιμητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς και αυτόκλητοι σφοδροί αυθέντες- υπέρμαχοι της κανονικότητας.

Η μεθόδευση αυτή αποβλέπει εις την δόλια απόκρυψη της αλήθειας, την αισχρά ποδηγέτηση των μαζών και την δομική καλλιέργεια λήθης των γεγονότων της Ιστορίας.

Η Ελλάς αποτελεί το τελευταίο «Σοβιέτ» παγκοσμίως, το προπύργιο των εξαρχείων, το οποίο βρίθει από παράνομα αναρχικά γρουπούσκουλα, αυτόκλητες κοινωνικές ομάδες, τάγματα εφόδου τα οποία συστρατεύονται δια να εξουδετερώσουν τον εκάστοτε αντιφρονούντα.

Η εμπροσθοφυλακή του συστήματος, ασκεί βία, τρομοκρατεί και απειλεί, δια του μισθοφορικού, πάνοπλου στρατού, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, κατά παράδοξο τρόπο, απολαμβάνει μίας ιδιότυπης ασυλίας, και οι αξιόποινες πράξεις του, καθίστανται αμνηστευμένες εις το απυρόβλητο από το βαθύ κράτος, όποιος αμφισβητεί δε, το  οιονεί σιδηρούν παραπέτασμα του εθνομηδενισμού, ήτοι, ένα μείγμα, Πασόκ-ψευδεπίγραφης αριστεράς, πλην όμως ευζωία, με τρυφηλότητα και  με δαψιλούς μισθούς, εξοβελίζεται.

Εις την Πατρίδα μας, η συντριπτική πλειονοψηφία των πολιτών, μισεί θανάσιμα την πατρίδα εις την οποία γεννήθηκε, εκπαιδεύτηκε να προσποιείται ότι είναι εκ του ασφαλούς διεθνιστής, ή επαναστάτης χωρίς αιτία, εντούτοις όμως εις την πράξη, πρόκειται δια αφελληνισμένα αθύρματα.

Ο φασισμός της αριστεράς, τάγματα εφόδου, καταλήψεις, πορείες, δολοφονίες, δεν καταστέλλονται, εδώ και μισό αιώνα, εις την πατρίδα μας, η οποία καθίσταται έρμαιο βανδαλιστών, οι οποίοι επιβάλλουν δια πυρός και σιδήρου, ήτοι δια της βίας την ιδεοληψία τους.

Είμεθα η μοναδική χώρα, όπου διαρκούντος του Εμφυλίου, κατίσχυσε το εθνικό μέτωπο, εις την πράξη όμως ηττήθηκε κατά κράτος, διότι ελλείψει οικοδόμησης ιδεολογίας, κατέλειψε πρόσφορο έδαφος εις τον διαχρονικό ερυθρό ολοκληρωτισμό να διαβρώσει το σύμπαν, να καταλύσει τους θεσμούς, να αρπάξει την πατρίδα μας.

Η ανθελληνική αριστερά σήμερον, έρμαιο των υπερεθνικών διευθυντηρίων, τα οποία την χρηματοδοτούν, μετέρχονται τον μπαμπούλα δήθεν της ακροδεξιάς, κάνοντας ασύγγνωστα ιστορικά άλματα, ούτως ώστε, να παρελκύσουν την κοινή κοντόφθαλμη γνώμη, η οποία ούσα μυωπικώς προσκολλημένη μονομερώς προς τα γεγονότα του μεσοπολέμου, αποπροσανατολίζεται να στρέψει το βλέμμα του, ιχνηλατώντας προσηκόντως ποιος σήμερον καθίσταται ο αόρατος εχθρός του Ελληνισμού και ποιος κινεί τα νήματα, ποιος είναι άραγε  ο εν τοις πράγμασι ιθύνων νους,

Η αριστερά τι σχέση έχει με την Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου, όταν δεν δύναται να διακρίνει την ανθρώπινη ζωή, παρά μόνο με τα κομματικά, ομμματογυάλια, καμία αντίδραση δια τον δολοφονηθέντα καθηγητή που δίδασκε δια την ελευθερία εις την Γαλλία, αν όμως ήταν αλλοδαπός, ισλαμιστής, η αριστερά δήθεν της προόδου, η ξενόδουλος αριστερά, ή έμμισθη μαριονέτα των μαζών, θα διαμαρτυρόταν δια φασιστική και μισαλλόδοξη επίθεση.

Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: