Πρόθυμοι Εφιάλτες -- Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Ο ολοκληρωτισμός της Τουρκίας επεκτείνεται ιταμώς και προς το εσωτερικό της χώρας μας, αμφισβητώντας ευθέως την ισχύ του Συντάγματος ως προς την ελευθερία εκφράσεως και διαδόσεως των στοχασμών δια του τύπου, ένα μείζον δηλαδή εχέγγυο δια τον ορθή και εύρυθμη πλουραλιστική λειτουργία της Συντεταγμένης Δημοκρατίας μας καθώς και του Κράτους Δικαίου.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι η Ελλαδική κυβέρνηση, σύρεται αδιαμαρτύρητα προς τις προσβλητικές αυτές απαιτήσεις του Σουλτάνου, οιονεί «τιμωρίας», της εφημερίδας Δημοκρατίας, επειδή η τελευταία, είχε το πολιτικό ανάστημα να απαντήσει ευθαρσώς προς τις  απαξιωτικές και επονείδιστες ύβρεις του Σουλτάνου, κατά του Ελλάδας, απηχώντας  και πρεσβεύοντας καθολικώς το Ελληνικό φρόνημα των Ελλήνων, το οποίο αναδύεται από το ένδοξο παρελθόν των κεκοιμημένων προγόνων μας αγωνισαμένων και εξικνείται μέχρι τον απανταχού Ελληνισμό.

Η υποτέλεια της Ελλαδικής κυβερνήσεως, ως προς το καίριο αυτό ζήτημα, ελευθερίας και Δημοκρατίας, αποτελεί ένδειξη της αντιλήψεως την οποία την διέπει,  περί της  περιλάλητης επιλύσεως των επίμαχων Ελληνο-Τουρκικών σχέσεών.

Εις επίρρωση του ενδοτισμού καθίσταται και η εξίσου, προδοτική στάση των λοιπών κοινοβουλευτικών κομμάτων, πλην του κόμματος του κ. Βελόπουλου, όπου προτίμησαν την εκκωφαντική αφωνία, η οποία συνεπάγεται αυτόχρημα την ομολογία συμπαράταξης τους, με την έκνομη και θρασύτατη απαίτηση του Ερντογάν.

Το βασίλειο του ανθελληνισμού και της εσχάτης προδοσίας αντικατοπτρίζεται εύγλωττα εις το Ελληνικό κοινοβούλιο, χρόνια τώρα, δια των αλλεπάλληλων πράξεων και παραλείψεων στυγνού αφελληνισμού της πατρίδας μας, δια τη μεταφύτευση έμμισθων φερεφώνων, ήτοι Δούρειων ίππων, εξω-εθνικών συμφερόντων, τα οποία τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία, προς αποδόμηση του ελληνικού έθνους δια της παραχαράξεως της ιστορικής μνήμης και του βαθμηδόν συνακόλουθου ακρωτηριασμού από την διαχρονική παράδοση μας, η οποία συνιστά την δομική ιδιοσυστασία της ταυτότητας μας.

Η ανθελληνική αριστερά (Κ.Κ.Ε και οι σύγχρονες παραφυάδες του, το φασιστικό Σύριζα κ.α) επιβουλεύεται την εθνική ανεξαρτησία μακράν, εξ ιδρύσεως της, μάχεται κατά του Ελληνισμού, υποστηρίζει εκ πεποιθήσεως την νόθευση των εθνών δια μεταναστών, ούτως ώστε να πραγματώσει το μεσσιανικό όραμα της δικτατορίας του προλεταριάτου, διότι εμφορείται από μία εκ βαθέων αντιδημοκρατική  νοοτροπία, ενδιαφερόμενη επονείδιστα και ατιμωτικά, δια την νομή της εξουσίας και τον προσπορισμό οικονομικών ωφελημάτων, με πάν τίμημα και εις βάρος των πάντων.

Ή σιωπή της αριστεράς δια την Τουρκία και η ευθυγράμμιση της με την προπαγάνδα του Ερντογάν κατά της εθνικής  μας κυριαρχίας συνιστούν ένα απτό αμάχητο τεκμήριο περί της εχθρικής της και εν γένει προδοτική της στάση κατά της πατρίδας μας.

Έτι περαιτέρω απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι με ηθική αυτουργία του Σύριζα ανά την Ελλάδα, σωρεία σχολείων, τελούν υπό κατάληψη, με κεντρικό σύνθημα τον περιορισμό των κονδυλίων προς θωράκιση της εθνικής μας άμυνας, ο Σύριζα εν άλλοις λόγοις, σφετερίζεται τα σχολεία, ποδηγετώντας τα ανήλικα παιδιά μας προκειμένου να ποιήσει αισχρά αντιπολίτευση, προβάλλοντας ένα ιδιαίτερα ακανθώδες ζήτημα, ενόψει μίας κρίσιμης καμπής εις τα Ελληνο-Τουρκικά ζητήματα.

Η κατάσταση καθίσταται άκρως αναστρέψιμη και όλως απαγοητευτική, διότι ζητείται πλέον πολιτικός με αυξημένη ευθύνη του βουλευτικού του αξιώματος, να αρθεί εις το ύψος των περιστάσεων, υπερασπιζόμενος την καθημαγμένη Πατρίδα, την Δημοκρατία και το Σύνταγμα και όχι να ενεργεί απλώς ως εύλαλη μαριονέτα, ως άλαλος εντολοδόχος των κοσμο-εξουσιαστών-αφεντικών του.

Εν κατακλείδι, η Ελλάς, βρίθει από πρόθυμους εφιάλτες, ελληνόφωνους, έκγονους προδοτών, με αποτέλεσμα η εύστοχη και ορθολογιστή αντίδραση της εφημερίδας Δημοκρατία να συνιστά ανυπερθέτως μία καθόλα σύννομη, ιστορική πράξη αντίστασης, όπως ακριβώς επιτάσσει ο Συνταγματικός πατριωτισμός του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος, ενάντια της πραξικοπηματικής απόπειρας της Τουρκίας να καταλύσει βιαίως το Σύνταγμα, την ψυχή ,την υπόσταση μας ως Ελλάδα, ήτοι την αξιοπρέπεια μας.

Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Δεν υπάρχουν σχόλια: