Πολιτισμικός Φασισμός -- Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Η υπερεκχειλίζουσα υποκρισία και η ακατάληπτος ολιγωρία της κυβερνήσεως, απεδείχθη καταδήλως, την 7η-10-2020, η οποία εξετέθη λίαν ανεπανορθώτως, καθότι απεμπόλησε ανενδοιάστως, αναιρούσα τον εαυτόν της, ως προς την λήψη δρακοντείων μέτρων εν σχέσει προς την χρήση μάσκας, προκρίνοντας τις ογκώδεις πορείες, στασιαστών- αντιδρώντων οι οποίοι κράδαιναν κόκκινα πανό, σημαίες και διαδήλωναν συνθηματολογώντας, μεσούσης της εξάρσεως του φονικού ιού.

Η έκπληξης της κοινής γνώμης ήτο απύθμενος καθότι, ενώ η κυβέρνηση κατά παραυτουργία με τα Μ.Μ.Ε, τα οποία ομιλούν αδιαλείπτως και νυχθημερόν περί του αφεύκτου επελθόντος εγκλεισμού μας, ένεκεν του απεχθούς ιού, προς αποσόβηση της έτι περαιτέρω ιλιγγιώδους διασποράς, αίφνης  άπαντα ελησμονήθησαν μονομιάς, η σκληρά κυβέρνηση υπαναχώρησε κακείν κακώς χάριν της συγκεντρώσεως των φερομένων αριστερών, των ακκιζομένων προοδευτικών και των αυτοαποκαλουμένων επαναστατών άνευ λόγου και αιτίας.

Η φαιδρότης  εις όλο της το μεγαλείο, η κυβέρνησις εδιασύρθη, καθότι δύο τινά ενδεχομένως συμβαίνουν, είτε η κυβέρνησις ψεύδεται ή ο ιός μεροληπτεί και δεν προσβάλλει την αριστερά η οποία έχει ανοσία.

Εν τοιαύτη περιπτώσει, δια της συγκεντρώσεως αυτής του συγκεκριμένου πλήθους κατά παράβαση της νομοθεσίας άνευ λήψεως των προσηκόντων προφυλακτικών μέτρων δια την δημόσια υγεία, ενώ παράλληλα εφαρμόζουν τοπικούς εγκλεισμούς προς αναχαίτισης της διασποράς.

Η Ελλάς έχει περιέλθει εις μία κοινωνική σήψη, ο λαός ων διανοητικά λοβοτομημένος, μυωπικά προσκολλημένος εις την φαιά προπαγάνδα της ψευδωνύμου αριστεράς, ήτοι τα σύγχρονα υποζύγια της παγκοσμιοποιήσεως, όντας μικρόνους, διψάει δια άρτον και θέαματα, ανάπηρος να διακρίνει στοιχειωδώς την είδηση από την παραπληροφόρηση, την αλήθεια από την παραχάραξη αυτής, καθεύδει τον νήδυμον ύπνο, μην μπορώντας να διακρίνει την κατάλυση των θεσμών και την αλλοίωση του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

 Ο σύγχρονος Έλληνας, καθίσταται ακουσίως κοινωνικά ευήθης, πρόθυμος να ποδηγετηθεί από του επίδοξους έκγονους πολιτικούς των υπερεθνικών διευθυντηρίων, τα οποία επιδιώκουν την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικυβερνήσεως, την δημιουργία μαζανθρώπων, δίχως πολιτισμικά χαρακτηριστικά, με μοναδικό συνδετικό αρμό και δεσμό την εργασία, με γλίσχρους μισθούς.

Ο σύγχρονος πολιτισμικός φασισμός, η εξάπλωση του ολοκληρωτισμού υπό τον προοδευτικό μανδύα, ήδη έχει επηρεάσει ασυνείδητα την κοινή γνώμη.

Άπαντες εις την σύγχρονη εποχή σιωπούν οι ανύπαρκτοι διανοούμενοι, οι ακαδημαϊκοί, όλα είναι ισοπεδωμένα, σε μία παρακμιακή κοινωνική πραγματικότητα η οποία επικυρώνεται με την σεσηπυία ύλη των τηλεοπτικών σκυβάλων, τα οποία διαμορφώνουν, πνευματικά ευνουχισμένες, και καθολικά εξανδραποδισμένες μάζας.

Εν κατακλείδι σήμερον πλήττεται το πρόσωπο, η ταυτότητα μας, ο πολιτισμός μας, η υπόσταση μας, εκπίπτουμε, εκμαυλιζόμαστε και μετασχηματιζόμαστε, εις απονεκρωμένους, άβουλους, ανελεύθερους μαζανθρώπους με πρώτυπο, την πόση, βρώση και αφόδευση.

Εν συνεχεία της εν λόγω καταστάσεως της πλήρους αποχαυνώσεως και παρελκύσεως την κοινής γνώμης καθίσταται η εν ψυχρώ δολοφονία του Καθηγητή εις την Γαλλία ο οποίος διέδιδε κατ’ ουσίαν την ελευθερία εις την σκέψη από έναν φανατικό Μουσουλμάνο, πλην άκρατου θρησκευτικού φουντομενταλισμού, ουδείς το σχολίασε αρνητικά, δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση, περί της διακύβευσης των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων, δια τον βάναυσο ακρωτηριασμό της Δημοκρατίας μας.

Καθίσταται πρόδηλο ότι βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεως, στραγγαλισμού των ελευθεριών, πολεμικής κατά της ελευθερίας του λόγου, ο σκοταδισμός έχει διαδεχθεί προδήλως τον διαφωτισμό και το πνεύμα της αναγεννήσεως.

Η συμβολική αυτή πράξη συνιστά ένα ισχυρό πλήγμα εις τα θεμέλια του φερόμενου ως Δυτικού πολιτισμού και Ευρωπαϊκού Κεκτημένου, καθότι η θρησκευτικά αποχρωματισμένη Ευρώπη, η από-εθνικοποιημένη Γαλλία, καθεύδει τον νήδυμον ύπνο, ούσα καθολικώς επηρεασμένη από τα σύμμεικτα χρεοκωπημένα ιδεολογήματα της ψευδεπίγραφης «ξεπλυμένης αριστεράς»

Το δόγμα της αριστεράς και των παγκοσμιοποιητών έχει ήδη καταρρεύσει, διότι καθίσταται αδύνατο το 2020, να δολοφονείται κάποιος εν ψυχρώ, επειδή τόλμησε να διδάξει περί  της ελευθερίας της σκέψεως και του λόγου, θεμελιώδεις φιλοσοφικές και στοχαστικές αρχές, οι οποίες κατοχυρώνονται εις τα Συντάγματα πολιτισμένων εθνών-Κρατών.

Παρά ταύτα, οι θιασώτες της Νέας Τάξης πραγμάτων και οι κίβδηλοι προοδευτικοί, παραμένουν σε αμηχανία, με αποτέλεσμα δια της αδρανούς της στάσεως ενώπιον ενός τόσο σημαντικού γεγονότος να εγκαινιάζουν μία νεοπαγή και νεότευκτη μορφή ολοκληρωτισμού, δηλαδή να μην αναγνωρίζουν το δικαίωμα εις την ελευθερία την δημοκρατία και εις την ζωή εφόσον δεν ασπάζεσαι την νοσηρή ιδεοληψία τους, με αποτέλεσμα, να διολισθαίνουμε αφεύκτως, προς μία απάνθρωπη μεσαιωνικού τύπου δικτατορία.

Η εξουδετέρωση των αντιφρονούντων, ο ολοκληρωτισμός της σκέψεως, η αστυνόμευση κάθε μορφής του ιδιωτικού βίου, η ποινικοποίηση της ελευθερίας εκφράσεως, εισαγάγει μία νέα μορφή ιδιότυπης δικτατορίας εν ονόματι της Ελευθερίας, δηλαδή οι παγκοσμιοποιητές, αναγορεύονται σε οιονεί «Σταυροφόρους» της ελευθερίας, δια τους ημέτερους, ενώ εις την πράξη προωθούν μόνον την ανελευθερία και τον επιλεκτικό διαχωρισμό, την δυσμενή διάκριση υπέρ των ανθρώπων με αποκλειστικό γνώμονα εάν είναι ή όχι αριστερός.

Το ισλάμ, ο φανατισμός, η πολιτικο-θρησκευτική ερμηνεία της ζωής υπό το Ισλάμ, αποτελεί μία απειλή δια την Ευρώπη και δια τον Δυτικό πολιτισμό, καθότι απαιτείται μία μορφή προσαρμογής, άλλως θα είμεθα έρμαιο των ιδεοληψιών και νομοτελειακά θα στραφούν εναντίον των Χριστιανών, κηρύσσοντας Ιερό Πόλεμο.

Η αντίφαση είναι ότι η ξενόδουλος εγχώριος αριστερά ενώ στρέφεται ευθέως κατά της Εκκλησίας, πλήττει επονείδιστα, αισχρά, χυδαία και ανεπαίσχυντα, την Θεία Κοινωνία, λοιδορεί το μάθημα των Θρησκευτικών, μάχεται υπέρ του διαχωρισμού της Εκκλησίας και Πολιτείας, την αφαιρέσεως των Ιερών εικόνων από τα δημόσια κτήρια, την κατάργηση του Σταυρού από την Σημαία, την κατάργηση των προσευχών, των ιερών μυστηρίων από το Δημόσιο, αυτή η ίδια η εωσφορική αριστερά, αγκαλιάζει το Ισλάμ, εθελοτυφλεί δια τον φουντομενταλισμό, δια την θεοκρατία, δια τον σκοταδισμό τον οποίο ευαγγελίζεται εις πλαίσια ενός αστικού περιβάλλοντος και δυτικού τύπου Δημοκρατίας αλλά και δια την καταδήλως απαξιωτική στάση προς την γυναίκα.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση ευρίσκεται προς των θυρών, με Δούρειο ίππο το Ισλάμ, και την βιομηχανία της αλληλεγγύης δήθεν προς τους μετανάστες, με σκοπό δια του εποικισμού της Ευρώπης και του πλήρης αποχριστιανισμού, να δημιουργεί ένας ισοπεδωτικό πολτός, άνευ ταυτοτήτων, πολιτισμικών χαρακτηριστικών αλλά και Ο Χριστός τους δαιμονίζει, τους δήθεν αυτόκλητους προοδευτικούς ή τους εξωνημένους αυθέντες καθηγητές, μίσθαρνα όργανα «αμαρτωλών» εκγόνων, αποφύσεις των σκοτεινών, αναφών, και πεφυσιωμένων οιηματιών, εξωθεσμικών παράκεντρων.

Σκεφθείτε να συνέβαινε το αντίθετο, δηλαδή, ένας Χριστιανός να προξενούσε απλή σωματική βλάβη προς έναν Μουσουλμάνο όχι να τον σκοτώσει, θα καίγονταν η Αθήνα, θα επιστράτευαν τα προσφιλή συνθήματα περί φασισμού, Ναζισμού και ούτω καθ’ εξής.

Η παρακμιακή αποσύνθεση και η παραλυτική καχεξία πλέον έχει καταστεί ανυπέρβλητος, απαιτείται, αναγέννηση, επανεκκίνηση και ανάνηψη, με δομικές και εκ βάθρων αλλαγές, όχι ημίμετρα, αυτό θα πραγματοποιηθεί όταν συνειδητοποιήσουμε ότι είμεθα όμηροι πολλαπλών δυνάμεων, εντούτοις όμως  ο εχθρός καθίσταται πρωτίστως πνευματικός και μετά υλικός.

Ας αφήσουμε τις δυνάμεις του σκότους να ευαγγελίζονται την νέα τάξη πραγμάτων του ζόφου και της ισοπέδωσης των πάντων, την βία και τον πόλεμο, ημείς θα πολεμήσουμε συν Θέω με γνώμονα, το έθνος, την παράδοση μας, τον Συνταγματικό και πολιτισμικό Πατριωτισμό, την Θεολογία της Επαναστάσεως, τους προπάτορες μας διαχρονικά αλλά και την αλήθεια.

Συνελόντι ειπείν, η Ελλάς ως το τελευταίο προπύργιο της Σοβιετίας, πνέει τα λοίσθια ως κοινωνία,  πάσχουσα μη αναστρέψιμα από πολυοργανική Μόνον ένα  θαύμα ίσως μας σώσει.

Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

6944-938836            

www.dimitriadou-katsivardas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: