ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

 ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΠΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ!

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

_______Όλο και πιο συχνά τώρα πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και εδώ στο Αίγιο , πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με θέμα: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

_______Η διαμαρτυρία  αποβλέπει στο να προστατευθούν τα παιδιά μας από την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στο Σχολείο! Αυτό, δηλ. η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, είναι το Σχέδιο των σκοτεινών Δαιμονικών Δυνάμεων, που συγκροτούν  την κίνηση της Παγκοσμιοποιήσεως!  Θέλουν να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα και για να το επιτύχουν πιο γρήγορα δημιούργησαν τον Κορωνοϊό με στόχο να υποβάλουν την Κοινωνία σε πανικό, ώστε μετά ταύτα όλοι μαζί να τρέξουμε να δεχθούμε το ΕΜΒΟΛΙΟ και μαζί μ’ αυτό  το τσιπάκι με τον αριθμό 666, που είναι τό Σφράγισμα του Αντιχρίστου!

_______Σας πληροφορώ, ότι σε παγκόσμια κλίμακα άρχισε να διαμορφώνεται πλέον ένα Κίνημα Διαμαρτυρίας εναντίον της υποχρεωτικής χρήσεως της μάσκας! Μόλις προ πέντε ημερών στο Βερολίνο έλαβε χώρα μια μεγάλη διαμαρτυρία, στην οποία έλαβαν μέρος περίπου 30.000 Γερμανοί Πολίτες!  Να μια φωτογραφία:

________Επομένως, όσοι αγαπάνε τα παιδιά τους πρέπει να σπεύσουν στην πλατεία της Αγίας Λαύρας την προσεχή Κυριακή και ώραν 6.30΄μ.μ.
______Στη γενική συμμετοχή και διαμαρτυρία μάς ενισχύουν και τα λόγια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Καθηγητού κ. Σωτηρίου Τσιόρδα, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων διακήρυξε και τα εξής αξιοπρόσεκτα: «Ειδικά για τα νήπια και τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού μπορεί η μάσκα να έχει προβλήματα και γι’ αυτό μπορεί να γίνεται και διάλειμμα μάσκας. Το παράδειγμα στα παιδιά το δίνουμε εμείς οι μεγάλοι» (βλ. Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ,  02.09.2020, σελ. 3)

_______Από πολλές κατευθύνσεις, λοιπόν,  όλο και πιο συχνά διατυπώνεται η άποψη, ότι η χρήση της μάσκας βλάπτει σοβαρά την υγεία, καθώς εμποδίζει το οξυγόνο να εισέρχεται στον οργανισμό μας και να εμπλουτίζεται το αίμα μας. Προ ημερών στην Πάτρα μία εργαζόμενη  σε Super Market γυναίκα, μόλις τελείωσε την εργασία της, έλαβε το αυτοκίνητό της και άρχισε να οδηγεί με προορισμό το σπίτι της. Διέπραξε όμως το σφάλμα να εξακολουθεί να φοράει την μάσκα και στο αυτοκίνητο, την μάσκα που είχε για ώρες στο στόμα της στην εργασία της. Οπότε, καθώς ήταν στο τιμόνι ξαφνικά έπαθε ανακοπή καρδίας και απέθανε πάνω στο τιμόνι! Όπως αποδείχθηκε αιτία ήταν η μείωση του οξυγόνου στο αίμα της εξ αιτίας της μάσκας!

Αιγιώτισσες και Αιγιώτες,
κανείς να μη λείψει!  

Ελάτε ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ! 

Η ΜΑΣΚΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! 
ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

   

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον,  4 Σεπτεμβρίου 2020

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ εχουν απαγορευσει τις διαμαρτυριες με μεγαλο χρηματικο προστιμο
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ
περαιτερω ο κεθε ενας κανει οτι θελει

https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/2020/09/blog-post_5.html#comment-form

π Γρηγοριος