Διαδηλώσεις στην Ευρώπη κατά της «ιατρικής τυραννίας»

 Εστίες αντίστασης ξεπροβάλλουν ολοένα στην Ευρώπη. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν τα σχέδια της Παγκόσμιας Τάξης. Η μέριμνα των κυβερνώντων δεν είναι να σώσουν τον λαό, αλλά να τον φοβίσουν και να τον υποτάξουν. Ως Έλληνες και χριστιανοί δεν πρέπει να δεχθούμε αυτήν την τυραννία, αλλά να αγωνιστούμε εναντίον αυτής, όπως ακριβώς έκαναν οι Πατέρες μας.

Οι πολέμιοι της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού κατέβηκαν κατά χιλιάδες στους δρόμους σήμερα σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης.

Η μεγαλύτερη διαδήλωση στο Βερολίνο διαλύθηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξή της από την Αστυνομία λόγω έλλειψης σεβασμού στην τήρηση της απόστασης μεταξύ των διαδηλωτών.
«Ο κορωνοϊός είναι ένα μεγάλο ψέμα», δήλωσε ένας 50χρονος διαδηλωτής στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο N24.
Στο Λονδίνο, χιλιάδες διαδηλωτές που ζητούσαν «το τέλος της ιατρικής τυραννίας» συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τραφάλγκαρ.
Στο Παρίσι, 200 έως 300 άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν για την υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Η Σοφί, μια Παριζιάνα κοντά στα 50, πήγε να διαδηλώσει υπέρ «της ελευθερίας της επιλογής»:
«Είμαι απλώς μια πολίτης θυμωμένη για τα ελευθεριοκτόνα μέτρα που δεν έχουν ιατρική δικαιολογία».
Στη Ζυρίχη επρόκειτο επίσης να πραγματοποιηθεί μια συγκέντρωση.
Στο κέντρο του Βερολίνου, μόλις είχε αρχίσει η πορεία περίπου 18.000 – 20.000 συμμετεχόντων, σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν η κινητοποίησή τους χρειάστηκε να σταματήσει.
Σχεδόν 3.000 αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί.
«Η ελάχιστη απόσταση δεν τηρείται, παρότι ζητείτο επανειλημμένα» από τις δυνάμεις της τάξης, ανέφερε η Αστυνομία, «γι ‘αυτό δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα παρά να διαλύσουμε τη συγκέντρωση».
Μετά το αίτημα για διάλυση της συγκέντρωσης νωρίς απόγευμα, οι διαδηλωτές, πολλοί από τους οποίους κάθονταν πάνω στο οδόστρωμα, παρέμειναν στη θέση τους και φώναζαν «αντίσταση!», μετά φώναζαν «εμείς είμαστε ο λαός!», ένα σύνθημα που χρησιμοποιεί η ακροδεξιά, και μετά άρχισαν να ψέλνουν τον γερμανικό εθνικό ύμνο.
Χιλιάδες μεταξύ αυτών συνέχισαν να διαδηλώνουν. Ομάδα διαδηλωτών πέταξε πέτρες και μπουκάλια κατά των δυνάμεων της τάξης, οι οποίες προχώρησαν σε δύο συλλήψεις, σύμφωνα με την Αστυνομία.
«Η Μέρκελ πρέπει να φύγει!»
Με τίτλο «γιορτή της ελευθερίας και της ειρήνης», η συγκέντρωση στο Βερολίνο, στην οποία μετείχαν «ελεύθερα σκεπτόμενοι» πολίτες, αντιεμβολιαστές, συνωμοσιολόγοι ή και υποστηρικτές της άκρας δεξιάς, είναι η δεύτερη του είδους μέσα σε έναν μήνα και ανησυχεί τις Αρχές.
Το πλήθος ποικιλόμορφο, κάθε ηλικίας, ανάμεσά τους οικογένειες με μικρά παιδιά.
Η σημαία της ειρήνης και του ουράνιου τόξου και η σημαία της Γερμανίας υψώνονταν δίπλα δίπλα, οι διαδηλωτές φώναζαν επανειλημμένα «Η Μέρκελ πρέπει να φύγει!», το σύνθημα του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία κατά της καγκελαρίου.
«Δεν υποστηρίζω την ακροδεξιά. Είμαι εδώ για να προασπίσω τις θεμελιώδεις ελευθερίες μας», δήλωσε ο 43χρονος Στέφαν, Βερολινέζος, με ξυρισμένο κεφάλι, που φορούσε ένα γκρι μπλουζάκι που έγραφε «Σκέψου, αυτό βοηθάει» με λευκά κεφαλαία γράμματα.
«Πολλοί λένε ότι υπάρχουν μόλις μερικοί της ακροδεξιάς στο δρόμο, αλλά στην πραγματικότητα, είναι αυτοί που οργανώνουν τη διαδήλωση», δήλωσε η Μπελίντα, η οποία μετείχε σε αντιδιαδήλωση που οργάνωσε η ριζοσπαστική αριστερά Die Linke.
Σχεδόν 20.000 πολίτες είχαν συγκεντρωθεί την 1η Αυγούστου στο Βερολίνο σε αντίστοιχη διαδήλωση.
Η πορεία τους επίσης διακόπηκε από την αστυνομία για τους ίδιους λόγους που διαλύθηκε και η σημερινή.
Ο δήμος της γερμανικής πρωτεύουσας είχε απαγορεύσει αρχικά την κινητοποίηση για «λόγους δημόσιας υγείας», λόγω της αδυναμίας -κατά τη γνώμη της- να τηρηθεί η απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ των διαδηλωτών.
Ωστόσο, το διοικητικό δικαστήριο στο οποίο προσέφυγαν οι διοργανωτές επέτρεψε χθες, Παρασκευή την πραγματοποίηση της διαδήλωσης.
Αυξανόμενη γκρίνια
Αυτή η νέα συγκέντρωση οργανώθηκε μεσούσης της αυξανόμενης δυσαρέσκειας στη γερμανική κοινή γνώμη για τους περιορισμούς που συνδέονται με την πανδημία.
Και αυτό, ακόμη κι αν η Γερμανία αντιστάθηκε μάλλον καλύτερα σε σχέση με τους γείτονές της, και οι περιορισμοί για την καταπολέμηση του νέου κορωνοϊού δεν ήταν ποτέ τόσο αυστηροί, όπως στη Γαλλία ή στην Ιταλία.
Διοργανωτής της διαδήλωσης είναι ο Μίχαελ Μπάλβεγκ, ένας επιχειρηματίας στον τομέα της πληροφορικής, που δηλώνει ότι δεν ανήκει σε κάποιο πολιτικό χώρο και είναι επικεφαλής του κινήματος Querdenken-711 (Σκεπτόμενοι αντικομφορμιστές-711) που πρωτοεμφανίστηκε στη Στουτγάρδη.
Ο ίδιος χαρακτήρισε την απόπειρα απαγόρευσης της συγκέντρωσης «επίθεση στο Σύνταγμα» της Γερμανίας, το οποίο προστατεύει το δικαίωμα στην έκφραση.
Οι υποστηρικτές του έχουν εξεγερθεί κατά της «δικτατορίας» των μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, τα οποία θεωρούν ότι καταπατούν τις ελευθερίες τους.
Ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών τον Οκτώβριο, ένα χρόνο νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία.
Όπως πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η Γερμανία αντιμετωπίζει μια επανεμφάνιση της πανδημίας τις τελευταίες εβδομάδες, καταγράφοντας καθημερινά περίπου 1.500 νέα κρούσματα κατά μέσο όρο.
Η πανδημία της Covid-19 έχει προκαλέσει τον θάνατο σε τουλάχιστον 838.271 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από τότε που εμφανίστηκε ο ιός στα τέλη Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον σημερινό απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίζεται σε επίσημες πηγές.
Σχεδόν 24,8 εκατομμύρια κρούσματα κορωνοϊού έχουν διαγνωστεί έως τώρα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

"Ο.Τ."

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mην σας ξεγελάνε κ. Κωνσταντίνε τα συστημικα μέσα και αναδημοσιεύετε
Ήτανε σίγουρα 2 εκατομμύρια ο κόσμος και ΔΕΝ διεκόπη, απλώς γίνανε λίγες συλλήψεις για να επιδεικνύουνε τα ΜΜΕ
Μετά το 3.50 φαίνονται ξεκάθαρα οι τάχα "εκατοντάδες" κι η συγκέντρωση που "διεκόπη". Αυτός που ακούγεται είναι ο κεντρικός ομιλητής Κennedy https://www.youtube.com/watch?v=eooWEvG9UxY&fbclid=IwAR3N9z_2U7QQ7W8kz_PWlL_WdeqSKC2WMsQ-WcdkbTtxk94qF8-hs1pchE8&app=desktop

Kι εδώ άλλα βίντεο, για όποιον έχει facebook
https://www.facebook.com/100051792196604/videos/pcb.168414588228280/168414384894967/?type=3&theater
https://www.facebook.com/alexandrospaga/videos/pcb.10217953341172868/10217955873956186/?type=3&theater


Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Mην σας ξεγελάνε κ. Κωνσταντίνε τα συστημικα μέσα και αναδημοσιεύετε...


Αδελφέ μου, είναι από τον "Ορθόδοξο Τύπο". Εάν θέλεις ενημέρωσέ με με ένα σχόλιο να διαγράψω το κείμενο.

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

Kι ο Ο.Τ. από τα συστημικά έκανε αντιγραφή
Σας παρέθεσα στοιχεία κι επιπλέον μπορείτε να δείτε (εκτός από τα attikanea.info) εδώ τη δημοσίευση δικηγόρου κ. Αντωνιάδη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τι λέει σε κάθε λέξη του


Νίκος Αντωνιάδης
1 ημ. ·
Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι ΚΟ !!!

ΤΗΝ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ΣΑΣ !!!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

“ΛΟΓΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ”

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ “ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ”

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ :

ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ Ε !!!

Ε Π Ε Τ Ρ Ε Ψ Ε ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ !!!

ΔΙΟΤΙ ,

“Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ Γ Ι Α Τ Η
Δ Η Μ Ο Σ Ι Α Υ Γ Ε Ι Α” !!!!!!

Ο Υ Τ Ε Μ Α Σ Κ Ε Σ !!!

_________________

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ο Υ Σ Ι Α
ΤΗΣ Α Π Α Τ Η Σ !!!

________________

Η ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!

Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ,

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ

_____________________

Τα απίστευτα δικά μας συστημικά Μ.Μ.Ε., εξαργυρώνοντας τα αμέτρητα εκατομμύρια και τις παροχές που έχουν πάρει από την κυβέρνηση ,

έχουν λυσσάξει από το πρωί για τη “συγκέντρωση αντιεμβολιαστών, συνωμοσιολόγων και ακροδεξιών” !!

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ !!!

___________________________

Είμαι σε επικοινωνία με τους Γερμανούς συναδέλφους μου στην Στουτγκάρδη.

Έχω ζητήσει αντίγραφο της συγκλονιστικής αυτής δικαστικής απόφασης !

Αναπτύσσεται πάρα πολύ σημαντική συνεργασία μου μαζί τους.

Γιατί οι δικηγόροι όλων των κρατών ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ !!

Για να νικήσουμε!

Όλοι μαζί!

__________________________

ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ :

Η ΜΑΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ν Ο Μ Ι Κ Η !!

Και θα την κερδίσουμε !!

Ανώνυμος είπε...

Kαι δεν ρίχνω κάποια μομφή στον Ο.Τ.
οι συστημικές δημοσιεύσεις είχανε κατακλύσει το διαδίκτυο, συνάμα με το παραμυθάκι που βλέπαμε στα ΜΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Από που προκύπτει ότι ο κορωνοίος είναι ένα ψέμα; Γιατί δεν σκέφτεστε πρωτίστως ότι είναι μια δοκιμασία από το Θεό για τις αμαρτίες μας; Είμαστεττόσο εντάξει απέναντί Του που αυτό είναι απίθανο; Δεν συνέβαιναν και παλαιότερα πανδημίες; Όλοι οι εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί είναι ψέμα; Όλοι όσοι υποφέρουν διασωληνομενοι είναι ψέμα; Η κατακόρυφη αύξηση των θανάτων και των έκτακτων νεκροταφειων σε περιοχές έξαρσης είναι ψέμα; Όλη η μορφωμένη ιατρική κοινότητα που τεκμηριωμένα μας λέει να προσέχουμε και δεν αντιδρά ως δήθεν αυτά να είναι φαντασίες είναι ανόητοι και εσείς ξέρετε καλύτερα; Άλλο η στάση μας όσον αφορά τον κορωνοίο σε συνάρτηση με την Εκκλησία του Κυρίου(και εδώ είναι μία ευκαιρία να τονίσουμε ότι το Άγιο Πνεύμα δεν είναι σε κάθε ναό αλλά χρειάζεται εγρήγορση και εξέταση από τους πιστούς. Γι αυτό και ο ιερέας που έλεγε ότι ο ιός δεν κολλάει από την Θεία Κοινωνία τελικά κόλλησε κορωνοιο. Ίσως ήταν μια τιμωρία από τον Θεό για την στάση του όσον αφορά το Κολυμπαρι κλπ κλπ) και άλλο το να λέμε ανυπόστατα πράγματα ώστε να γίνουμε επαναστάτες απλά και μόνο για την επανάσταση δίχως εξέταση της κάθε περίπτωσης, δίχως πίστη και δίχως λογική και σύνεση... Ας μην ξεχνάμε ότι πρώτος επαναστάτης υπήρξε ο Διάβολος.. Ο ιός δεν έχει καμία επίδραση και ισχύ εκεί που υπάρχει αληθινή πίστη, εκεί που υπάρχουν χριστιανικες καρδιές γεμάτες αληθινή αγάπη και ταπεινοτητα.

Σταύρος Τ. είπε...

Aπό πού προκύπτει ότι οι διαδηλωτές πιστευουνε ότι είναι ένα ψέμα ;
απλως μια παραφουσκωμενη κατασταση, μυρμηγκολέοντα ιού, συνοδευόμενη από πολλά fake στοιχεία
1.071 θάνατοι πέρσυ και 4.161 το 2014-2015 από εποχιακή γρίπη, παρόντος εμβολίου, δες σελ 22 ΕΟΔΥ. Και τώρα φθάνουνε τους 300 με το ΖΟΡΙ (...)
https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2019/01/etisia_ekthesi_gripis_2018_2019.pdf?fbclid=IwAR2W37514omUbVdWfrMKYzixLmDhsYKn6GUZRInN9hP5YRUY_HPsEDu02Cg

Όσο για τα "επιτυχημένα" μέτρα, φαίνονται στο link παρακάτω, με τον διωγμό της Εκκλησίας
Κλείσανε τις Εκκλησίες, εφαρμόζοντας απίστευτο ρατσισμό και διωγμό, μέχρι και ξύλο ή χειροπέδες σε Πιστούς, αλλά εσυ δεν έχεις πρόβλημα...
http://scripta---manent.blogspot.com/2020/04/blog-post_58.html

Σου Βλασφημήσανε τη Θεία Κοινωνία, και πάλι δεν έχεις πρόβλημα φωτισμένε μου
Kαι σήμερα, που είναι ανοιχτοι οι Οικοι ανοχής, τα περιπολικά φυλάνε τις Εκκλησίες, μην πάει κανείς χωρίς μάσκα ...και με ρουφιάνους εντός Εκκλησίας
Γιατί πας Εκκλησία αν επιτρέψει ο Κύριος να κολλήσεις μέσα στον Αγιασμένο Οίκο Του ;
Ποιά είναι η Πίστη σου ;
Ο Ιερέας Τρικάλων ήτανε εκτός Εκκλησιας και δεν ειπαμε ότι οι Ιερεις είναι άτρωτοι σε ιούς. Βέβαια, ακόμα δεν έχουμε λάβει απαντηση από Υπουργείο για τον αν ανιχνευει αποκλειστικα τον covid-19 κι όχι γενικά κάποιον της οικογ. κορωνοϊών, ενώ υπάρχουνε και πολλά άλλα στοιχεία για την αναξιοπιστία των tests, που προφανώς είναι πολύ νωρίς για να τ΄ακούσεις...

Σταύρος Τ. είπε...

Βαζουνε ακόμα και μικρα παιδάκια να φοράνε ανθυγιεινή / αναποτελεσματική /επικίνδυνη μασκούλα, στηριζόμενοι σε αέρα κοπανιστό με "επιστημονικό" περιτύλιγμα, αλλά είσαι πάλι Οκ
1) στο βίντεο οι πραγματικές επιστημονικές μελέτες τόσων χρόνων (που άλλωστε επικαλούντο κι οι Τσιόδρας - Σύψας προ ολίγου καιρού)
https://www.youtube.com/watch?v=_I4L_2G6At8&feature=emb_title&fbclid=IwAR2f0U7xs9PFpudTqPn_pu-hfYSWARc3AqNgA3GLLaGuyHx1DklV9LtQx7Q

2) Ελένη Γιαμαρέλλου, 24 Μαρτίου, στον Νίκο Ευαγγελάτο: στο βίντεο από το 6.03
https://xaidarisimera.gr/eleni-giamarelloy-i-ayxisi-enos-vathmoy-tis-thermokrasias-meionei-ti-metadotikotita-toy-ioy-kata-45/?fbclid=IwAR3PrPeD3ZoC0rfkLDnN0eddqdtBvplKfwNzmtZF8M6hToh1F7XR-iyLU5o
“Λοιπόν, διάβασα μία ΜΕΤΑΝΑΛΥΣΗ με 2.666 (!!!) εργασίες. Τις παίρνουν οι στατιστικολόγοι. Ξέρετε ότι είναι πολύτιμοι αυτήν την εποχή για μας οι στατιστικολόγοι. Αμερικάνικη δουλειά από τον Lancet με την Influenza. Συγκρίνανε τι έχει πιο πολλή σημασία. Να εφαρμόζεις υγιεινή των χεριών τακτικά και σωστά ή να φοράς μάσκα”;
(ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ)
“Βρήκαν λοιπόν ότι η σημασία της υγιεινής των χεριών είναι εξαιρετικά σημαντική...”
(ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ)
“...ενώ ΑΝΤΙΘΕΤΑ η μάσκα ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ” !!!

3) ΟΔΗΓΙΕΣ Π.Ο.Υ. ΤΗΣ 05 Ιουνιου
Α) μπορεί να οδηγήσει σε
• πιθανός πονοκέφαλος ή / και δυσκολίες στην αναπνοή, ανάλογα με τον τύπο της μάσκας που χρησιμοποιείται • πιθανή ανάπτυξη αλλοιώσεων του δέρματος του προσώπου, ερεθιστικών, δερματίτιδα ή επιδείνωση της ακμής, όταν χρησιμοποιείται συχνά για πολλές ώρες • πιθανή δυσφορία
Β) Επί του παρόντος, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΑΜΙΑ» «ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ» (από μελέτες για τον COVID-19 και σε υγιείς ανθρώπους στην κοινότητα) για την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στην κοινότητα ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, συμπεριλαμβανομένου ΚΑΙ ΤΟΥ COVID-19″ (;;;;;;)

Σταύρος Τ. είπε...

Αντί να δεις πως διαστρεβλώνουνε τα ΜΜΕ τη πραγματικότητα π.χ. συγκέντρωση Γερμανίας, τρως αμάσητα ότι σου λένε τα ΜΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Πάτερα Σταύρε Τ. Αν είδατε και ξανατονιζω Αν είδατε διαχωρίσα ΜΌΝΟ το κομμάτι Εκκλησία του Κύριου... Μην εκτοξεύετε χαρακτηρισμους δεξιά κ αριστερά όπως στον πατέρα Γρηγόριο γιατί δεν είναι ωραίο. Εγώ δεν σας είπα σκοπτικα ούτε φωτισμένο αλλά ούτε κ σκοτισμενο και διαφώνησα με τον πατέρα Γρηγόριο που σας είπε ότι παίρνετε Ληγμένα...
Όμως πρωτίστως όλα αυτά που αναφέρετε όπως και εγώ θεωρώ ισχύουν σε αυτούς που ενδιαφέρονται και αγωνίζονται για την Εκκλησία του Κυρίου και ψάχνουν για να βρουν που αυτή βρίσκεται και όχι γενικά και αόριστα. Δεν μπορεί ο Οικουμενιστης που έχει καταπιεί ολόκληρες καμήλες να ασχολείται με μία μάσκα. Γι αυτό και ο Θεός τον τιμώρησε στέλνοντάς του τον ιό. Η ίδια η Αγία Γραφή μιλάει για μολυσματικες ασθένειες... Κατά τα άλλα ορθώς κάνουν και ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών. Δεν θα δαιμονοποιησουμε την μάσκα γενικά και αόριστα όταν οι ειδικοί την συνιστούν και δίνουν μάχη ώστε ο ιός να μην εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο επικίνδυνο και θανατηφόρο. Εσείς προφανώς πάτερ εκτός από ιερέας είστε και οικονομολόγος και επιδημιολογος και πολλά αλλά τι να κάνουμε τώρα; Ο καθένας εμπιστεύεται με βάση την κρίση του... Άλλωστε δεν είναι παρά ένα εξωτερικό πανί.. Τπτ περισσότερο... Οι αληθινοί Χριστιανοί οφείλουν να αντισταθούν στοχευμενα εκεί που πρέπει και όχι γενικά και αόριστα στην κάθε μπούρδα των ψεύτο-επαναστατών της Δύσης και στα βιντεακια τους που μετά αναπαράγουν μεταφραζοντας τα οι δικοί μας καλοθελητες.. Γιατί αν αύριο λόγω του ιού πεθάνουν εκατομμύρια και κατηγορήσουν τους Χριστιανούς εσείς θα κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Εν τέλει ένας ο οποίος ποτέ δεν άκουσε για οικουμενισμο κ πανθρησκεια κ πότε δεν διάβασε με προσοχή την Αποκάλυψη του Ιωάννη καλά κάνει και ακολουθεί τυφλά τους ειδικούς γιατί αυτός ίσως και να ανήκει στην κατηγορία "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνευματι".. Τεσπα πολλά μπορούμε να πούμε αλλά καλό είναι να προσέχουμε τον δημόσιο λόγο μας σε σοβαρά ζητήματα..

Σταύρος Τ. είπε...

Πατέρας δεν είμαι οπότε φαντάζομαι μου αρμόζουνε ακόμα χειρότερες κουβέντες χα,χα
Αν είστε τόσο αφελής που δεν αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα του ζητήματος, με τα χειρότερα να έρχονται κι επίσης, αν δεν ΨΑΧΝΕΤΕ (σας έδωσα πλήρη κι αξιόπιστα στοιχεία, όχι δικά μου, όπως με ειρωνευτήκατε) κι αρκείστε σ΄ότι σας σερβίρουνε, τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο για εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Τί να κάνουμε εμείς είμαστε αφελείς και τόσοι επιστήμονες με οικογένειες και παιδιά είναι είτε ακαρδα και διαβολικά τέρατα είτε αφελείς σαν τούβλα... Εσείς πάλι είστε η διάνοια, μία όαση στην έρημο της βλακειας μας...
Αδικηστε πραγματικά και εσείς και η ανθρωπότητα που δεν σας έχουν σε μία πιο υπεύθυνη θέση αλλά αρκειστε μόνο να γράφετε σχόλια με δεδομένα ατεκμηριωτα και αγνοώντας άλλους πιθανούς κινδύνους...Πώς είναι δυνατόν να θέλετε άμεσες αποδείξεις για τον Covid19; Εκτιμήσεις για το τί είναι καλύτερο γίνονται με βάση παρόμοιες ασθένειες.. Τα όσα παραθετετε ως αποδείξεις είναι επιεικώς απαράδεκτα δεδομένου του χρόνου που έχει μεσολαβήσει και των στατιστικών των προσβληθεντων και των θυμάτων... Μέσα σε ένα εξάμηνο περιμένετε θαύματα από ανθρώπους - απλούς επιστήμονες;
Επαναλαμβάνω ότι σε αντίθεση με εσάς εγώ θεωρώ ότι στην εποχή μας εφόσον γίνετε έλεγχος με αληθινή πίστη από τον κάθε ένα πιστό που ενδιαφέρεται πραγματικά για το που είναι η Εκκλησία του Κυρίου και όχι η εκκλησία των πονηρευομενων εκεί πράγματι αυτός ο πιστός δεν χρειάζεται μάσκα αλλά αντίσταση και διδασκαλία της Ορθοδοξίας στην πράξη από όλους τους πιστούς με αγάπη και χωρίς περαιτέρω συνομοσιολογικες προεκτάσεις αμφιβολων και ατεκμηριοτων αναλύσεων που βολεύουν την ιστορία που καθένας πλάθει ως προτιμότερη...Με αγάπη πρέπει να επισημαίνετε από τους πιστούς σε όλους τους ανθρώπους ότι στην αληθινή Εκκλησία το Άγιο Πνεύμα καθαρίζει και σώζει και θεραπεύει όσους πιστεύουν πραγματικά όπως η Αγία Γραφή μας περιγράφει την αληθινή πίστη και εκεί στοχευμενα να γίνεται αντίσταση και όχι να αναπαράγετε όλες αυτές τις ατεκμηριωτες θεωρήσεις περί μη ή ελάχιστα θανατηφόρου και κατασκευασμενου ιού ή ότι άλλο με 5 ή 10 έρευνες των κλικ που βρήκατε...
Δεν μπορεί για να υπερτονισετε εσείς την όποια πίστη έχετε να βγάζετε τους πάντες ανόητους και να κάνετε την Εκκλησία του Κυρίου να φαντάζει ότι λειτουργεί άνευ κατανόησης των εκάστοτε βραχυπροθεσμων ή μη ανησυχιών προς το ποίμνιο για την σωτηρία του οποίου και θεμελιώθηκε από τον Κύριο..
Τέλος επαναλαμβάνω γιατί συνεχώς λέτε ότι ο ιός είναι αποκλειστικά έργο του Διαβόλου... Ούτε φύλλο δεν πέφτει από δέντρο αν δεν έχει την άδεια του Θεού και με τα εγκλήματα που διέπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν οι Πανθρησκειαστες καλό είναι να μην βλέπετε τα πράγματα μονόπλευρα...