Τα Τάγματα Εφόδου της Αριστεράς -- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Ο  ολοκληρωτισμός της Αριστεράς καθίσταται απτός εις την καθημερινή πρακτική της εν γένει στάσεως και συμπεριφοράς της, όπως η διαστρέβλωση της αλήθειας κα η παραχάραξη της ιστορικής πραγματικότητας.
Καταρχάς, δεν ανέχεται την διαφορετική άποψη, ποινικοποιεί την διαφορετική άποψη με το ιταμώς καταφρονητικό στίγμα του φασισμού, του δήθεν μισαλλόδοξου κλτ, συγχρόνως όμως, πέραν της καθόλα αντιδημοκρατικής αυτής πρακτικής και αξιόποινης λεκτικής βίας, ασκεί σωματική βία, απειλές, φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εξυβρίσεις, δια τα ταγμάτων εφόδου της.

Είναι ανήκουστο και ανεκδιήγητο τη σήμερον ημέρα, το κατεστημένο της αριστεράς, το οποίο έχει καταλάβει πολιτισμικά, εκπαιδευτικά και θεσμικά όλο το Κράτος, επί μισό περίπου αιώνα, να δρα τοιουτοτρόπως.
Η έλλειψη ιδεολογικού αντίβαρου εκτρέφει το αυγό του φιδιού, νέες γενιές ιδεολογικών τρομοκρατών, δογματικά και μυωπικά προσκολλημένων ανθελλήνων, οι οποίοι διαμορφώνουν μία ψευδή συνείδηση, περί της ιστορικής ερμηνείας και αντικειμενικότητας των γεγονότων.
Η Ελλάς καθίσταται όμηρος  και δεν εξελίσσεται, ένεκεν της διαμορφώσεως μαρξιστικής και εν γένει αριστερίστικης ανθρωπολογικής κοινωνικής συνείδησης, ελλείψει αντίπαλου δέοντος.
Μισός αιώνας, αισθητικού εκβαρβαρισμού του δημοσίου χώρου, εθιμοτυπικές καταλήψεις, επιβολή σκοταδισμού εις τα πανεπιστήμια, δημιουργία κράτους εν κράτει, εις τα Εξάρχεια με την ίδρυση νησίδας παρακρατικού στρατού, ο οποίος απολαμβάνει ασύλου αλλά και γενικότερη παρακμή καθημερινών, αναίτιων και άσκοπων πορειών κατ’ επάγγελμα συνδικαλιστών.
Η δημοκρατία πλήττεται εκ βάθρων εξαιτίας και συνεπεία της φασίζουσας αριστεράς η οποία ασελγεί εις τους Θεσμούς και υπονομεύει οιαδήποτε ελεύθερη και κριτική σκέψη της κοινωνίας, εις την παιδεία, τις Διεθνείς σχέσεις, εις την οικονομία αλλά και ως προς την αναγέννηση του έθνους.
Η παρακμιακή αποσύνθεση της Ελλάδας ξεκινάει από το συνονθύλευμα της αφασικής ρητορικής της αριστεράς και την φαυλεπίφαυλη  ιδεοληψίας της σε παρωχημένες αγκυλώσεις οι οποίες έχουν αιματοκυλήσει την ιστορία και παρεμποδίζουν την εξέλιξή της.
Σήμερον η ψευδεπίγραφη αριστερά συνιστά τον πυρήνα του κατεστημένου, αποτελεί την θεραπαινίδα της ανθρωπολογικής Νέας Τάξης Πραγμάτων και της αντι-εθνικής και ανθρωποβόρας παγκοσμιοποιήσεως.

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς
 Δικηγόρος Παρ’  Αρείω Πάγω

Δεν υπάρχουν σχόλια: