ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.... -- Του ιστολογίου https://vdeligma--erimoseos.blogspot.com/

Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ :

Ως γνωστόν οι Κληρικοί του Παλαιού Ημερολογίου είναι άμισθοι και συντηρούνται αποκλειστικά από τις εθελοντικές προσφορές των πιστών και από την κηροδοσία και δισκοφορία στους ναούς. Τα αντιχριστιανικά μέτρα της Κυβέρνησης κατά της λειτουργίας των ιερών ναών είχαν λοιπόν ακόμη μία σημαντικότατη παράμετρο: την στέρηση των πόρων επιβίωσης των Κληρικών μας, πολλοί από τους οποίους μάλιστα είναι και οικογενειάρχες.
Καλό θα είναι όλοι όσοι μπορούμε να ενισχύσουμε αυτές τις δύσκολες ημέρες τους Κληρικούς μας. 
Είθε δε ο Θεός να δώσει έμπρακτη μετάνοια σε όσους εκ των ημετέρων, μετείχαν (με την ψήφο τους) στην διάπραξη και του εγκλήματος αυτού... 


ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΗ ΛΥΣΗ..... 


«Άπόδοτε ούν τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω θεώ». (Ματθ. 21, Μάρκ. 12. 17- Λουκ. 20, 25).

Αφού οι Συνοδικοί ΓΟΧ-Κ υπέταξαν την Εκκλησία ΓΟΧ Ελλάδος στον Καίσαρα, ας μεσολαβήσουν οι ίδιοι έτσι ώστε να λάβουν οι πληγέντες Πγτες "Ιερείς" κρατικό επίδομα ανεργίας.

Οι Πγτες λαϊκοί τόσα χρόνια με τους φόρους τους πληρώνουν τους κρατικούς Νγτες "Αρχιερείς" και "Ιερείς". Καιρός λοιπόν οι Νγτες λαϊκοί να πληρώσουν και αυτοί με τους φόρους τους τους κρατικούς Πγτες "Αρχιερείς" και "Ιερείς".

Πρέπει να υπάρχει η αρχή της ισότητας. 

Ίδια λειτουργία , ίδιος μισθός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: