Θέλουν να κρυφτούν αλλά δεν μπορούν. Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος: «Πλήρη κανονικότητα ΜΟΝΟ όταν υπάρξει το εμβόλιο»!! -- Του αδελφού μας Σπύρου Αρναούτογλου

Πολλοί ανάμεσά μας νομίζουν οτι σε 2-3 εβδομάδες θα τελειώσει ο εφιάλτης και όλα θα είναι όπως πριν.
Δυστυχώς πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, δια στόματος υπουργού εσωτερικών φανερώνουν τα χαρτιά τους, τα οποία τόσο καιρό τα χρύσωναν διαμέσου των image makers, με πρόσωπα υποθετικά ευλαβή, πονόψυχα ευαίσθητα, κλαψιάρικα, (η σύγχρονη Μάρθα Βούρτση), τα οποία ψάλουν σε ναούς, έχουν για πνευματικούς μητροπολίτες της Αττικής, είναι πολύτεκνοι, και ότι άλλο χρειάζεται δηλαδή για να μας δώσουν να πιστέψουμε ότι «είναι ...ένας από εμάς».

Δεν τελειώνει ο νεοταξικός εφιάλτης εδώ, και όσο πιο γρήγορα συνέλθουμε από τα χτυπήματα μπορεί να σώσουμε ότι σώζεται ανθρωπίνως.
Γιατί δυστυχώς η στάση της ιεραρχίας της ελλαδικής Εκκλησίας, και των ανθρώπων που την προωθούν δημιούργησε δεδικασμένο, και τετελεσμένο, για πρώτη φορά στην ιστορία της Εκκλησίας, έτσι ώστε κάθε φορά που θα σκηνοθετούν ένα νέο πρόβλημα, η στάση αυτή της ιεραρχίας θα χρησιμοποιείται ως στοιχείο καταδυνάστευσης.
Ας σκεφτούμε πόσο προσπάθησαν, και τι δεν χρησιμοποίησαν, για να μας πείσουν οτι ο Καποδίστριας έκλεισε έστω για ελάχιστο χρόνο τις Εκκλησίες λόγω πραγματικής πανδημίας.
Τώρα που τις έκλεισε η ίδια η ιεραρχία με την υπογραφή της τι θα γίνει στο μέλλον;


«Τέλη Απριλίου η αξιολόγηση της πανδημίας, επιστροφή στην κανονικότητα μόνο όταν βγει το εμβόλιο»

Στα τέλη Απριλίου θα γίνει η αξιολόγηση της πορείας της πανδημίας στη χώρα μας, προκειμένου εάν όλα πάνε καλά να ξεκινήσει σταδιακά η άρση των περιορισμών, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι σε πλήρη κανονικότητα θα επιστρέψουμε μόνο όταν υπάρξει το εμβόλιο.
Πρόσθεσε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν με βάση τις εισηγήσεις του κ. Τσιόδρα και των ειδικών, αλλά, όπως σημείωσε, «τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει ο πρωθυπουργός, διότι καλή η ειδική γνώση και η τεχνοκρατική γνώση, αλλά πάντοτε οι αποφάσεις είναι πολιτικές και σε τόσο κρίσιμες καταστάσεις ανήκουν στον πρωθυπουργό».
Για φαινόμενα συναθροίσεων σε Εκκλησίες, ο υπουργός Εσωτερικών, σημείωσε ότι η Εκκλησία, έχει συμβάλει με ώριμες αποφάσεις και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κρίσης. «Πιστεύω ότι όλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει και απόψε το βράδυ στις 12, την ώρα της Ανάστασης του Χριστού, θα είναι η ώρα που θα δείξουμε την πίστη μας με έναν δικό μας εσωτερικό τρόπο καθένας», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος σημειώνοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα είμαστε γεροί για να γιορτάσουμε με τον πατροπαράδοτο χριστιανικό τρόπο το Πάσχα του χρόνου.
Σχετικά με τις επιπτώσεις της κρίσης στην ελληνική οικονομία ο κ. Θεοδωρικάκος είπε: «Η κρίση που περνά η ελληνική κοινωνία και οικονομία δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί. Ολόκληρος ο κόσμος έχει μπει σε τροχιά ύφεσης. Δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: