Ο Θεός επανέρχεται στο Ρωσικό Σύνταγμα

Ενώ οι Ελληνες πολιτικοί έκαναν ότι μπορούσαν να απαλείψουν την αναφορά του Τριαδικού Θεού από το Σύνταγμα ο Ρώσος Πρόεδρος  Βλαντίμιρ Πούτιν επαναφέρει και διακηρύσσει την πίστη στο Θεό.
Ο Θεός επιστρέφει στη ζωή των Ρώσων. Μετά από δεκαετίες «εξορίας», μετά τη νίκη της σοσιαλιστικής επανάστασης το Νοέμβριο του 1917, ο Ύψιστος καταλαμβάνει και πάλι τη θέση που εξασφάλισε για αυτόν, μέσα στους αιώνες, η θρησκευτική και πνευματική υπόσταση της παλιάς ισχυρής αυτοκρατορίας.

Εν ολίγοις, ο Θεός επιστρέφει στο Σύνταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, γράφει η σερβική ‘Politika’.
Συγκεκριμένα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέβαλε τη δική του πρόταση για την τροποποίηση του Συντάγματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Ο αρχηγός του κράτους πρότεινε να προστεθεί στον κύριο νόμο, μια ρήτρα, ότι η Ρωσία «διατηρεί τη μνήμη των προγόνων που μεταδίδουν τα ιδανικά και την πίστη στον Θεό».
Όπως σημειώνεται οι βουλευτές δέχτηκαν τις καινοτομίες με έγκριση.
Οι προτάσεις του Πούτιν σχετίζονται κυρίως με το 3ο κεφάλαιο του Συντάγματος, το οποίο είναι αφιερωμένο στην ομοσπονδιακή δομή. Ήταν εκεί που ο Πούτιν πρότεινε την προσθήκη της αναφοράς του Θεού.
«Η Ρωσία ενωμένη, με χίλια χρόνια ιστορίας, διατηρώντας τη μνήμη των προγόνων που μας έδωσαν ιδανικά και πίστη στο Θεό, καθώς και τη συνέχεια στην ανάπτυξη του ρωσικού κράτους αναγνωρίζει την ιστορικά εδραιωμένη κρατική ενότητα» υποδεικνύουν οι προτάσεις του Πούτιν.
"Ο.Τ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: