Ω, Φιλτάτη Ορθοδοξία, σε ποιά χέρια κατάντησες!

Δεν υπάρχει επί τέλους ένας επίσκοπος, που να το λέει η ψυχή του, να σηκώσει το λάβαρο της Ορθοδοξίας ψηλά και να σαλπίσει συναγερμό, για την υπεράσπιση της Ορθής Πίστεως; Δεν υπάρχει στην Εκκλησία αυτή ένας ανδρείος επίσκοπος; Δεν υπάρχει, δυστυχώς! Γιατί αν υπήρχε, θα υπήρχε η ελάχιστη ελπίδα η κακόδοξη αυτή Εκκλησία να αποκαθαρθή από την αίρεση και να επανετροχιασθή στο κορμό της Μιάς Εκκλησίας του Χριστού! Να, η ευθύνη των μελών της! 

4 σχόλια:

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...


και εάν υπάρχει ?? ποιός θα τόν ακούσει ?? θα τον πούν ή φανατικό η τρελό !!!!!

Silver είπε...

και εάν υπάρχει ?? ποιός θα τόν ακούσει ?? θα τον πούν ή φανατικό η τρελό !!!!!


Αυτό γίνεται πάντα αδελφέ μου. Η ίδια ιστορία και στην Π. Διαθήκη και στη Καινή...

Άναξ είπε...

Μπορεί και να τον πουν αιρετικό, όπως τον δικό σαν τον Άγιο Ματθαίο από την Κρήτη, ο οποίος ήταν ο μόνος Ορθόδοξος Επίσκοπός στην γη. 🤣

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

Unknown είπε...Μπορεί και να τον πουν αιρετικό : Μά πάντοτε στην εκκλησιαστική ιστορία τα όργανα του σατανά ,όπως οι σημερινοί οικουμενιστές , κρυφο οικουμενιστές , ουνίτες του παλαιού , και διάφοροι ψευδο ομολογητές , κατηγορούσαν τους Αγίους ώς αιρετικούς , τους συκοφαντούσαν ως ανήθικους , κλέπτες ,κ.α. φοβερές συκοφαντίες , απο τις συκοφαντίες των φαρισαίων κατά του Κυρίου μας Ιησού Χριστού , τίς συκοφαντίες κατά των παλαιών Αγίων της Εκκλησίας , τις συκοφαντίες κατά του μεγάλου Αγίου και εμποδίου του οικουμενισμού ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ Πενταπόλεως ,τις συκοφαντίες κατά του αειμνήστου στυλοβάτη της Ορθοδοξίας Αγίου Πατρός Ματθαίου Καρπαθάκη, ο οποίος διά τών χειροτονιών του (1948 ) διέσωσε και διέδωσε την αποστολική διαδοχή στην Εκκλησία του Θεού μέχρι και σήμερα που έχουν απομείνει οι τελευταίοι πρίν το τέλος ;;;; Ορθόδοξοι κληρικοί και λαϊκοί στά έσχατα και γεμάτα πλάνη χρόνια που ζούμε !!!