Ελλάς….ώρα μηδέν με διατεταγμένους δοσίλογους -- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

«Μπήκαν  στην πόλη οι οχτροί. Φωτιά μας ρίξαν οι οχτροί. Κι εμείς φωνάζαμε στα σκοτεινά την Τρίτη ημέρα» Γιώργος Σκούρτης.

Η βιούμενη τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα πραγματικά μας υπερβαίνει και μας ωθεί εις τον περιγράψουμε όντες ανυπερθέτως ενεοί την υφιστάμενη κατάσταση, δίχως φόβο και πάθος παρά μόνον να ερμηνεύσουμε αντικειμενικά τα γεγονότα.
Σε μία ήδη πτωχοποιημένη Ελλάδα ένεκεν της απροσδιορίστου επιβεβλημένης υπαγωγής μας εις τα ανθελληνικά και Αντισυνταγματικά μνημόνια,  την μαζική κατάθλιψη την οποία βιώνει ο Έλληνας συνεπεία της οικονομικής πενίας εν συνδυασμό προς την κρατική αβελτηρία του ευρύτερου δημοσίου (ασφαλιστικούς οργανισμούς, Δημόσια θεραπευτήρια), την ανηλεή επίθεση και ανελαστικότητα των Τραπεζών αλλά και την λυσσώδη καταδίωξη του από τις οικονομικές εφορείες δια την, εις την κυριολεξία, αρπαγή της εναπομείνασας οικονομικής περιουσίας του, δια νομιμοφανών μέσων πλειστηριασμών, κ.α.

Εις επίρρωσιν της ως άνω αποσυνθέσεως εις την οποία έχει ακουσίως περιαχθεί η Πατρίδα μας, εξ υπαιτιότητας όλων των μέχρι σήμερον κυβερνόντων κομμάτων, κατά παραυτουργία, προστίθεται ασφαλώς η ποινικοποίηση του φρονήματος, η δίωξη να νιώθεις Έλληνας εις την πατρώα γη των προγόνων σου, να μιλάς Ελληνικά, να τιμάς αδιαταράκτως τη ζώσα παράδοσή σου και να διαφυλάττεις μέχρι κεραίας την Ορθόδοξη πίστη σου, ήτοι την κιβωτό του Γένους σου.
Εν άλλοις λόγοις, απλώς ως Έλλην και μόνον, στιγματίζεσαι από το οργανωμένο συντεταγμένο, εν Ελλάδι, σύστημα, το οποίο δεσπόζει δια των διαφόρων ελληνοφώνων, εμμίσθων φερέφωνων, τα οποία τελούντα σε διατεταγμένη υπηρεσία των εξω εθνικών συμφερόντων και του διεθνούς κεφαλαίου,  προάγουν τον αφελληνισμό, και σου προσάπτουν αξιωματικώς τον αναίτιο χαρακτηρισμό του φασίστα, ακροδεξιού, ρατσιστή, μισαλλόδοξου.
Εις το παραληρηματικό αυτό παίγνιο, συκοφαντικής δυσφημίσεως, λοιδορίας και βαναύσου προσβολής της προσωπικότητας του Έλληνα, συμμετέχουν ενεργά τα Μ.Μ.Ε, τα οποία δια της φαιάς προπαγάνδας, αιχμαλωτίζουν τις ευάλωτες συνειδήσεις, την πνευματικά ευνουχισμένη αγελαία μάζα, και την χειραγωγούν, αφιονίζοντας την, με αποτέλεσμα να την ετεροκατευθύνουν, παραχαράσσοντας εξαμβλωματικώς την αλήθεια.
Ως εκ τούτου λοιπόν, τα εγκάθετα παρατηρητήρια, δια της βιομηχανίας μηνύσεων, επιδιώκουν να ασκήσουν μία στυγνή ιδεολογική τρομοκρατία, δια της ακροβολισμένης αστυνομίας της σκέψεως και να διώξουν ποινικά όποιον ομιλεί Ελληνικά, δια την οικεία του, με τις προαναφερθείσες μομφές.
Πρόκεται δια μία νομιμοφανή προβοκάτσια, όπου δια της προβολής και δια της ολοκληρωτικής επιβολής, επιχειρείται η συλλογική εξουδετέρωση οποιασδήποτε, παντοδαπώς και αλλαχού, μορφή υγιούς αντιδράσεως.
Το σχέδιο καθίσταται πλήρως οργανωμένο, υπό των υπερ-εθνικών χρηματοδοτών, με τα πειθήνια όργανά τους του, εν Ελλάδι, αργυρώνητους, προδότες, οι οποίοι ακρωτηριάζουν ανερυθρίαστα την Ελλάδα, ως στυγεροί σύγχρονοι δοσίλογοι, αντί τριάκοντα αργυρίων.
Εις αυτήν την αέναο περιδίνηση, πέραν των μειζόνων γεωστρατηγικών και γεωπολιτικών καίριων ζητημάτων, περί της Χάγης, ή περί του διαρκώς καλλιεργούμενου αφελληνισμού και αντικληρικαλισμού από διάφορους έμμισθους πράκτορες του συστήματος οι οποίοι καταλαμβάνουν καίριες θέσεις ή ενστερνιζόμενοι δήθεν χρεοκοπημένα διεθνιστικά ιδεολογήματα, προστίθεται το ακανθώδες θέμα της μεταναστεύσεως με ό,τι τούτο συνεφέλκεται και επάγομαι ακολούθως.
Πραγματικά βιώνουμε μία παράνοια, ο έλληνας, να αγκομαχά ψυχορραγώντας να επιβιώσει, εις την πατρίδα του, να υφίσταται όλα τα ως άνω περιγραφόμενα επισωρευμένα δεινά, να φορολογείται προκειμένου να δουλεύει εύρυθμα η κρατική μηχανή προκειμένου να εξυπηρετεί οργανικά και συντονισμένα την κρατική δομή και τους πολίτες και αντί να συμβαίνει αυτό, αντί δηλαδή οι φόροι να αξιοποιούνται προς την βελτίωση του  κράτους ή την πρόοδο του έθνους μας προς μία συλλογικώς επωφελή κατεύθυνση (εξωτερική πολιτική, εκπαίδευση, κοινωφελή έργα), επιστρατεύεται η αστυνομία μαζί με όλον των μηχανοκίνητο και μη εξοπλισμό, κατ’εντολήν της νόμιμα και δημοκρατικά ψηφισμένης κυβερνήσεως ίνα απωθήσει και να «τσακίσει» εις την κυριολεξία τα κόκαλα των Ελλήνων πολιτών, δηλαδή αυτών οι οποίοι πληρώνουν τους μισθούς των ίδιων των αστυνομικών και εν γένει του ευρύτερου δημοσίου, επειδή νομίμως διαμαρτύρονται κατά της παρανομίας της ίδιας της κυβερνήσεως.
Η κραυγαλέα αυτή αντινομία και η αντικρουόμενη αυτή λογική πραγματικά μας καθιστά μία χώρα παγκοσμίας πρωτοτυπίας η οποία χρήζει κατεπειγούσης συλλογικής ψυχιατρικής παρεμβάσεως.
Ο πυρήνας του κράτους δηλαδή δια των δυνάμεων καταστολής στρέφεται εξ οικείων κατά των Ελλήνων, προστατεύοντας του μετανάστες, επιχειρείται δηλαδή βίαιη αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού και επιδοτούμενη ισλαμοποίηση.
Η πρωτοφανής βαρβαρότητα με την οποία η αστυνομία εστρέφετο αδιακρίτως κατά των πολιτών καθώς και των θεσμικώς αρμόδιων, όπως βουλευτών, δημάρχων, Ιερωμένων κληρικών, αποτελεί έκφανση μίας εκ βαθέων νοσούσας και άφρωνος ανθελληνικής πολιτείας, έρμαιο της εγκαθιδρυθησομένης παγκοσμιοποιήσεως και επελαυνούσης Νέας Τάξης πραγμάτων.
Η επονείδιστη συμπεριφορά προς τους πολίτες, σηματοδοτεί την ύπαρξη ενός σοβούντος  πολέμου, επικρατεί πόλεμος με ειρηνικά μέσα, η εθνική μας κυριαρχία απώλλυται με καινοφανή μέσα, δια της καταλήψεως από μετανάστες, με αποτέλεσμα τα δικά μας δικαιώματα και η εξουσία επί της γης μας να συρρικνώνεται.
Ουδείς ενδιαφέρθηκε δια τους πένητες Έλληνες, ουδείς έστερξε δια τις συνθήκες νοσηλείας των ελλήνων φορολογουμένων και καταβαλλόντων πακτωλούς χρημάτων εκ των ασφαλιστικών εισφορών, να νοσηλεύονται σε άθλιες συνθήκες, οι οποίες απάδουν προς μία πολιτισμένη Δημοκρατική χώρα, ουδείς ενδιαφέρθηκε δια τις αντικειμενικές αδυναμίες δημιουργίας ελληνικών οικογενειών.
Η εθνοτική αλλοίωση ευρίσκεται προ των πυλών, το δημογραφικό πρόβλημα οξύνεται και  η Νέα Τάξη πραγμάτων του  καινοφανούς αυτού ολοκληρωτισμού ήδη επελαύνει δια του αόρατου πολέμου.
Η Ελλάς εάλω, εν περιόδω ειρήνης και ημείς, ακκιζόμαστε ως μαρξιστές αριστερίζοντες, ή ξιπασμένοι νεόπλουτοι του Κολωνακίου, προδίδοντας εσχάτως κάθε ψήγμα εθνικής αξιοπρέπειας και ευσυνειδησίας ως προς του προγόνους μας.
Η υφαρπαγή της Ελλάδας ήδη τεκταίνεται και πυροδοτείται και η επικείμενη σύγκρουση πολιτισμών, δια της συλλήβδην ουσιαστικής και πνευματικής υποτιμήσεως της Ορθοδοξίας μας και διαρκούς εξυμνήσεως του Ισλάμ.
Ο επιδοτούμενος επικοισμός και οι νοσταλγοί του ραγιαδισμού και του Νεοθομανισμού ήδη έχουν εγκατασταθεί σε καίριες θέσεις εις την πατρίδα μας και μας έχουν επιβληθεί δια του συστήματος, επιβουλευόμενοι την παντελή άγνοια μας και την ανύπαρκτη συνθετική κριτική σκέψη περί των γεγονότων.
Οι Δούριοι ίπποι, έχουν εγκατασταθεί εις την Ελλάδα, ο λαός προσηλωμένος εις τούρκικα σήριαλ, αναμένοντας τους αγωνιστές της εξωνημένες αριστεράς, καθημαγμένος και πελιδνός, μην έχον ουδέν όραμα και ουδεμία σπίθα αντίστασης.
Είμεθα παραδομένοι εις τον εχθρό ο οποίος δια του εισοδισμού καλλιέργησε τον μιθριδατισμό και μας  κατέλαβε αιφνιδίως και είμεθα εισέτι εις την αρχή.
Η ελπίς υπάρχει αρκεί να αφυπνισθεί ο Ελληνικός λαός και το παράδειγμα εις τις νήσους μας να αποτελέσουν το φώς το οποίο εν είδει δάδας θα μεταλαμπαδευθεί ιλιγγιωδώς προς απανταχού τον Ελληνισμό δια να συνειδητοποιήσει εναργώς ότι έχει θυματοποιηθεί και αν ο ίδιος δεν αντιδράσει και αφυπνισθεί ράγδην θα καταστεί νομοτελειακά δούλος της ημισελήνου, διότι υφίστανται θεμελιώδεις πολιτισμικές διαφορές, ίδετε θράκη. Η φενάκη της δήθεν απορροφήσεως δέον όπως εκλείψει ανεύ χρονοτριβής από τα φερέφωνα του συστήματος.
Η πολιτισμική σύγκρουση κείται εντός των πυλών διότι το Ισλάμ κομίζει έναν διαφορετικό πολιτισμό, φουντομενταλιστικό με κρατικά χαρακτηριστικά
Οι προμαχώνες αντίστασης είναι η ορθοδοξία του Γένους μας, ως βρώση και πόση, η ζώσα και διαχρονική παράδοση μας, η γλώσσα μας, η ιστορίας μας, μόνον ούτως θα αναγεννηθούμε εκ της στάχτη  μας και από έσχατοι θα καταστούμε πάλι μετά δόξης, πρώτοι, προασπίζοντες τις πατρώες εστίες μας, άχρι εσχάτων.
        
Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς
         Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
                       6944-938836



Δεν υπάρχουν σχόλια: