Αγορά κατοικίας εκατομμύριων από την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Το ιλιγγιώδες ποσό των 3,8 εκατομμύρια ευρώ έδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας για την αγορά διαμερίσματος 346 τ.μ. που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την μελλοντική κατοικία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου. Από ότι φαίνεται “νέος” αέρας πνέει στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.
Σε μια αγορά ακινήτου εκατομμύριων δολλαρίων με μοναδική θέα την Όπερα του Σίνδεϊ, προέβη πρόσφατα η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.
Πρόκειται για ένα πολυτελές οροφοδιαμέρισμα στον 23ο όροφο του ανακαινισμένου κτιρίου “The Georgia”, που θεωρείται μια από τις πιο περιζήτητες boutique πολυκατοικίες.

Το διαμέρισμα των 346 τ.μ. διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρια μπάνια, πολυτελής κουζίνα και σαλόνι, δύο θέσεις πάρκινγκ, ενώ στο κτίριο υπάρχει και εσωτερική πισίνα.
Η αξία της κατοικίας ανέρχεται στα 6.500.000 αυστραλιανά δολλάρια, και αγοράστηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2019 με ιδιοκτήτη το Consolidated Trust της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.
Παρόλο που δεν έχει γνωστός ο σκοπός της εν λόγω αγοράς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την μελλοντική κατοικία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.
Πρόσφατα ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, ότι “η Ιερά Αρχιεπισκοπή δεν μας χωράει πια. Έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων μας, έχουν αυξηθεί οι ανάγκες μας”.
Με την αγορά της εν λόγω κατοικίας σε μια από τις ακριβότερες περιοχές του Σίνδεϊ, δείχνει ότι ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος είναι διατεθειμένος να δώσει έναν νέο αέρα ανανέωσης στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κυρός Στυλιανός, ζούσε σε ένα σπίτι των 85 τ.μ. στο Botany Bay 13χλμ. νότια της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής του Σίδνεϊ.
"Ορθ. Τ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: