Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ CORONA ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΟΥΙΣΚΙ – Νίκος Χειλαδάκης (Ευχαριστώ τον αδελφό μας Ιουστίνο για την βοήθειά του στην Ορθόδοξη Φωνή!)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της βρετανικής αποικιοκρατίας στην Ινδία, αξιωματικοί και υπάλληλοι έπιναν πολύ ουίσκι για να παραμείνουν υγιείς, επειδή το πόσιμο νερό, ήταν εντελώς μολυσμένο και γεμάτο μικρόβια. Τα αλκοολούχα σώματα ξύπνησαν δίπλα στους νεκρούς κατά τη διάρκεια της πανούκλας, επειδή συλλέχτηκαν ξαπλωμένοι στο δρόμο με τους αποθανόντες. Σηκώθηκαν και πήγαν υγιείς στο σπίτι. Το αλκοόλ στο αίμα σκοτώνει προφανώς βακτήρια και ιούς. Ένας Βρετανός το έχει βιώσει τώρα με τον ιό corona
Ο πρώτος Βρετανός που πιστεύεται ότι έχει διαγνωσθεί με κοροναϊό θεωρεί ότι θεραπεύτηκε με «ζεστό ουίσκι και μέλι».


Ο καθηγητής Connor Reed, 25 ετών, δήλωσε στο the Sun ότι σκέφτηκε ότι «θα πεθάνει» όταν νοσηλεύτηκε πριν από δύο μήνες στο Wuhan, την κινεζική πόλη στο κέντρο της επιδημίας που έχει σκοτώσει περισσότερους από 360 ανθρώπους.
Η British Sun αναφέρει:


Ο πρώτος Βρετανός που έπιασε τον ιό της κορώνας είπε στο the Sun πώς ξεπέρασε τον ιό του δολοφόνου με ένα «ποτήρι ζεστό ουίσκι και μέλι».
Ο δάσκαλος Connor Reed, 25 ετών, διαγνώστηκε με τον κοροναϊό από γιατρούς στο Wuhan πριν από δύο μήνες.

Πήγε στο νοσοκομείο αφού δυσκολεύτηκε να αναπνεύσει και δεν μπορούσε να αποφύγει ένα κακό βήχα – όλα τα κλασικά συμπτώματα.
Ο σοκαρισμένος Κόννορ κρατήθηκε στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες.

Ο Connor, αρχικά από το Llandudno στη Βόρεια Ουαλία, ζει στην Κίνα για τρία χρόνια.
Είπε: «Ήμουν έκπληκτος όταν οι γιατροί με πληροφόρησαν ότι είχα τον ιό. Νόμιζα ότι θα πεθάνω, αλλά θα μπορούσα να το νικήσω.
Χρησιμοποίησα την συσκευή εισπνοής που βοήθησε να κρατήσει τον βήχα υπό έλεγχο και έπινα ένα ζεστό ουίσκι με μέλι μέχρι να τελειώσει.
Είναι ένα παλιομοδίτικο φάρμακο, αλλά φάνηκε να λειτουργεί.
Αρνήθηκα να πάρω τα αντιβιοτικά που συνταγογραφήθηκαν από τους γιατρούς επειδή δεν ήθελα να πάρω κανένα φάρμακο ».
Μπορεί επίσης να είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του νεαρού άνδρα έχει νικήσει τον ιό επειδή οι περισσότεροι ηλικιωμένοι πεθαίνουν με προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας.
Ο ρυθμός θνησιμότητας από κορονοϊό έχει αναφερθεί ότι είναι περίπου 2%, ενώ το SARS ήταν 9,6%. Το ποσοστό θνησιμότητας της ισπανικής γρίπης εκτιμάται στο 10-20%.

Όπως είπα, το αλκοόλ στο αίμα είναι μικροβιοκτόνο, πρέπει να είναι ο λόγος. Το μέλι είναι επίσης γνωστό για τα αντιβακτηριακά του αποτελέσματα. Αυτό προστατεύει τις μέλισσες.
Ωστόσο, η γάτα του Reed δεν μπόρεσε να νικήσει τον ιό, αφού προφανώς αρρώστησε.

«Το γατάκι μου επίσης ειχε τον κορωναϊό και ανέπτυξε πνευμονία και πέθανε, αλλά δεν νομίζω ότι το κλασι/κόλλησε από αυτό «, δήλωσε ο Reed στη Βόρεια Ουαλία. «Νομίζω ότι ήταν απλά σύμπτωση».
Είναι ασαφές αν η γάτα που έπασχε από το ίδιο στέλεχος του κοροναϊού αφού δεν έχουν καμία αναφερθεί περιπτώσεις των άλλων κατοικίδιων ζώων να προσβλήθηκαν από την ασθένεια που μαστιγώνει σήμερα την Κίνα.

Ίσως οι γιατροί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτές τις «εγχώριες θεραπείες» αντί για ακριβά φάρμακα.
Η Αμπχαζία, όπου μένω, είναι γνωστή για τους μακρόβιους ανθρώπους της, τους άνδρες που είναι πάνω από 100 και ζουν μια ενεργή και υγιή ζωή.
Ζήτησα κάποτε εκατονταετούς, ποια θα ήταν η συνταγή του για την υγεία;

Απάντησε ότι πάντα κινείται, τρώει υγιεινό φρέσκο φαγητό, δεν έχει άγχος και πίνει ένα ποτήρι «Chacha» κάθε πρωί, τα αυτο-φτιαγμένα φραγκοστάφυλα φρούτων, που θα σκότωνε τα «critters» σε ένα.
Γιατί είναι περίπλοκο όταν είναι εύκολο; CHEERS! PROST!





ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: