Ποιος σας έφερε και γιατί σας έφερε, και όταν θα αποκτήσετε δύναμη θα μας κόψετε και τους λαιμούς μας!


13 σχόλια:

Ν/Α είπε...

Αντε να τού απαντήσεις τού κοντοκουρεμένου Οικουμενιστή Μητροπολίτη, πως ο ίδιος με την αδηφάγα μανία τής υπηρεσίας του στην αίρεση του Οικουμενισμού, είναι πρωτεργάτης καί φταίχτης αυτού του κινήματος των εισβολέων στήν Ελλάδα.

Και οι εισβολείς σήμερα είναι δύο.

Ο υιός της Βασιλικής κορώνας, δηλαδή τού Αντιχρίστου, και οι λαθρο εξ ανατολών.
Και οι αντίχριστοι απάτριδες υπηρέτες τού θηρίου πού υπηρετούν τούς εισβολείς τύπου Δημητρά, εκεί που ήταν από θέση ισχύος, τώρα είναι από θέση τρόμου, στην ιδέα τού θανατηφόρου κορονοϊού.

Έτσι έχουν τα πράγματα για όλους τους συστημικούς πού τρέμουν τόν ίσκιο τού μικροβίου, γιατί ο προδότης φοβάται πολύ περισσότερο για την ζωούλα του, από τον οποιοδήποτε άλλον.
.
Οι προδότες στην ιστορία είχαν τον χειρότερο καί φρικτοτερο θάνατο..

Silver είπε...

Ουδέν κακόν αμιγές καλού!

Όλα όσα γράφεις αδελφέ μας Μαρίνο συμφωνώ!

Για λόγους συνειδήσεως όμως δεν μπορώ να μη ομολογήσω ότι αυτό το βίντεο με έχει βοηθήσει σε μερικές περιπτώσεις που θέλω να διαφωνήσω με την λανθασμένη πορεία μερικών, ιδίως κληρικών.

Τώρα τελείωσα με την αποστολή αυτού του βίντεο σε δύο Έλληνες κληρικούς της Γερμανίας που κάνουν τα πάντα για τους λαθρομετανάστες εποίκους στην Ελλάδα μας.

Τα ονόματά τους τα διάβασα σήμερα σε άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, βρήκα την ηλεκρονική τους διεύθυνση και τους έστειλα το βίντεο του Οικουμενιστή Μητρ. Κορίνθου.

"τις έγνω νουν Κυρίου" (Ησ. μ´ 13).......

Νάσαι πάντα καλά, καλό αγώνα υπέρ της Ορθοδοξίας μας και της Αγιοτόκου Ελλάδος μας!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Πές τα, Μαρῖνε, πές τα! Αὐτός, πρό μερικῶν ἐτῶν, εἰς μίαν σύναξιν εἰς τήν ὁποίαν συμμετεῖχεν ἕνας ἀκόμη ψευδοεπίσκοπος, μέ τόν ἴδιον ζῆλον, διερρήγνυε τά ἱμάτιά του, ὡς ἄλλος Καϊάφας, κατά τῶν Ὀρθοδόξων τοῦ Πατρίου, ἐνῷ ὁ ἴδιος κολυμπᾶ εἰς τήν αἵρεσιν τοῦ Οἰκουμενισμοῦ! Καί ὅταν ἕνας νεαρός ἀπό τήν σύναξιν προσεπάθησε νά πῇ κάτι γι' αὐτό, τόν κατεκεραύνωσε μέ ἀνοησίες καί ψέμματα!

Ανώνυμος είπε...

Οι Παλαιοημερολογίτες δεν είναι Ορθόδοξοι. Έχουν επτά(7) αιρέσεις. Η προσθήκη του ημερολογιακού δόγματος είναι αίρεσις. Ο Κορίνθου μπορεί να είναι για την κόλαση,αλλά για τους οπαδούς του Παλαιού Ημερολογίου τα λέει καλά. Δεν μπορείς να κάνεις σχίσμα για ημερολόγια και βλακείες. Μετά από 24 χρόνια μπορούσαν να κάνουν αποτείχιση οι Ορθόδοξοι,αλλά ΟΧΙ το 1924! Επιστροφή στην Εκκλησία των Αποστόλων και στην διδασκαλία των Πατέρων. Επιστροφή στο Μακεδονικό Ημερολόγιο των Αποστόλων. Επιστροφή στην πραγματική ISIMERIA!

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Μετά από 24 χρόνια μπορούσαν να κάνουν αποτείχιση οι Ορθόδοξοι,αλλά ΟΧΙ το 1924!


Eσύ έχεις κάνει αποτείχιση ή κοινωνείς με τους οικουμενιστές;

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

@ 24 Φεβρουαρίου 2020 - 4:04 μ.μ.: «Η προσθήκη του ημερολογιακού δόγματος είναι αίρεσις ... Επιστροφή στο Μακεδονικό Ημερολόγιο των Αποστόλων. Επιστροφή στην πραγματική ISIMERIA!».

Σχόλιον: Ἄν καί φαίνεσαι νά εἶσαι τῆς Τρικαμηνικῆς σέκτας, εἰς τήν ὁποίαν περίπτωσιν δέν ἐπιθυμῶ κανένα περαιτέρω διάλογον μαζί σου, καθότι τόν ἔχω κάνει ἤδη κατά τά τελευταῖα 2-3 χρόνια μέ δημοσιεύσεις πληθώρας ἄρθρων καί σχολίων καί γνωρίζω ἐκ τῶν προτέρων ὅτι κάθε «διάλογος» μαζί σας εἶναι καταδικασμένος ν' ἀποτύχῃ, ἐν τούτοις δέν δύναμαι ν' ἀντιπαρέλθω τό ὡς ἄνω χονδροειδές ψεῦδος! Δέν ὑπάρχει πουθενά «ἡμερολογιακόν δόγμα», ἐκτός ἀπό τήν νοσοῦσαν φαντασίαν τῶν μελῶν τῆς ὡς ἄνω σέκτας καί ὅσων πάσχουν ἀπό τήν ἰδίαν ἀσθένειαν. Αὐτό πού σίγουρα ὑπάρχει εἶναι ἡ αἵρεσις τοῦ Οἰκουμενισμοῦ, ἡ ὁποία ὡς «πρῶτον πρακτικόν βῆμα» ἔθεσε τήν χρῆσιν κοινοῦ ἡμερολογίου μέ τάς «ἀδελφάς καί συσσώμους ἐκκλησίας τῆς Δύσεως» (βλ. Ἐγκύκλιον τοῦ 1920). Ὑπάρχει ἐπίσης ἡ ἡμερολατρεία, ἡ ἰσημεριολατρεία κ.λπ., χάριν τῶν ὁποίων οἱ εἰδωλολάτραι πού τίς ἐπικαλοῦνται εἶναι ἀποδεδειγμένως πρόθυμοι νά δημιουργήσουν σχίσματα, πού δέν ξεπλένονται οὔτε μέ αἷμα μαρτυρίου (ἱ. Χρυσόστομος).

Ανώνυμος είπε...

Εγώ, κ. Σιλβερ,διέκοψα την κοινωνία το 2016,αλλά την Θεία Κοινωνία(από τα χέρια τους)πριν 20 χρόνια.Δεν πήγα μεταγραφή σε δεύτερη αίρεση.Ξέρεις γιατί;Γιατί με έσωσαν τα λόγια των Μεγάλων Πατέρων.Αυτα τα λόγια τους συνέτριψαν κάθε αίρεση και σχίσμα.Το πρόβλημα είναι οι αμαρτίες μας και ο Αντίχριστος.
Ο Υιός του Θεού μας έδωσε την λύση για να μην πλανηθούν οι φίλοι Του.Από τον καρπό θα καταλάβεις αν είναι καλό το δέντρο.Η σαπίλα που υπάρχει στους οπαδούς του Παλαιού Ημερολογίου,αγαπητέ,φανερώνει την πλάνη τους.Οι καρποί των καινοτόμων Παλαιοημερολογιτών είναι : Ψέμα,διαστροφή,αγιομαχία,πόλεμος, έχθρα,τρόμος,αναθέματα,ύβρεις,απειλές,σκοτάδι και MIZERIA!

Silver είπε...

Ανώνυμος είπε...
Εγώ, κ. Σιλβερ, διέκοψα την κοινωνία το 2016, αλλά την Θεία Κοινωνία (από τα χέρια τους) πριν 20 χρόνια. Δεν πήγα μεταγραφή σε δεύτερη αίρεση.Ξέρεις γιατί;Γιατί με έσωσαν τα λόγια των Μεγάλων Πατέρων. Αυτα τα λόγια τους συνέτριψαν κάθε αίρεση και σχίσμα.Το πρόβλημα είναι οι αμαρτίες μας και ο Αντίχριστος.


Αν καταλαβαίνω σωστά είσαι σε Αποτείχιση από όλες τις τοπικές "Ορθόδοξες" εκκλησίες.
Γιατί δεν κοινωνείς από τον π. Ζήση ή π. Αγγελακάκη, ή π. Τρικαμηνά ή π. Μανώλη κ.λ.π. ;

Ανώνυμος είπε...

Αγράμματε φίλε 556,αυτό που γράφεις για το σχίσμα δεν το λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος,το λέει ένας άγιος άνθρωπος!Από αυτές τις λάθος τοποθετήσεις, μπορεί να καταλάβει κανείς την πλάνη σου.Υπάρχουν και αλλαγές που ζημιώνουν την Πίστη,αλλά η αλλαγή του ημερολογίου(λόγω της διδασκαλίας του Μεγάλου Φωτίου), αλλαγή της αγαμίας των κληρικών(λόγω των πολλών πιστών), η αλλαγή των ημερομηνιών του εορτολογίου(για καλό σκοπό),η αλλαγή της γλώσσας στην Θεία Λειτουργίας(από αγίους Θεολόγους)κ.λπ.,δεν αλλάζουν την Πίστη μας.Ειναι κρίμα να ακολουθείς το σκοτάδι λόγω άγνοιας.Δεν χωρίζεις τον εαυτό σου από την Εκκλησία για μη δογματικά θέματα.Μόνο αν υπάρχει αδικία και αίρεση μπορείς να φύγεις από την κοινωνία της Συνόδου που ανήκεις.Άρα έκαναν σχίσμα οι αγράμματοι άνθρωποι του 1924 και κινδυνεύουν αρκετοί να χάσουν την ψυχή τους.Οι διαβολείς της τότε εποχής,ήταν θύματα του φιδιού που πλάνησε και την Εύα.
Γιατι υπάρχουν οι αιρέσεις 556; Ξέρεις;Τι λέει ο Απ.Παύλος;

Ανώνυμος είπε...

Ο π.Αγγελάκης Γ.,φίλε Κώστα,επλανήθει από τα όργανα του σκότους και ακολουθεί μιαν γραμμή επικίνδυνη διά τας ψυχάς των πιστών.Δεν Κοινωνάει τους πιστούς αν δεν ακολουθήσεις τις πλάνες του.
Ο π.Θεόδωρος και ο π.Νικόλαος είναι άνθρωποι αγωνιστές,αλλά δεν θέλω να γράψω τα στραβά τους.
Ο π.Ευθύμιος είναι η μεγάλη δύναμη της αντίστασης προς τις δυνάμεις του Σατανά,αλλά και αυτός κάνει μερικά λάθη.
Όμως λόγω πολλών αμαρτιών δεν Κοινωνάω αδελφέ(δεν υπάρχει αληθινή μετάνοια).Τι να την κανω την Πίστη όταν δεν υπάρχουν έργα;
Υπάρχουν κληρικοί που πιστεύουν στον Κύριό μας για να μας μεταφέρουν τα Άγια,αλλά για να μπορέσεις να κοινωνήσεις με τον Θεό πρέπει να είσαι Αγιος.
Με ένα φτερό δεν μπορείς να πετάξεις στην Νέα Ιερουσαλήμ.
Τα δύο φτερά των καινοτόμων "ακαινοτομητων" είναι τα έργα και το Ιουλιανό Ημερολόγιο.
Και οι δύο(εγώ και αυτοί),αν δεν μετανοήσουμε,θα είμαστε παρέα μαζί με τον Αποστάτη Αντίχριστο!

Silver είπε...

Ανώνυμος είπε...
Τι να την κανω την Πίστη όταν δεν υπάρχουν έργα;


Τα γνωρίζεις αυτά αδελφέ μου; Τι έργα θέλεις;

Ρωμ. 4,1 Τί οὖν ἐροῦμεν Ἀβραὰμ τὸν πατέρα ἡμῶν εὑρηκέναι κατὰ σάρκα;

Λοιπόν τι θα είπωμεν, πως ο,τι κατώρθωσεν ο πατέρας μας ο Αβραάμ το κατώρθωσε με τας φυσικάς δυνάμεις και ικανότητάς του, χωρίς την βοήθειαν του Θεού; Ασφαλώς όχι.

εἰ γὰρ Ἀβραὰμ ἐξ ἔργων ἐδικαιώθη, ἔχει καύχημα, ἀλλ᾿ οὐ πρὸς τὸν Θεόν.

Διότι, εάν υποτεθή ότι ο Αβραάμ εδικαιώθη από τα έργα, τα οποία αυτός έκαμε, έχει καύχημα από τον ευατόν του και στον εαυτόν του δια τα έργα του. Αλλά δεν έχει κανένα καύχημα προς τον Θεόν; Αφού δεν έλαβε την τελείαν δικαίωσιν από την πίστιν προς Εκείνον.

τί γὰρ ἡ γραφὴ λέγει; ἐπίστευσε δὲ Ἀβραὰμ τῷ Θεῷ καὶ ἐλογίσθη αὐτῷ εἰς δικαιοσύνην.

Αλλά τι λέγει η Γραφή στο θέμα αυτό; “Επίστευσεν ο Αβραάμ στον Θεόν και η πίστις αυτή εθεωρήθη ως αξιόμισθος ενώπιον του Θεού, από τον οποίον και έλαβε την δικαίωσιν”.

τῷ δὲ ἐργαζομένῳ ὁ μισθὸς οὐ λογίζεται κατὰ χάριν, ἀλλὰ κατὰ ὀφείλημα·

Εις κάθε ένα δε που εργάζεται, η αμοιβή δια την εργασίαν του δεν θεωρείται ως χάρις και δωρεά, αλλ' ως χρέος, που πρέπει να καταβληθή.

τῷ δὲ μὴ ἐργαζομένῳ, πιστεύοντι δὲ ἐπὶ τὸν δικαιοῦντα τὸν ἀσεβῆ, λογίζεται ἡ πίστις αὐτοῦ εἰς δικαιοσύνην,

Εις εκείνον όμως ο οποίος δεν έχει να παρουσιάση έργα, αλλά πιστεύει στον Θεόν, που δίδει δικαίωσιν και εις αυτόν ακόμη τον ασεβή, εάν μετανοήση, λαμβάνεται υπ' όψιν η πίστις του αυτή, ώστε να πάρη την δικαίωσιν εκ μέρους του Θεού.

καθάπερ καὶ Δαυΐδ λέγει τὸν μακαρισμὸν τοῦ ἀνθρώπου ᾧ ὁ Θεὸς λογίζεται δικαιοσύνην χωρὶς ἔργων·

Καθώς ακριβώς και ο Δαυίδ προλέγει τον μακαρισμόν του ανθρώπου, στον οποίον ο Θεός καταλογίζει και δίδει την δικαίωσιν, χωρίς να την εξαρτά πλέον από τα έργα του Νομου.

Ανώνυμος είπε...

Τα γνωρίζω αδελφέ μου,αλλά εδώ τα κάνει θάλασσα ο Παύλος(έτσι πως τα διαβάζεις και τα εξηγείς, είναι δυνατόν να μη σε πλανήσουν τα όργανα των αιρετικών)!Η μάλλον τα κάνεις θάλασσα εσύ!
Ο Θεός γνωρίζει την σκέψη μου και γιατί χρησιμοποιώ αυτόν τον τρόπο έκφρασης.
Εσύ αδελφέ τα γνωρίζεις αυτάς;
Γράφει ο Δίκαος Ιάκωβος στην Αγία Γραφή (σε αντίθεση με τον Απ.Παύλο):"Τι ωφελεί,αδελφοί μου,εάν κάποιος λέει ότι έχει πίστη,αλλά δεν έχει έργα;Μήπως μπορεί η πίστη να τον ΣΩΣΕΙ;Εάν δέ ένας αδελφός ή μια αδελφή είναι γυμνή,δεν έχουν δηλαδή αρκετά ρούχα να ντυθούν και τους λείπει και η καθημερινή τροφή,τους πει δέ ένας από εσάς '*ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΕ'*,δεν τους δώσετε όμως τα απαραίτητα για το σώμα(ρούχα δηλαδή και τροφή),ποιά η ωφέλεια;Έτσι και η πίστη,εάν δεν έχει έργα είναι ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗ. Αλλά θα πει κάποιος 'Εσύ έχεις πίστη και εγώ έχω έργα'. (Εγώ όμως θα του πω):' Δείξε μου την πίστη σου από τα έργα σου και εγώ θα σου δείξω τη δική μου πίστη από τα δικά μου έργα'.'Εσύ πιστεύεις ότι ο Θεός είναι ένας. Καλά κάνεις.Και οι δαίμονες πιστεύουν πιστεύουν και τρέμουν από φόβο.Θέλεις δέ να μάθεις,κούφιε άνθρωπε(κ.Σιλβερ),ότι η πίστη χωρίς έργα είναι νεκρή; Ο προπάτοράς μας ο Αβραάμ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ(δεν λυτρώθηκε δηλαδή από την αμαρτία και δεν έσωσε την ψυχή του)ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ προσφέροντας τον υιόν του Ισαάκ ως θυσία στο θυσιαστήριο; Βλέπεις ότι η πίστη τον βοηθούσε στα έργα του και με τα έργα ή πίστη έγινε τέλεια',και επαληθεύτηκε η Γραφή που λέει:'Ο Αβραάμ πίστεψε στο Θεό και τούτο του λογαριάστηκε για τη δικαίωσή του(στη λύτρωσή του από την αμαρτία και τη σωτηρία της ψυχής του)'και ονομάσθηκε 'φίλος του Θεού'. ΒΛΕΠΕΤΕ λοιπόν ότι ο άνθρωπος ΔΙΚΑΙΏΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ και όχι ΜΌΝΟ από την πίστη. Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς δεν δικαιώθηκε από τα έργα της και η ΠΟΡΝΗ ΡΑΑΒ, όταν δέχθηκε τους κατασκόπους(που είχαν στείλει οι Ιουδαίοι)και τους βοήθησε να φύγουν από άλλο δρόμο;;;;;;; Όπως το σώμα είναι νεκρό χωρίς το πνεύμα ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ"!!!!!!!

ΥΓ. Κατάλαβες, αδελφέ μου, πόσο σε πλάνησαν οι άνθρωποι του 1924, δηλαδή αυτοί που έφυγαν από το Σώμα του Κυρίου;

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

@ 24 Φεβρουαρίου 2020 - 6:48 μ.μ.: «Δεν χωρίζεις τον εαυτό σου από την Εκκλησία για μη δογματικά θέματα».

Ἄσε τά γνωστά κρυπτο-οικουμενιστικά ψεύδη καί διάβασε τήν σημερινήν ἀνάρτησιν κειμένου τοῦ γ. Δανιήλ καί τό ἐκεῖ σχὀλιόν μου εἰς τό παρόν ἱστολόγιον.