Ανθελληνικό παραλήρημα και μεταναστολαγνεία -- Γράφει ο κ. Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Εκτάκτως ειρημένες σκέψεις δια το εν  Ειρήνη πόλεμο που βιώνουμε

«Σήμερα, η Στρατηγική περιλαμβάνει την εξωτερική και εσωτερική πολιτική, την εθνική οικονομία, την κοινωνική σύνθεση του λαού, την ψυχολογία των λαών….Το καθαρώς στρατιωτικό θέμα δεν αποτελεί παρά ένα στοιχείο μεταξύ πολλών. Ο σύγχρονος στρατηγός δεν είναι κατ’ ανάγκη στρατιωτικός» 
ΜΠΛΟΥΜΕΝΤΡΙΤ

Είναι πρόδηλο και πασίδηλο ότι σήμερον ζούμε προεχόντως και κυρίως, μία μορφή πολιτικού πολέμου, όπου η Ελλάς απόλλυται, ήτοι  βιώνομεν πόλεμο με ειρηνικά μέσα, κατά τέτοιο, ύπουλο και υποδόριο τρόπο, όπου η ευρεία μάζα, η οποία ούσα επιρρεπής στην στοχευμένη προπαγάνδα των Μπολσεβίκων, ουδόλως δύναται να το συνειδητοποιήσει με ενάργεια το τι εν τοις πράγμασι τεκταίνεται, ίνα αφυπνισθεί αυθωρεί και παραχρήμα.
Τα εργαλεία κυρίως του πολιτικού πολέμου, είναι η ακαταμάχητη και ακατανίκητη δυναμική της δομημένης προπαγάνδας, η οποία δεν αποτελεί άλλο, παρά ένα ικανό και πρόσφορο εργαλείο, μία άρτια τεχνική και μέθοδο αγωγής των μαζών.
--------------------------
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Πολύ καλό άρθρο!
Μπράβο!
-------------------
Ο/Η Marinos Ritsoudis είπε...
Θα συμφωνήσω με τον ανωτέρω σχολιαστή, είναι μια όαση ανάμεσα στα βαλτόνερα που μας τροφοδοτούν.
Χρειαζόμαστε πολύ αυτή την ενθάρρυνση, τού ότι υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι τών γραμμάτων που αφουγκράζονται, τον μηδενικό σφυγμό της κοινωνίας και εκφράζονται με τον λίαν κατάλληλο επιθετικό προσδιορισμό.
Εύχομαι τούτο το κείμενο που πηγάζει από καρδιά που νοιάζεται για τον τόπο μας, να φέρει σε συναίσθηση το ποίμνιο που παρασύρεται αμαχητί από τις θύελλες προς ισοπέδωση τής νέας τάξης.
Θα πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας την πλέμπα της αδιαφορίας μας για την καύση της Ελλάδας.
Όσο παραμένουμε πτώματα ψόφια, το μόνο που προσφέρουμε στον τόπο μας είναι να γινόμαστε τροφή για τα σκουλήκια.
Ας τα ακούν αυτά οι αντίχριστοι αιρετικοί που λυμαίνονται τον τόπο και ισωπεδώνουν τα χρηστά ιδεώδη τής Πίστεως και της Πατρίδας.
Οσοι αντίχριστοι νομίζουν πως θα βαδίζουν στο αδέκαστο, πλανώνται πλάνη οικτρά, δεν θα έχουν άλλη κατάληξη από τους εφιάλτες, τους το υπόσχομαι..
--------------------
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Η επίσημη εκκλησία ανέλαβε την στέγαση των λαθρο δλδ τους χορηγεί τις περιουσίες των Ελλήνων, ενω οι του ΠΗ εχουν καταπιεί την γλώσσα τους, και οχι μονος αυτό αλλα οι γοχ καλλινίκου με το θνπ απαγορεύεται να διαμαρτυρυθούν στους νόμους του κράτους
π. Γρηγόριος Ζ.
------------------------------
Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἔξοχον! Πολλά συγχαρητήρια στόν κ. Κατσιβαρδᾶ. Ἐάν ὁλόκληρος ὁ νομικός κόσμος τῆς χώρας ἐκινεῖτο εἰς αὐτό τό πνεῦμα, τότε ἀσφαλῶς οἱ ΠΡΟΔΟΤΑΙ πολιτικοί δέν θά προέβαινον εἰς τόσας ΒΡΩΜΕΡΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Ἐάν τώρα ὑπεβάλλοντο χιλιάδες μηνύσεις γιά Ἐσχάτην Προδοσίαν κατά τῶν ὑπευθύνων γιά τήν φύλαξιν τῶν συνόρων, ἤτοι κατά τοῦ Πρωθυπουργοῦ, τοῦ Ὑπουργοῦ Ἐθνικῆς Ἀμύνης κ.ἄ., τότε ἴσως ἡ παράδοσις τῆς Ἑλλάδος στούς λαθροεποίκους ν' ἀναχαιτίζετο. Τά ἔξοδα, ἄν ἐπιμερισθοῦν σ' ἕνα μεγάλον ἀριθμόν ἀτόμων, δέν θά εἶναι θέμα. Ὑπενθυμίζεται ὅτι ἐποικισμός τῆς χώρας πραγματοποιεῖται συμφώνως μέ τό περιβόητον «δόγμα Ὀζάλ», ἤτοι ὅτι «τήν Ἑλλάδα δέν θά χρειασθῇ πλέον πόλεμος γιά νά τήν καταλάβουμε, ἁπλῶς θά στείλουμε μερικά ἑκατομμύρια μουσουλμάνων»!

Η εξωνημένη ανθελληνική αριστερά, χρόνιος Δούρειος ίππος εξωθενικών συμφερόντων, σήμερον  καθίσταται η εμπροσθοφυλακή της Νέας Τάξης πραγμάτων, η οποία, επιχειρεί την αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού και την ειρηνική κατάληψη, άνευ πολέμου της Πατρίδα μας, εν κρυπτώ και παραβύστω, αλλά και την απώλεια κατ’  ουσίαν της εθνικής μας κυριαρχίας εις το μέλλον, άνευ συρράξεων.
Ο εδαφικός ακρωτηριασμός θα επέλθει νομοτελειακά εις το μέλλον με διοικητικά μέτρα και ούχί με πόλεμο, υπό την έννοια ότι, εφόσον, η Ελλάς θα έχει αλλοτριωθεί εις τοιούτο βαθμό, έχουσα απεμπολήσει της εθνικής της ταυτότητα, την γλώσσα, τον πολιτισμό της, διότι ήδη εξαιτίας και συνεπεία του επιδοτούμενου εποικισμού της Ελλάδας δια στιφών μεταναστών, δημιουργείται ήδη ένα αρνητικό προηγούμενο οιονεί δεδικασμένο, όπου οι υπεράριθμοι αυτοί μετανάστες διεκδικούν συνεχώς δικαιώματα, άμεσης εξίσωσης με τους Έλληνες πολίτες, δίχως να σχετίζονται ουδέποτε με την Ελλάδα.
Ο αρχιτέκτονας και ο ιθύνων νους αυτής της νοσηρής πολιτικής προέρχεται από συγκεκριμένα εξωθνικά και εξωθεσμικά διευθυντήρια, τα οποία πληρώνουν πακτωλούς χρημάτων, προκειμένου να διαλύσουν εν γένει την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα, μέσω των μη κυβερνητικών οργανώσεων, οι οποίες τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία καθολικού και άρδην αφελληνισμού της Ελλάδας.
Ο αφελληνισμός έχει δύο όψεις, αφενός την αμφισβήτηση του έθνους, την επίθεση σε ο,τιδήποτε ελληνικό, την παραχάραξη της ιστορίας, την κιβδηλοποίηση της γλώσσης, εξ αυτού του λόγου, καθιστάμεθα καθημερινώς κοινωνοί της λυσσαλέας μάχης κατά των ως άνω Ιερών αξιών αλλά και κατά της ζώσης Ορθοδόξου παραδόσεως της κιβωτούς του γένους μας και αφετέρου με την θέσπιση νόμων και κανόνων, οι οποίοι θα σου απαγορεύουν να υπερασπίσεις την πατρίδα σου, ούτως ώστε, σε μία τέτοια περίπτωση θα στιγματίζεσαι αυτομάτως και αμελλητί ως φασίστας, και θα σε καταδιώκουν ως ρατσιστή ο οποίος  αναπτύσσεις δήθεν ρητορική μίσους.
Άρα λοιπόν βάλλονται εκ βάθρων και πλήττονται, διαβρώνονται τα θεμέλια ενός ολόκληρου εποικοδομήματος-πολιτισμού λίαν σκοπίμως, προκειμένου να πειθαναγκασθούμε να καταστούμε εκόντες άκοντες, δούλοι, εις τους επιβληθέντες  επιδοτούμενος επήλυδες, εν άλλοις λόγοις, οι υφιστάμενοι εντός των τειχών, εχθροί μας, οι κλειδούχοι της κερκόπορτας, ευρίσκονται εντός της πατρίδας μας, με πρώτη γραμμή τον επάρατο ξενόδουλο Μπολσεβικισμό, ο οποίος με την συναυτουργία των μισελλήνων λοιπών αργυρώνητων, καιροσκόπων πολιτικών μας, απεργάζονται τον ενταφιασμό του Ελληνισμού.
Ως εκ τούτου λοιπόν, η πρόθεσίς των είναι σαφής και κατατείνει ανυπερθέτως και ολοταχώς, εις την εκρίζωση των οσίων και ιερών της ελληνορθοδόξου παραδόσεως μας, την καταβαράθρωση των πρωτοτοκίων μας, της όσιας κληρονομιάς των προγόνων μας, οι οποίοι θυσίασαν με αυταπάρνηση, ακόμη και την ζωή τους, μοχθώντας με κάθε ρανίδα του αίματος τους, δια να δημιουργηθεί υπερήφανα ένα ανεξάρτητο εθνικά κράτος.
Το σύστημα σήμερα, αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως πειραματόζωο, η πτωχοποίηση της Ελλάδας και η οικονομική εξαθλίωση αποτελεί απλώς τον ακρογωνιαίο λίθο ενός καλά οργανωμένου σχεδίου, πλήρως εξοντώσεως και εξουδετερώσεως του Έλληνος Πολίτη, ούτως ώστε, καθημαγμένος και αταλάντευτα προσηλωμένος εις την βάσανο της επιβιώσεως δια την επιούσα, αδυνατεί να αξιολογήσει τα γεγονότα και να αντισταθεί συντεταγμένα, κατά της ολοκληρωτικής αυτής λαίλαπας.
Η Ελλάς συνθλίβεται εις τις ερπύστριες του ανθελληνικού ολοκληρωτισμού και την επιβολή ενός άλλου πολιτισμού με σαφώς ορισμένο Μουσουλμανικό πρόσημο, εξ αυτού του λόγου, συντελείται πολύκροτος θόρυβος, δια την υποτέλεια των Ελλήνων εις τις συνήθειες των μουσουλμάνων επήλυδων, ούτως ώστε, ο έλληνας να υποταχθεί πλήρως.
Εις τον αντίποδα όπως και προανέφερα, όποιος αντιδρά, διώκεται απηνώς, δια της προβοκάτσιας και της ανηλεούς προπαγάνδας, ως φασίστας, «χοιρινομεθύστακας», «σκατόψυχος» και άλλους ανοίκειους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι απάδουν του κοινοβουλευτικού ήθους αλλά και της φερόμενης ως Δημοκρατίας την οποία βιώνουμε.
Ο φασισμός της Αριστεράς καθίσταται σαφής με τους κατάπτυστους χαρακτηρισμούς στον αντιφρονούντα, ο οποίος σηκώνει το ανάστημά στην αισχρά προπαγάνδα του δομικού αφελληνισμού και ριζική αλλοτρίωση του εθνικού φρονήματος, άρα λοιπόν με πρακτικές οιονεί πιστοποίησης φρονημάτων, όπως οι ναζιστές έρχονται σήμερον και οι ιδεολογικά συγγενείς των, οι Μπολσεβίκοι, και προσβάλλουν βάναυσα των έλληνα πολίτη, ο οποίος εύλογα αντιδρά στην παράνοια επιβολής, δια πυρός και σιδήρου, μίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας, όπου οι αλλοδαποί θα έχουν περισσότερα δικαιώματα έναντι των Ελλήνων.
Περαιτέρω, ο έλληνας καθίσταται άστεγος, οι πλειστηριασμοί καλπάζουν, ένεκεν της σωρείας των οφειλών, εις το Ι.Κ.Α, στην Δ..Ο.Υ και εν γένει εις τα ταμεία αλλά και εις τράπεζες, οι μισθοί ανέρχονται μόλις και μετά βίας εγγύς των 450 ευρώ, ενώ οι μετανάστες, επιδοτούνται εις την Ελλάδα με χρήματα δίχως να εργάζονται, έχουν δικαίωμα δωρεάν σιτίσεως, μετακινήσεως στα Μ.Μ.Ε, πρόσβασης εις τα σχολεία, εις την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και επιπλέον επιδοτείται η στέγασή τους με όλες τις συμπαρομαρτούσες συνθήκες, διευκόλυνσης, Δ.Ε.Η, Ε.Υ.Δ.Α.Π, θέρμανση.
Το σχέδιο διωγμού των Ελλήνων καθίσταται υπό πλήρη εξέλιξη, ο Έλληνες διώκεται οικονομικά, με εξώσεις, πλειστηριασμούς, πρόστιμα, ανεργία, πλήττονται ολομέτωπα και συθέμελα οι ρίζες του, ο εθνισμός ποινικοποιείται, καλλιεργείται το συναίσθημα της ενοχής εις ο,τιδήποτε ελληνικό, ενώ οι αλλοδαποί, ήδη αποτελούν μία πρώτης τάξεως πολίτες, όπου τα μίσθαρνα όργανα της πολιτικής εξουσίας και ιδίως τα έμμισθα φερέφωνα του συστήματος, με προεξάρχουσα την ορκισμένη ανθελληνική αριστερά , η οποία υποστηρίζει το εποικισμό της Ελλάδας,  δια της ωμής βίας.
Φρονώ, ότι ήγγικεν η ώρα επιτέλους της ανανήψεως, από την μέχρι τούδε, εκ πεποιθήσεως, βοσκηματώδη σκέψη της λαϊκής μάζας, να συνειδητοποιήσει ότι εμπαίζεται, λοιδορείται, εις την ίδια την πατρίδα της, από τους μηχανισμούς της εγκαθιδρυθείσας Παγκοσμιοποιήσεως και της, ακροποδητί, επιβληθείσας Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η διττή υποκρισία της Αριστεράς είναι ψηλαφητή, αφενός υποστηρίζει το θρησκευτικό συναίσθημα του Ισλάμ και εν ταυτώ, συκοφαντεί τους Ορθοδόξους ως σκοταδιστές, ακολούθως υποστηρίζει σθεναρώς και καθίσταται αυτόκλητως διαπρύσιος κήρυκας του επικίνδυνου εθνικισμού των μεταναστών, ενώ υποτιμά και διαβάλλει την αγάπη προς την πατρίδα μας και εν γένει τον Ελληνισμό.
Οι επιθέσεις δήθεν ορισμένων γκρουπούσκουλων στοχεύουν εις την πλήρη υποταγή των Ελλήνων, δημιουργώντας μία νέα γενιά υποτελών πολιτών, ανδραπόδων, υποκειμίων εις την Νέα Τάξη, η οποία επελαύνει διαμορφώνουσα, μία νεοπαγή τάξη γενιτσάρων, ραγιάδων, οι οποίοι θα είναι αφιονισμένοι εκ της δεδουλευμένης φαιάς προπαγάνδας του συστήματος και θα απολεσθεί νομοτελειακά, το πρώτον, πολιτισμικά το ελληνικό έθνος και μετά ταύτα και διοικητικά, με την ύπουλη  θέσπιση των καταλλήλων νόμων, με μέσο της τροφοδότηση αλυτρωτικών τάσεων, στις διάφορες εθνότητες των μεταναστών, με κυρίαρχο το θρησκευτικό στοιχείο.
Εν κατακλείδι, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μέρα με την μέρα, διωκόμεθα και βαλλόμενα πανταχόθεν, δέον όπως αντιληφθούμε τους εχθρούς μας, να ανανήψουμε από την «πολυοργανική ανεπάρκεια», εις την οποία ενδεχομένως ακουσίως να έχουμε περιαχθεί και να συμπήξουμε ένα αρραγές μέτωπο συνολικής και πολύπτυχης αντίστασης, δια να διασώσουμε ότι μας κατέλιψαν οι πρόγονοι μας, ήδη ο εχθρός επιτίθεται, άρα φρόνησις, προσευχή, μελέτη, αφοσίωση, ούτως ώστε συν Θεώ να ανακάμψουμε, άλλως θα παραμείνουμε μάζα όπως αναφέρει εύγλωττα και ανάγλυφα ο κ. Καρυωτάκης εις την ρήσιν του «Μικράν, μικράν, κατάπτυστον ψυχήν έχουν αι μάζαι ιδιοτελή καρδίαν και παρειάν αναίσθητον εις τους κολάφους».
                                    Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς
                                     Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
                                          210-3234919 και 6944-938836
                                      www.katsivardas-dimitriadou.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό άρθρο!
Μπράβο!

Ν/Α είπε...

Θα συμφωνήσω με τον ανωτέρω σχολιαστή, είναι μια όαση ανάμεσα στα βαλτόνερα που μας τροφοδοτούν.
Χρειαζόμαστε πολύ αυτή την ενθάρρυνση, τού ότι υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι τών γραμμάτων που αφουγκράζονται, τον μηδενικό σφυγμό της κοινωνίας και εκφράζονται με τον λίαν κατάλληλο επιθετικό προσδιορισμό.

Εύχομαι τούτο το κείμενο που πηγάζει από καρδιά που νοιάζεται για τον τόπο μας, να φέρει σε συναίσθηση το ποίμνιο που παρασύρεται αμαχητί από τις θύελλες προς ισοπέδωση τής νέας τάξης.

Θα πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας την πλέμπα της αδιαφορίας μας για την καύση της Ελλάδας.

Όσο παραμένουμε πτώματα ψόφια, το μόνο που προσφέρουμε στον τόπο μας είναι να γινόμαστε τροφή για τα σκουλήκια.

Ας τα ακούν αυτά οι αντίχριστοι αιρετικοί που λυμαίνονται τον τόπο και ισωπεδώνουν τα χρηστά ιδεώδη τής Πίστεως και της Πατρίδας.
Οσοι αντίχριστοι νομίζουν πως θα βαδίζουν στο αδέκαστο, πλανώνται πλάνη οικτρά, δεν θα έχουν άλλη κατάληξη από τους εφιάλτες, τους το υπόσχομαι..

Ανώνυμος είπε...

Η επίσημη εκκλησία ανέλαβε την στέγαση των λαθρο δλδ τους χορηγεί τις περιουσίες των Ελλήνων, ενω οι του ΠΗ εχουν καταπιεί την γλώσσα τους, και οχι μονος αυτό αλλα οι γοχ καλλινίκου με το θνπ απαγορεύεται να διαμαρτυρυθούν στους νόμους του κράτους
π. Γρηγόριος Ζ.

SCRIPTA MANENT είπε...


ΔΕΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ 4.39
και ΙΔΟΥ

Αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα: Φυλάκιση έως 2 χρόνια για όποιον καθυβρίζει τον Θεό & την Εκκλησία -- scripta manent μεγάλη κομπίνα λέμε...και τώρα πες οτι ο Αλλάχ είναι ψεύτικος θεός δημόσια και μετά να δεις πως σφραγίζεται η επισκοπή...ακούνε οι ΓΟΧ -ΘΝΠ;;;

Αυστηρότερες ποινές για την παιδεραστία, τη διακίνηση μεταναστών και επαναφορά της κακόβουλης βλασφημίας των θείων επιφέρουν τροποποιήσεις στο αρχικό σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, κατά τη δεύτερη ανάγνωση του σχεδίου νόμου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιάρα:
– Επανέρχονται η κακόβουλη βλασφημία και η καθύβριση των θρησκευμάτων (άρθρο 198 του ΠΚ). Προβλέπεται φυλάκιση έως 2 έτη για όποιον κακόβουλα καθυβρίζει τον Θεό και όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει την ορθόδοξη εκκλησία ή θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα. «Με αυτόν τον τρόπο θεραπεύουμε τα πάντα και δημιουργούμε τις συνθήκες, ώστε φαινόμενα που αποτέλεσαν κορυφαία σημεία της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα να αντιμετωπίζονται με το συγκεκριμένο τρόπο», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης...
πενταποσταγμα


ΓΟΧ - ΘΝΠ


Άρθρο 10 Διάλυση θρησκευτικού νομικού προσώπου

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1Το θρησκευτικό νομικό πρόσωπο διαλύεται στις περιπτώσεις που προβλέπει ο κανονισμός του και σε περίπτωση που τα μέλη του μείνουν λιγότερα από εκατό. Με απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου, το θρησκευτικό νομικό πρόσωπο μπορεί να διαλυθεί αν το ζητήσει η διοίκησή του για οποιονδήποτε λόγο και αν το ζητήσει η εποπτεύουσα αρχή ή ο αρμόδιος εισαγγελέας:
α) αν δεν έχει τουλάχιστον έναν θρησκευτικό λειτουργό για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών,
β) αν στην πραγματικότητα επιδιώκει σκοπό διαφορετικό από αυτόν που ορίζει ο νόμος και
γ) αν η λειτουργία του έχει καταστεί παράνομη ή ανήθικη ή αντίθετη προς τη δημόσια τάξη.
Η αίτηση εκδικάζεται κατά την εκουσία δικαιοδοσία.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2Η εποπτεύουσα αρχή μπορεί να προβαίνει σε τακτικούς ή έκτακτους ελέγχους για τη διακρίβωση της νόμιμης λειτουργίας του νομικού πρόσωπου, οι οποίοι περιορίζονται αποκλειστικά στη συνδρομή ή μη των λόγων διάλυσής του.

SCRIPTA MANENT είπε...

ΠΗΓΗ https://www.pentapostagma.gr/2019/11/%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%b7.html

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἔξοχον! Πολλά συγχαρητήρια στόν κ. Κατσιβαρδᾶ. Ἐάν ὁλόκληρος ὁ νομικός κόσμος τῆς χώρας ἐκινεῖτο εἰς αὐτό τό πνεῦμα, τότε ἀσφαλῶς οἱ ΠΡΟΔΟΤΑΙ πολιτικοί δέν θά προέβαινον εἰς τόσας ΒΡΩΜΕΡΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Ἐάν τώρα ὑπεβάλλοντο χιλιάδες μηνύσεις γιά Ἐσχάτην Προδοσίαν κατά τῶν ὑπευθύνων γιά τήν φύλαξιν τῶν συνόρων, ἤτοι κατά τοῦ Πρωθυπουργοῦ, τοῦ Ὑπουργοῦ Ἐθνικῆς Ἀμύνης κ.ἄ., τότε ἴσως ἡ παράδοσις τῆς Ἑλλάδος στούς λαθροεποίκους ν' ἀναχαιτίζετο. Τά ἔξοδα, ἄν ἐπιμερισθοῦν σ' ἕνα μεγάλον ἀριθμόν ἀτόμων, δέν θά εἶναι θέμα. Ὑπενθυμίζεται ὅτι ἐποικισμός τῆς χώρας πραγματοποιεῖται συμφώνως μέ τό περιβόητον «δόγμα Ὀζάλ», ἤτοι ὅτι «τήν Ἑλλάδα δέν θά χρειασθῇ πλέον πόλεμος γιά νά τήν καταλάβουμε, ἁπλῶς θά στείλουμε μερικά ἑκατομμύρια μουσουλμάνων»!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κ. Κατσιβαρδά!!!!!!