Καλό αγώνα αδελφοί μου γνωστοί και άγνωστοι -- Σχόλιο του εκλεκτού αδελφού μας Μαρίνου Ριτσούδη

Ο/Η Marinos Ritsoudis είπε...
Και εμένα είναι μεγάλη μου τιμή που αξιώθηκα και βρέθηκα με γενναίους Ορθοδόξους αδελφούς, και γίναμε συνοδοιπόροι στα σκοτεινά μονοπάτια του έξαρνου αιώνα της αποστασίας, άπειρη Δωρεά και Χάριτι Ιησού Χριστού.
Ο Κύριος αδελφοί μου δεν εξετάζει την ποσότητα, αυτή πάντοτε όλα τα χρόνια λίγη ήταν, ο Κύριος εξετάζει την θέρμη και τον πόνο της καρδιάς στα θέματα της Πίστεως και των Αγίων παραδόσεων, και αυτή είναι η ποιότητα. Η μεγάλη Θέρμη της καρδιάς του Αγίου Νικολάου, άστραψε και βρόντηξε τον Άγιο Φούσκο στον Αιρεσιάρχη Άρειο, γιατί δεν άντεξε τις βλασφήμιες του. Και ενώ από όλους τους παρόντες της Συνόδου έλαβε την καταδίκη για την φυλακή, ο Καρδιογνώστης Θεός και η Κα Θεοτόκος τού Χάρισαν πολύ μεγάλα Δώρα. Και όσοι σήμερα εξ Ορθοδόξων αντίχριστοι προδίδουν, τα Ιερά και τα Όσια, δεν έχουν δικαίωμα να φορούν τα Ιερά άμφια και να στέκονται στο Φρικτό Θυσιαστήριο.
Πάντοτε οι λίγοι Ένθεοι ήταν γραμμένοι στην ιστορία. Όλοι οι προδότες και οι Ανθέλληνες έγραψαν την ιστορία του διογκωμένου εγώ τους, διότι έβαλαν τα προσωπικά τους υπερφύαλα "θέλω", πάνω από την Ορθοδοξία και τις Άγιες Παραδόσεις.

Είθε να είμαστε πάντοτε υπό τη Σκέπη Τής Παναγίας μας, και μέχρι την τελευταία ρανίδα της αναπνοής μας, να μας κρατάει όρθιους ο Άγιος Θεός μέσα στην Αγία Του Εκκλησία.

Έρημος πάσης αρετής τυγχάνω, όμως έχω μέσα μου την ακράδαντη Πίστη, την απέραντη Ζωντανή ελπίδα, πως μόνο και μόνο να μείνουμε Ορθόδοξοι σε τούτες τις παμπόνηρες ημέρες με τις πολλές αιρέσεις και παγίδες, θα μάς σώσει ο Κύριος διότι εκλείπει το παράδειγμα των παλαιών πατέρων και οι Εκκλησιαστικοί έχουν ξεφύγει στα προσωπικά τους πάθη. Πολλά τα παραδείγματα.

Καλό αγώνα αδελφοί μου γνωστοί και άγνωστοι, ευχαριστώ θερμά όλους τους που μου συμπαραστέκονται και επίσης ευχαριστώ καί τον ιστολόγο που μας φιλοξενεί με περίσσευμα αγάπης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΩΝΑΣ...

Δείτε τον πρωτοψάλτη των ΓΟΧ Αθανάσιο Παιβανά με τους οικουμενιστές αρχιεπισκόπους ενώ την επόμενη Κυριακή ψέλνει σε καθεδρικούς των ΓΟΧ

Φήμη αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου
https://www.youtube.com/watch?v=9qMEhZI4AGk
https://www.youtube.com/watch?v=DoRc6_T8kZI

Μέγας Συνοδικός Εσπερινός. Καθεδρικός Ναός Αποστόλου Παύλου Κόρινθος. 28-6-2013
Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος
https://www.youtube.com/watch?v=krg5JWEj7w8

φωτογραφίες από την συναυλία στον πατριαρχικό ναο στο Βελιγράδι
https://paivanas.gr/belgrade-2015-gallery/

Σταύρος Τ. είπε...

Bλέπω έχουνε καθιερώσει αυτό το τραγικο αισχος, να ψάλουνε την φήμη στον Ιερώνυμο
Ήξερα για το 2017 αλλά βλέπω πήγανε και το 2019.
Να τον επικροτήσουνε για την αιρεση ή για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ;
στο τσακ θα τον λιντσάρανε τότε στο Σύνταγμα, που έκανε το λαθος να παει να κοψει δρομο από εκει ο οδηγος του...ήμουνα 10 μέτρα πιο κει
Γνωρίζω κάποιους από τους ψαλτάδες κι είναι κρίμα
Πώς γίναμε έτσι ;;;;;
Όχι τυχαίο όμως..καποιος γνωρίζω ότι έχει Πνευματικο τον π. Ευθυμιο Μπαρδακα (δεν θα είναι ο μοναδικός), που επισης ητανε εκει, όπως φαινεται στην φωτο εδώ
http://scripta---manent.blogspot.com/2019/06/27-2019.html
Ο ίδιος κι η συνοδεία του κοινωνανε δίπορτους νεο/τες (που πανε κι εδω κι εκει) και κανεναν δεν μυρώνουνε, ενώ για την έλλειψη καταδυσεων στο Βαπτισμα, εφεύρε το νεοπατερικο, ότι ταχα αναπληρώνεται από το Χρίσμα !!!
Αγαπολογοι που θέλουνε ουσιαστικα να μας οδηγήσουνε κι εμάς εκεί που βρίσκονται...
Κι η Σύνοδος ΓΟΧ τί κάνει ;
Αντί τιμωρίας (σε αυτόν και τον αρχιψαλτη Παϊβανα) τους επιβραβευει.
Ήδη οριστηκε από τώρα, με ανακοίνωση Συνόδου, ο π. Ευθυμιος Μπαρδακας, ως κεντρικος ομιλητης στην πανήγυρη του Αποστόλου Παύλου, στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Μοναστηρακίου Αθηνών, με τον εκεί εφημέριο π. Ιωάννη να σιωπά κι αυτός σε όσα γίνονται, ενώ παλιότερα αγωνιζότανε πολύ.
Πολλά είναι άλλωστε αυτά τα τραγικά παραπτώματα, σε κάποια από τα οποία συμμετέχουνε κι Επισκοποι…
Κάποιοι καπηλεύτηκαν και διέσυραν τους αγώνες των προγόνων μας
Και κάποιοι κοινωνάνε συνειδητά μαζί τους και βγαίνουνε να μας κατηγορήσουνε κιόλας !!!
Περί θράσους :
«Όμοιος ομοίω αεί πελάζει» - Πλάτων