Η επέλαση της πέμπτης φάλαγγας ενώπιοι ενωπίοις

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος
Είναι πρόδηλον ότι τα μίσθαρνα όργανα της Παγκοσμιοποιήσεως και της Νέας Τάξης πραγμάτων, επιχειρούν της πλήρη κατάργηση των εννοιών έθνος και Πατρίδα διότι αποτελούν σχετικοί φραγμοί και διακωλυτικοί εν γένει παράγοντες των σχεδιασμών τους, εξ αυτού του λόγου μετέρχονται καθοιονδήποτε πρόσφορο και ικανό μέσο να τις εξοβελίζουν άρδην ως έννοιες εκ της καθημερινότητας.
Η πατρίς και το έθνος ακριβώς επειδή ενέχουν εις τον πυρήνα τους ταυτοτητοποιητική και συνεκτική ισχύ για τους λαούς, ο ολετήρας του συστήματος επιδιώκει να τις συνθλίψει ολοσχερώς υπό τις ερπύστριες του, αποδομώντας και κάθε επιμέρους χαρακτηριστικό της ιδιοσυστασίας των.

Ειδότες σήμερον εκ των κυβερνώντων και ουχί μόνον την λυσσώδη πολεμική κατά των εννοιών αυτών, δηλαδή την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας, τον ακρωτηριασμό της εθνικής μνήμης, την μη καλλιέργεια εθνικής συνειδήσεως, την αποσάρθρωση της εθνικής μνήμης και ταυτότητας, την εσκεμμένη καλλιέργεια λήθης προς το παρελθόν, χάριν ενός αόριστου προοδευτισμού της δήθεν ενότητας των λαών, της ισότητας δια της καταργήσεως της εθνικής ετερότητας και της πολιτισμικής ταυτότητας του εκάστοτε έθνους κράτους, δυνάμεθα να εξάγουμε γόνιμα πορίσματα δια τα συμβαίνοντα.
Άρα λοιπόν εν προκειμένω ομιλούμε για ένα κανονικό «Σιδηρούν παραπέτασμα» το οποίο επιτίθεται συντεταγμένα και εκ βάθρων εις τους Έλληνες πολίτες προάγοντας τον εθνομηδενισμό και τον αφελληνισμό και δη ως θεσμική κρατούσα διδακτέα ύλη, εκπορευόμενη υπό του φερόμενου Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Στόχος των, η Παγκόσμια διακυβέρνηση και η επιβολή μίας Παγκόσμιας Θρησκείας, τούτο το επιβάλλουν υπορρήτως πλην συστηματικώς, επιμελώς μεθοδευμένα και δη κατ’ εξακολούθηση, δια των ισχυρών μηχανισμών προπαγάνδας οι οποίοι είναι ακροβολισμένοι προς πάσα κατεύθυνση, προεχόντως και κυρίως, εις τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, εις την εκπαίδευση, εις τον έντυπο, περιοδικό και διαδικτυακό πλέον τύπο.
Η αφετηρία της πλύσης εγκεφάλου των μαζών, είναι η σκόπιμη εννοιολογική αποσάρθρωση των εννοιών, δηλαδή δια της φαιάς και στοχευμένης προπαγάνδας δια ανιστόρητων και ανεδαφικών επιχειρημάτων τα οποία έχουν διαποτίσει το συλλογικό υποσυνείδητο των μαζών αποκρυσταλλώνοντας μία ψευδή συνείδηση ότι αμφότερες οι έννοιες Έθνος και Πατρίδα, συνιστούν μιαρές έννοιες, ταυτίζοντας τες εντέχνως δήθεν με τον Ναζισμό και τον Φασισμό.
Παρακάμπτουν, δηλαδή την ιστορική βιωματική με απτά στοιχεία αλήθεια περί της διαχρονικής πορείας της εθνικής συνειδήσεως των Ελλήνων, ακυρώνουν ευθέως τις θυσίες και τους πολέμους των προγόνων μας για την ιδική μας εθνική ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα, δια να απολαμβάνουμε ένα έθνος, ένα κράτος, μία γη ιδική μας με σύνορα και εν πλήρη τάξει.
Ο ισοπεδωτικός αυτός μηδενισμός καλλιεργείται χρόνια δια την πλήρη αποεθνικοποίηση του λαού και την δαιμονοποίηση των αντικειμενικών ορθών αυτών εννοιών, οι οποίες ανυπερθέτως αποτελούν προϋπόθεση, οιασδήποτε μορφής δόμησης και διατήρησης της εθνικής ιδοπροσωπίας ενός έθνους, ενός πολιτισμού στο διάβα των αιώνων.
Η έννοια της εθνικής ταυτότητας συγκεφαλαιώνει όλη την εξέλιξη του Ελληνικού πολιτισμού, της Αρχαίας Ελληνικής γραμματείας, τα έπη του Ομήρου, τον Ηρόδοτο, το Βυζάντιο, την περίοδο της Τουρκοκρατίας, την Ελληνική Επανάσταση, τους Βαλκανικούς Πολέμους, την Μικρασιατική καταστροφή, τον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, το Κυπριακό μέχρι σήμερον όπως είναι καταγεγραμμένα στην ιστορία μας προκειμένου να σμιλευτεί το αμάλγαμα της ελληνικής συνειδήσεως και της ταυτότητας μας ως προς τον πολιτισμό, την ιστορία, την γλώσσα, την Ορθοδοξία.
Η συκοφάντηση της εννοιών αυτών, ήτοι της Πατρίδας και του Έθνους καθώς και η οιονεί ποινικοποίηση των συνιστά μία εξόφθαλμη παράνοια την οποία επιχειρούν καθοιονδήποτε έμμεσο και πλάγιο τρόπο να το ενσταλάξουν εις την σκέψη των Ελλήνων και να τον εγχαράξουν εις το βαθύτερο υποσυνείδητό των, πράγμα το οποίο έχουν εν μέρει επιτύχει.
Έχουν δημιουργήσει δια των προναφερθέντων αυτών εργαλείων ελέγχου σκέψεως, ανερμάτιστες γενεές, ρυθμισμένους υποτελείς ραγιάδες, οι οποίες είναι έτοιμοι να ευθυγραμμιστούν με οιοδήποτε προδοτικό κέλευσμα ένεκεν πλήρους αγνοίας.
Οι μηχανισμοί καθίστανται ιδιαίτατα ισχυροί και εν ταυτώ έχουν διοργανώσει και την ίδια άμυνα του συστήματος υπό την έννοια όποιος αντιδρά εξουδετερώνεται ως δήθεν φασίστας, ρατσιστής, ακροδεξιός και διαπομπεύεται ή άλλως στιγματίζεται δια ποινικής διώξεως δυνάμει του περιλάλητου νόμο περί ρατσισμού.
Η πνευματική αιχμαλωσία και η διανοητική δικτατορία κείνται έγγιστα με αντίβαρο του συστήματος την ανέλεγκτη ροή μεταναστών, την αφειδή χορήγηση εις αυτούς επιδομάτων πρόνοιας, επιχορηγήσεων ενοικίων, ιθαγένειας, υπεραπλουστευτικές διαδικασίες φοίτησης εις όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, δωρεάν μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής κυκλοφορίας, προτεραιότητα φοίτησης εις τους παιδικούς σταθμούς, επειδή ανήκουν εις τις ευπαθείς ομάδες, και όλα αυτά εν έτει 2019 όπου η Ελλάς πνέει τα λοίσθια, ένεκεν αδιάλειπτου 9 ετούς σφυροκοπήματος των ιδιαζόντως επαχθών όρων των δανειακών συμβάσεων των προσφυών αλλεπάλληλων «μνημονίων».
Ως εκ τούτου η αληθής πρόθεσης και η δόλια προαίρεσης είναι η αντικατάσταση των Ελλήνων, ο πλήρης διωγμός ημών, και η εποίκηση δια ειρηνικών μέσων, της Ελλάδας από αλλοδαπούς, τους οποίους βαπτίζουν αδιακρίτως ως πρόσφυγες κατά παράβαση της ήδη υφιστάμενης διακριτής εγχώριας αλλά και διεθνούς νομοθεσίας, πράγμα το οποίο και οι ίδιοι (εννοών τα έμμισθα, τελούντα σε διατεταγμένη υπηρεσία φερέφωνα), ανερρυθριάστως και απεριφράστως ομολογούν, ότι είναι διατεθειμένοι, να επιλύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας δια των αλλοδαπών.
Η Ελλάς εάλω και από το γεγονός της σωρείας των Ελληνοποιήσεων σε μία χώρα με οξύ οικονομικό πρόβλημα και συγχρόνως εις μίαν χώρα με μάστιγα την υπογεννητικότητα, με αποτέλεσμα νομοτελειακά εις το μέλλον να δημιουργηθούν θύλακες αλλοδαπών οι οποίοι θα ανήκουν εις του ιδίους, κράτος εν κράτει, ή μέρος αυτών θα συμμετάσχουν ισοτίμως εις πάσα μορφής διοικήσεως, αυτοδιοικήσεως α, β, βαθμού αλλά και κεντρικής διοικήσεως εκπροσωπώντας τους .
Άρα η Ελλάς θα απολέσει την ιδιαιτερότητά της, θα πληγεί, εάν δεν συνειδητοποιήσει εναργώς ο Έλλην Πολίτης τι τεκταίνεται δια να ανασυστήσει την θεοσεβή όρο της Πατρίδος μας.
Η αλήθεια είναι ότι οι καιροί είναι χαλεποί και ού μενετοί, η κατάστασις εξελίσσεται ραγδαίως προς κρημνόν, η Ελλάς διώκεται πανταχόθεν και καθιστάμεθα ξένοι εις την Πατρίδα μας, δίχως ουδεμία προς το παρόν ελπίδα ανάνηψης και αντιστροφής της καταστάσεως.
Συν θεώ και με διαρκή και ανένδοτο αγώνα φρονώ ότι θα υπάρξει κάποια χαραμάδα φωτός η οποία θα μας αγάγει εις την εξανάσταση και την διάσωση της πατρίδος μας διότι η Ελλάς ευρίσκεται υπό την στοργή και την Αγία σκέπη της Υπεραγίας θεοτόκου μας, αρκεί και εμείς να δείξουμε την δέουσα ευγνωμοσύνη και Πίστη δια να ανακτήσουμε ότι έχουμε απωλέσει δια να περιφρουρήσουμε την ζώσα Παράδοσή μας, τα πρωτοτόκια των προγόνων μας και να αντισταθούμε.
Απαιτείται πόλεμος ίνα διεκδικήσουμε την ιδέα του έθνους μας και την ταυτότητα μας, από τους προβατόσχημουςλοικοποιμένες του συστήματος, τους ιεροκήρυκες της παγκοσμιοποιήσεως, του μισθοφόρους δοκησίσοφους και όλους εν γένει τους χρήσιμους ευήθεις και προθύμους του συστήματος οι οποίοι είναι ζωντανοί νεκροί, άνευ ουδεμίας κλίμακος αξιών, δοσίλογοι του συστήματος έναντι 30 αργυρίων.

Δεν ορρωδούμε έναντι ουδενός, η τύχη είναι ανά χείρας αρκεί να ανανήψουμε εκ του βαθέως ύπνου και να αντισταθούμε πνευματικά στην σειρήνα της αλλοτριώσεως, της λήθης και του μηδενισμού, συμπηγνύοντας ένα ισχυρό και αρραγές μέτωπο διανοητικής αφύπνισης, πνευματικής εγρήγορσης, μη φεισθέντες χρόνου, μηδέ πόνου, Νύν εν παντί και πάντοτε και υπέρ πάντων ο αγών.

"ΑΚΤΙΝΕΣ"

4 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ὡραιότατον ἀφυπνιστικόν ἄρθρον! Συμφωνῶ ἀπολύτως μέ τό «διά ταῦτα», ἤτοι ἐπιστροφή ὁλοταχῶς εἰς τήν Ὀρθοδοξίαν καί τήν Ὀρθοπραξίαν καί ἐκδίωξιν τῶν ΠΡΟΔΟΤΩΝ πολιτικῶν καί θρησκευτικῶν «ἡγετῶν» (διάβαζε «Ἰούδων»)!

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ αφυπνιστικό!!

Ορθόδοξος

Ανώνυμος είπε...

Τωρινό άρθρο είναι;

Silver είπε...

" Τωρινό άρθρο είναι;"



Λυπάμαι, δεν γνωρίζω, αλλά όπως γράφει ο κ. Χατζηνικολάου είναι ωραιότατον και αφυπνιστικόν!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος
(Διαχειριστής της "Ορθοδόξου Φωνής"