Η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη....

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Μπορείτε να μου πείτε τι θα γίνει με τούτο το πρωτόγνωρο πράγμα που συμβαίνει στη χώρα μας σε καιρό ειρήνης; Να έχουν αφήσει τα σύνορα ανοιχτά και να μπαίνουν με συνοδεία ανθρώπων των ΜΚΟ χιλιάδες από τη Μέση ανατολή όχι μόνο από εμπόλεμες χώρες αλλά κι από Αλγερία και υποσαχάριες; Αποκλείεται με τα πόδια να έρχονται μέσα από την έρημο και τόσες χώρες, ναυλώνουν τσάρτερς. Η κατάσταση είναι περισσότερο από τραγική η Ελλάδα χάνεται μέσα στα μάτια μας.
3 Οκτωβρίου 2019 - 12:37 μ.μ.
alexandros είπε...
Η καλοπέραση του δυτικού τύπου ανθρώπου κατά τις τελευταίες δεκαετίες, οδήγησε στον ατομισμό και την απομάκρυνση από τα ένστικτα και τις υποχρεώσεις απέναντι στην κοινότητα και το είδος.
Όλοι νιώθουν ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν, παραβλέποντας πως χωρίς την ασφάλεια μιας ομοιογενούς κοινότητας που σέβεται τις ίδιες αρχές, θα έρθει το χάος.
Το αποτέλεσμα του ατομισμού είναι οι γεννήσεις να πέσουν κατακόρυφα και ο Ευρωπαϊκός πληθυσμός να μην είναι βιώσιμος.
Εκεί όπου εμφανίζεται πληθυσμιακή έλλειψη οι μηχανισμοί της φύσης θα δημιουργήσουν τις συνθήκες ώστε άλλοι πληθυσμοί να καλύψουν το κενό.
Η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη, καθώς έχει χαθεί κάθε ίχνος υγιούς ενστίκτου αυτοσυντήρησης. Απόδειξη της απόλυτης παρακμής και παρανόησης της πραγματικότητας είναι πως ποτέ στην ιστορία λαός δεν άνοιξε τα σύνορά του στον οποιονδήποτε, με το πρόσχημα ενός μονομερούς ανθρωπισμού.
Βέβαια ο ανθρωπισμός είναι πράγματι πρόσχημα, καθώς στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ακόμα χειρότερο: έχουμε τόσο πολύ μαλθακώσει που δεν έχουμε την δύναμη να υπερασπιστούμε τις χώρες και τις κοινωνίες μας, έτσι εφευρίσκουμε ιδεολογίες ανεκτικότητας για να αθωώσουμε τον εαυτό μας από τις ευθύνες του.
Η Ευρώπη δυστυχώς είναι τελειωμένη, καθώς δεν υπάρχει ούτε το νεύρο αλλά ούτε η πρόθεση να αλλάξει η κατάσταση, ο δε χρόνος παρήλθε προ πολλού.
--------------
Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

alexandros: «Εκεί όπου εμφανίζεται πληθυσμιακή έλλειψη οι μηχανισμοί της φύσης θα δημιουργήσουν τις συνθήκες ώστε άλλοι πληθυσμοί να καλύψουν το κενό».

Δέν πρόκειται γιά «μηχανισμούς φύσης», ἀλλά γιά τούς αἰωνίους ἐχθρούς τῆς Ἑλλάδος, οἱ ὁποῖοι, ὑλοποιοῦντες τό περίφημον «δόγμα Ὀζάλ», ἡμῶν κοιμωμένων, ἐνεργοῦν ὥστε ν' ἀντικατασταθῇ ὁ γηγενής Ἑλληνικός πληθυσμός μέ Ἀφγανούς, Πακιστανούς, Σομαλούς κ.ἄ. Μωαμεθανούς. Οἱ «ἡμέτεροι» πού συνεργοῦν στήν τεραστίαν αὐτήν ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ, πολιτικοί καί θρησκευτικοί «ἡγέται», προσδοκοῦν προφανῶς κάποια ὀφέλη (οἰκονομικά, σεξουαλικά κ.λπ.).

11 σχόλια:

Ν/Α είπε...

Δεν μας αξίζει κάτι καλύτερο. Όπως στρώσαμε τα πατσαβούρια μας, έτσι κοιμηθήκαμε.
Και εάν περνάει από γύρω μας καμιά γερή Θεομηνία, τότε ανασηκωνόμαστε ολίγον και αλλάζουμε πλευρό.
Η Κοινωνία με τις αιρέσεις στην Ελλάδα, μάς ανέδειξε το πρόσωπο του αλλόθρησκου από τα Σύνορα.
Εάν ρωτούσαμε τον Κύριο ποίοι είμαστε, θα μας έλεγε δείτε τα μούτρα σας στον καθρέπτη της τάσης της πληθυσμιακής αναδιοργάνωσης.
Τα αόρατα που συμβαίνουν στις ψυχές γίνονται ορατά από τα σύνορα και εδώ.
Η Ευρώπη είναι τελειωμένη από αιώνες, απλώς τώρα φαίνεται η σήψη τής πτωμαΐνης, η μπόχα από τις σαπιες ψόφιες σάρκες, και αυτά που βλέπουμε είναι που ορμάνε τα μαύρα κοράκια να τα εξαφανίσουν από τον χάρτη.
Επιστροφή δεν υπάρχει, σωτηρία όμως ατομική υπάρχει και θα υπάρχει, για όποιον θελήσει να σωθεί.
Είναι πολύ δύσκολο βέβαια γιατί έχουν απλωθεί παντού οι καβουροδαγκάνες των αιρέσεων και της διαστροφής, που θέλει πολύ μεγάλη αυταπάρνηση, εξαντλητική ταπείνωση, και αιματηρό αγώνα ενάντια στο τσουνάμι της επέλασης της ολικής αποστασίας του θηρίου της υπερπαραγωγής της θεοποίησης της σάρκας. Η μεγαλύτερη είδωλολατρεία όλων των εποχών.
Ζει Κύριος όμως ο Θεός και ήρθε η εποχή για να αναδείξει η Αγία Εκκλησία νέους Μεγαλομάρτυρες.

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

alexandros: «Εκεί όπου εμφανίζεται πληθυσμιακή έλλειψη οι μηχανισμοί της φύσης θα δημιουργήσουν τις συνθήκες ώστε άλλοι πληθυσμοί να καλύψουν το κενό».

Δέν πρόκειται γιά «μηχανισμούς φύσης», ἀλλά γιά τούς αἰωνίους ἐχθρούς τῆς Ἑλλάδος, οἱ ὁποῖοι, ὑλοποιοῦντες τό περίφημον «δόγμα Ὀζάλ», ἡμῶν κοιμωμένων, ἐνεργοῦν ὥστε ν' ἀντικατασταθῇ ὁ γηγενής Ἑλληνικός πληθυσμός μέ Ἀφγανούς, Πακιστανούς, Σομαλούς κ.ἄ. Μωαμεθανούς. Οἱ «ἡμέτεροι» πού συνεργοῦν στήν τεραστίαν αὐτήν ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ, πολιτικοί καί θρησκευτικοί «ἡγέται», προσδοκοῦν προφανῶς κάποια ὀφέλη (οἰκονομικά, σεξουαλικά κ.λπ.).

The Cave Dweller είπε...

Ευκαιρία Μαρίνε για εμάς τους Ιεραπόστολους του διαδικτύου να βγούμε στο πεζοδρόμιο και να κηρυξουμε Ιησού Χριστό Εσταυρωμένο, στους εισαγόμενους! Και όχι μόνο να κηρυξουμε, αλλά να τους κατηχησουμε και να τους φέρουμε στην Αλήθεια.

Εκεί θα φανούν τα γραδα της Πίστεως. Διαφορετικά... Θα σου γράφω και θα μου γράφεις...

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο αν κάνεις κάτι τέτοιο σε βλέπω είτε να σε κοιτάνε περίεργα να σε επεξεργάζονται να γελάνε, ή να σου επιτεθούν όλοι μαζί. Δε δέχονται να ακούσουν για Χριστό βγάζουν φλύκταινες.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια στην Αποκάλυψη λέει ότι δε πρέπει να δειλιάζουμε σε τίποτα, πρέπει να ομολογούμε και να δηλώνουμε τη πίστη μας..(κεφ. 21, 8) περιγράφεται ως έξης: «τοις δε δειλοίς και απίστοις και βδελυγμένοις και φονεύσι και πόρνοις και φαρμακοίς και ειδωλολάτραις και πάσιν τοις ψευδέσιν το μέρος αυ­τών εν τη λίμνη τη καιομένω πυρί και θείω ο εστίν ό θάνατος ό δεύτερος».

The Cave Dweller είπε...

Ανώνυμος 3 Οκτωβρίου 2019 - 9:35 μ.μ.

Για αρχή έχω την εξής πρόταση (τα εύκολα) :

Εγώ θα είμαι μέσα και έξω από την Αγία Τριάδα (Ιερό Ναό) στον Πειραιά και θα μοιράζω φυλλάδια κατά του οικουμενισμού και του προσκυνημένου Σεραφείμ.

Ο Μαρίνος θα είναι μέσα και έξω από την Κοίμηση της Θεοτόκου (Πειραιά) και θα μοιράζει φυλλάδια κατά του ΘΝΠ και του Γερόντιου.


Μετά αφού τελειώσει αυτή η "δράση" θα πάω μαζί με τον Μαρίνο (εννοείται ότι όλοι σας είστε ευπρόσδεκτοι) στα στέκια των Μουσουλμάνων και θα τους κάνουμε ΚΑΤΗΧΗΣΗ.

Τί λέτε ???

Ανώνυμος είπε...

"Εγώ θα είμαι μέσα και έξω από την Αγία Τριάδα (Ιερό Ναό) στον Πειραιά και θα μοιράζω φυλλάδια κατά του οικουμενισμού και του προσκυνημένου Σεραφείμ".

Τί λες σχισματικέ παλαιοημερολογίτη Βαρβέρη;
Κοίταξε να επανέλθεις στην Εκκλησία και μετά θα έχεις λόγο για τον αντιοικουμενιστή μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

The Cave Dweller είπε...

Προς 4 Οκτωβρίου 2019 - 4:58 π.μ.

Εγώ είμαι Παλαιοημερολογίτης (όχι από τους light), εσύ ξέρεις τί είσαι ?

Δες τον προσκυνημένο του Πειραιά στην παρακάτω φωτογραφία :

https://2.bp.blogspot.com/-xTIQTlDFht0/WWeaKgTI5xI/AAAAAAAAgJU/_LPNGdvk8koeE2u-gXnM0pf8T7MT7lXpACLcBGAs/s1600/%25CE%25A0%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B9%25CF%258E%25CF%2582%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2583%25CE%25BA%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25AC%2B%25CE%2592%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B8%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25AF%25CE%25BF1.jpg

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός και ανήκω στην Εκκλησία.

Δε συμφωνώ με την φωτογραφία και την πράξη. Μα και δεν έχουμε δικαίωμα να κλείνουμε τα μάτια στις αμέτρητες αντιοικουμενιστικές ανακοινώσεις, πράξεις, δραστηριότητες του Μητρ.Πειραιώς.

The Cave Dweller είπε...



Προς 4 Οκτωβρίου 2019 - 7:59 π.μ.

Δες κι άλλη φωτογραφία με το κοπέλι της Σύρου.....Μη μου πεις ότι ο Σύρου είναι Ορθόδοξος !

https://www.ekklisiaonline.gr/wp-content/uploads/2019/09/n.jpg

Δες κι άλλη φωτογραφία με τον Σαββάτο......Μη μου πεις ότι ο Σαββάτος είναι Ορθόδοξος !

https://www.theonlinepress.gr/wp-content/uploads/2017/11/nov-2017-DSC_0132-jpg.jpg

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ. Εκτός αν βλέπει ότι τους επηρεάζει αντιοικουμενιστικά όλο και περισσότερο.

Αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να κλείνουμε τα μάτια στις αμέτρητες αντιοικουμενιστικές ανακοινώσεις, πράξεις, δραστηριότητες του Μητρ.Πειραιώς.