Διαβολικά γονίδια ή δικαιώματα στον διάβολο; (7ον) -- του αδελφού μας Ιουστίνου

Η συνωμοσία κατά του Αγίου Πνεύματος έπεσε στο κενό!

Γράφοντας αυτές τις γραμμές, αγαπητοί αναγνώστες της «Ορθοδόξου Φωνής» δεν μπορώ να σας αποκρύψω την μεγάλη πνευματική χαρά που ελάβαμε αυτές τις ημέρες με  την απαλλαγή του πανιερωτάτου μητροπολίτου Μόρφου κ.κ Νεοφύτου από τις κατηγορίες εναντίον του για  δήθεν προσβολή των μητέρων  εκείνων των, κατά Απόστολον Παύλον,  «αρρενοκοιτών και μαλακών» με –άκουσον-άκουσον - «κήρυγμα μισαλλοδοξίας και διέγερσης μίσους» κατά  των προαναφερθέντων ατόμων. Ενώ δηλαδή ο πανιερώτατος αναφέρθηκε στη διδασκαλία του Αγίου και θαυματουργού  Πορφυρίου περί ατομικής, κατά 70% προσωπικής ευθύνης του αμαρτωλού και μόνον κατά  30%,   λόγω επηρεασμού εκ του περιβάλλοντός ( και όχι της κληρονομικότητας) του  αμαρτωλού,  εντούτοις τα οργανωμένα συμφέροντα των σκοτεινών δυνάμεων διεστρέβλωσαν σκοπίμωςτην διδασκαλία  του Αγίου Πορφυρίου με σκοπό να οδηγήσουν σε καταδίκη τον κυρό Νεόφυτο και στη συνέχεια να προκαλέσουν την  παραίτησή του, όπως αυτό έγινε στην Ελλάδα με τον σεβασμιώτατο Αιγιαλείας κ.κ Αμβρόσιο.
Ενθυμείσθε βέβαια ότι ο μητροπολίτης Αιγιαλείας οδηγήθηκε σε δίκη με παρόμοιες του Μόρφου  κατηγορίες και, ενώ στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο αθωώθηκε πανηγυρικά, στη συνέχεια με παρέμβαση του τότε   συριζαίου υπουργού και αθέου Κοντονή δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό και καταδικάστηκε σε επτά μήνες φυλακή για «κήρυγμα μίσους εναντίον των ομοφυλοφίλων»!  Στη  επόμενη φάση ο κυρός Αμβρόσιος πιέστηκε από τον Jerry the  Kolymbarist και παραιτήθηκε από την θέση του μητροπολίτου Αιγιαλείας. Αυτό ασφαλώς ήταν πολύ ευχάριστο για  τους κολυμπαριστές επισκόπους επειδή δεν θα τον έχουν πιά στην Ιερά Σύνοδο, όπου  τους ζητούσε  ευθύνες  για αυτά που υπέγραψαν στο Κολυμπάρι! Κάτι ανάλογο θέλησαν οι συνωμότες να κάνουν και στη Κύπρο, αλλά χάριτι Θεού, δεν τους πέρασε. Ο κυρός Νεόφυτος αθωώθηκε και με την ευλογίαν της Παναγίας, θα συνεχίσει την αγιοπνευματική διδασκαλία του με την οποία αφυπνίζει προς ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ όχι μόνον την Κύπρον, αλλά και όλο το ορθόδοξο πλήρωμα της οικουμένης μέσω του διαδικτύου! Είναι μία λαμπρά μορφή ορθοδοξίας  και ομολογιακού πνεύματος, μία σπανιωτάτη αγιοπνευματική μορφή, ένα δώρον του Αγίου Πνεύματος, έλεος του Κυρίου  μέσα στους ναυαγίσαντας  από «πνεύμα άλαλον και κωφόν» κολυμπαριστάς  προδότες   όλων των τοπικών Εκκλησιών.

Θα συνεχίσουμε όμως και στα επόμενα  με την βοήθεια του Θεού, αγαπητοί αδελφοί,  την θεολογική και πατερική αναίρεση των επιχειρημάτων αυτής  της κακοδοξίας των κολυμπαριστών. Και τούτο αφ’ ενός για να αποκτήσουμε μια πλήρη εικόνα για το που το πάνε το πράγμα με την θεωρία των «διαβολικών γονιδίων της κυτταρικής μνήμης» και αφ’ ετέρου να αποκαλύψουμε ποιοι κρύβονται πίσω από όλα αυτά … 

Δεν υπάρχουν σχόλια: