ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ : Μιλάμε για …. «όπλα υποταγής συνειδήσεως»!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος: Την Δευτέρα 6 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε μία συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών, με θέμα τις πολύ υψηλές συχνότητες και το ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Ιωάννης Λαμπρόπουλος: Στην ίδια εκπομπή, ο καθηγητής φυσικής του Δημόκριτου κ. Θ. Ράπτης, επιβεβαίωσε ότι μιλάμε για …. «όπλα υποταγής συνειδήσεως».

ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (Ε.L.F.) ΩΣ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 2o ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στο ΚΙΤΣΙ.


Επειδή το θέμα είναι όχι απλά σοβαρό, αλλά άπτεται της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της χώρας και της υγείας και ασφάλειας των Ελλήνων και ειδικά των παιδιών, να δημοσιευθεί παρακαλώ μαζί με τις φωτογραφίες όπως τις περιέχει το “word” που σας στέλνω. Ήδη έχω μιλήσει με άτομα της Εθνικής ασφάλειας και περιμένουν την δημοσίευση προκειμένου να πιέσουν για τις απαραίτητες ενέργειες. Δυστυχώς ακόμα και μέσα στις υπηρεσίες Εθνικής ασφάλειας, τον έλεγχο τον έχουν ανθέλληνες. Το δημοσίευμα όμως αυτό, θέλουν δεν θέλουν θα τους αναγκάσει να κινητοποιηθούν. Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες πατριώτες αντιλαμβάνεστε την σοβαρότητα της δημοσίευσης. Σας ευχαριστώ.

ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (Ε.L.F.) ΩΣ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ  ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ  ΤΟ 2o  ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 3ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στο ΚΙΤΣΙ.

                                          Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
           
    Ελληνίδες και Έλληνες Χριστός Ανέστη.
  Την Δευτέρα 6 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε μία συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών,  με θέμα τις πολύ υψηλές συχνότητες και το ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που θα προκαλέσει η ακτινοβολία  της 5G στους ανθρώπους.  
  Ειδικά οι γυναίκες ως πιο επιρρεπής θα  εκδηλώνουν καρκίνο με τεράστιους αυξητικούς ρυθμούς, τα παιδιά θα  ακολουθήσουν με δεκαπλάσια αύξηση του παιδικού καρκίνου,  όσο για τις εγκύους,  αυτές θα έχουν  τις καταστροφικότερες συνέπειες,  διότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε γεννήσεις ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ παιδιών,  αφού η ακτινοβολία της 5G προκαλεί ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ των γονιδιακών κυττάρων του ανθρώπου.
            Σε αυτήν την εκδήλωση-ενημέρωσης-συζήτησης,   είχα κληθεί και ήμουν ένας από τους ομιλητές.  Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκα και στους τρόπους  που χρησιμοποιούνται σήμερα οι συχνότητες  και πως τις έχουν μετατρέψει σε αόρατα όπλα,  ενός αθόρυβου και ακήρυκτου πολέμου που δεχόμαστε,  με στόχο να ελεγχθεί ο νους,  η σκέψη και τα συναισθήματα των Ελλήνων, ώστε να επέλθη η πλήρης ΥΠΟΤΑΓΗ.
            Μίλησα ξεκάθαρα για  τον λεγόμενο «έλεγχο του νου», που επιχειρείται μέσω των συχνοτήτων και για τα πειράματα που ξεκίνησαν σε ανθρώπους από το 1953.
            Αναφέρθηκε επίσης στην συζήτηση και ένα πείραμα που έγινε σε Αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν, όπου μετά από μία ΑΟΡΑΤΗ και ΣΙΩΠΗΛΗ διαταγή  παράδοσης,  που τους μετέδωσαν στον εγκέφαλο μέσω μίας χαμηλής συχνότητας, τους φώναξαν μετά από ένα μεγάφωνο  να αφήσουν τα όπλα τους κάτω και να παραδοθούν και όλοι οι στρατιώτες ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ , χωρίς να προβάλλουν καμία αντίσταση.
            Αυτό κάνουν και σήμερα στην Ελλάδα  με τις χαμηλές συχνότητες.  (E.L.F.)  Μεταδίδουν με την συγκεκριμένη συχνότητα του εγκεφάλου σε όλη την Ελληνική επικράτεια, την αόρατη και σιωπηλή διαταγή:…… «ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ. ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ».   Γι’ αυτό και οι (E.L.F.) λέγονται, “όπλα υποταγής συνειδήσεως”.
Αποκάλυψα πρώτος όλη αυτήν την προδοτική συνωμοσία κατά των Ελλήνων το 2013 στην τηλεοπτική  εκπομπή «Κώδικας Μυστηρίων» στον Βόλο, παρουσιάζοντας ενδεικτικά και κάποιες κτιριακές εγκαταστάσεις που φιλοξενούσαν τέτοιες ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΥΠΟΗΧΩΝ.     Στην ίδια εκπομπή, ο καθηγητής φυσικής του Δημόκριτου κ. Θ. Ράπτης, επιβεβαίωσε ότι μιλάμε για …. «όπλα υποταγής συνειδήσεως».
            Οπότε να ξέρετε πως αυτά που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ με τις δημόσιες ομιλίες και με τα διαδικτυακά άρθρα, δεν είναι αστεία.   Στο «αστείο» και στην αδιαφορία,  το έχουν ρίξει οι προδότες της Βουλής και οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ της χώρας.  Ειδικά οι Εισαγγελίες  που στο 95% έχουν κατακλυστεί από ΑΝΙΚΑΝΕΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ, και ΑΝΕΡΑΣΤΕΣ   ΓΥΝΑΙΚΕΣ.  Γι’ αυτό και σε όλη την χώρα  επικρατεί  ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΑΝΟΜΙΑ, ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ  και έχει καταληθεί κάθε έννοια ΕΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ και ΔΙΚΑΙΟΥ.
            Στο τεχνικό τμήμα τώρα των συχνοτήτων, πολύ απλά και περιληπτικά για να καταλαβαίνετε όλοι, για τι μιλάμε και για να κατανοήσετε το μέγεθος της σημερινής ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ,  αυτής της επί χρόνια ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των Ελλήνων.
Όσο πιο χαμηλή η συχνότητα, τόσο μεγαλύτερο μήκος έχει το κύμα της. Και όσο πιο υψηλή η συχνότητα, τόσο μικρότερο είναι το μήκος κύματος. Η συχνότητα π.χ. 6ΗΖ μπορεί να έχει μήκος κύματος και 3 χιλιόμετρα και να γίνει αισθητή σε πολύ μεγάλη απόσταση, ειδικά αν η εκπομπή γίνεται μέσα στην γή ή μέσα στο νερό.
Οι υπέρ-υψηλές συχνότητες έχουν πολύ μικρό μήκος κύματος,  γι’ αυτό λέγονται και «μικροκύματα». Το μήκος δηλαδή του κύματος είναι της τάξεως του 1χιλιοστού  και δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να πάει σε μεγάλη απόσταση η ακτινοβολία.  Οι υπέρ υψηλές συχνότητες της  4G, 5G,  δημιουργούν στον άνθρωπο καρκίνους και μεταλλάξεις των γονιδίων και του κυττάρου, αλλά και στείρωση.
Δηλαδή προκαλούν  τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ του ανθρώπου όπως τον γνωρίζουμε, αφού οι περισσότεροι δεν θα μπορούν να κάνουν παιδιά και θα πεθαίνουν πρόωρα από καρκίνο, ενώ  πλέον όσοι θα γεννιούνται θα είναι ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ.
Επειδή όμως τα μικροκύματα δεν καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις,  γι’ αυτό θέλουν να υποχρεώσουν όλους τους Δήμους, να τοποθετήσουν κεραίες της 5G, σε όλους τους ΣΤΥΛΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ των Δήμων, για να υπάρχει κεραία κάθε 20-25 μέτρα, ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει από την καρκινική ακτινοβολία,  ΚΑΝΕΝΑΣ.
Αυτά να τα έχετε υπ’ όψιν σας τώρα που σας φωνάζουν να πάτε να ψηφίσετε τους …. Δημάρχους σας.  Δηλαδή τους αυριανούς δολοφόνους εσάς και των παιδιών σας.
Ο έλεγχος όμως της συνειδήσεως του ανθρώπου,  μέσω των υποσυνείδητων μηνυμάτων, όπως το: «ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ και ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ»,  γίνεται με τις πολύ χαμηλές συχνότητες (Ε.L.F.), 5 – 17.5 HZ , στις συχνότητες δηλαδή που λαμβάνει ερεθίσματα και μηνύματα  ο εγκέφαλος του ανθρώπου.
Αυτές οι συχνότητες έχουν τεράστιο μήκος κύματος και τα υποσυνείδητα μηνύματα «ταξιδεύουν» σε μεγάλες αποστάσεις.   Χρειάζεται όμως να έχουν αντίστοιχες κεραίες μεγάλου μήκους και για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα μεταδόσεως, αυτές τις κεραίες τις τοποθετούν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΗ  ή ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΡΟ.   (υδροφόρο ορίζοντα, λίμνες, θάλασσα)
Οι κεραίες των E.L.F. που έχουν μήκος χιλιομέτρων, τοποθετούνται τμηματικά,  παράλληλα με την κατασκευή κάποιου μεγάλου ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΡΓΟΥ. Π.χ. Το ΜΕΤΡΟ και ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ της Αθήνας, που εκτείνονται  σε μεγάλες αποστάσεις, έχουν  παράλληλα θαμένο ένα καλώδιο κεραίας (E.L.F.) διαμέτρου περίπου 15εκ.
Και σε κάθε σταθμό του Προαστειακού, (αν έχει παρατηρήσει κάποιος),  υπάρχει μία  θαμμένη εγκατάσταση, δηλαδή μία ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ χαμηλών συχνοτήτων ή ΥΠΟΉΧΩΝ.  Όπως υπάρχει και μία κεραία  H.A.A.R.P.  που μεταβάλλει τα καιρικά φαινόμενα με τον ηλεκτρομαγνητισμό της ιονόσφαιρας.  Οι κεραίες αυτές έχουν επίσης επάνω τους και εκπομπές μικροκυμάτων, για να μην μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς εξυπηρετεί.
Όλες οι ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΥΠΟΗΧΩΝ,  ανεβάζουν με την λειτουργία τους, πολύ υψηλές θερμοκρασίες και  χρειάζονται απαραίτητα κάποιο σύστημα ψύξης.  Οι γεννήτριες του προαστιακού,  ψύχονται από σύστημα πολλαπλών ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΚΤΩΝ  “air contition”.  Αυτά μπορείτε να τα δείτε διότι βρίσκονται σε κοινή θέα ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ των ΣΤΑΘΜΩΝ.   Δεν μπορείτε όμως να δείτε την θαμμένη ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΠΟΗΧΩΝ.
Τώρα να δούμε τι σχέση έχει με τις ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ το κτίριο που συστεγάζει το 2ο ΛΥΚΕΙΟ  και το 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΚΟΡΩΠΙΟΥ που βρίσκεται στο ΚΙΤΣΙ.

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Κώδικας Μυστηρίων» που είχα κάνει τις πρώτες αποκαλύψεις το 2013, είχα δώσει ένα μεγάλο υλικό της έρευνας μου, που στοχοποιούσε τέτοιες ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ παραγωγής χαμηλών συχνοτήτων, σε διάφορα σημεία της Ελληνικής επικράτειας.
Τα στοιχεία ήταν ενδεικτικά βέβαια,  διότι το υλικό είχε αποκτηθεί μέσω του “Google earth” και χρειαζόταν να γίνει επιτόπου έλεγχος και πραγματογνωμοσύνη των στοχευμένων σημείων,  προκειμένου να αποκλειστούν κάποιες αστοχίες
. Χρειαζόταν βέβαια να υπάρχει πολιτική θέληση και συνεργασία των υπηρεσιών του κράτους με αρωγή ειδικά του στρατού. Και αυτό ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, αφού οι πάντες ΣΙΩΠΗΣΑΝ σαν να μίλαγα  για κάτι εντελώς ασήμαντο, ενώ η αποκάλυψή μου αποδείκνυε την μεγαλύτερη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Κάποια από τα σημεία τότε που είχα «στοχεύσει»  ΗΤΑΝ ΣΧΟΛΕΙΑ.  Έτσι  με ενημέρωναν πολίτες από όλη την χώρα,  που μου ζητούσαν τότε να τους υποδείξω ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ, εγκαταστάσεις με γεννήτριες υποήχων.  Και μου έγραφαν ότι το σημείο που μας υποδείξατε ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ.  Μας δουλεύετε;  Τι γεννήτρια ΥΠΟΗΧΩΝ μπορεί να είναι εκεί μέσα;
Αυτό γινόταν βλέποντας εξωτερικά το κτίριο που είχα υποδείξει. Δεν έμπαιναν όμως μέσα στα σχολεία για να κάνουν μεγαλύτερη έρευνα των χώρων.
 Υπήρχαν όμως και κάποιοι πιο «ψαγμένοι» πολίτες,  που δεν έμειναν μόνο στο εξωτερικό κτίριο του ΣΧΟΛΕΙΟΥ και μπήκαν μέσα να το ψάξουν.
Αυτό έγινε στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ της ΝΕΑΣ  ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Με ενημέρωσαν λοιπόν κάποιοι πολίτες από εκεί,  πως σε κάποιο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΙΧΟ του  σχολείου, υπάρχει ένας  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ και ζήτησα να μου στείλουν φωτογραφίες του ΠΙΝΑΚΑ.
Είναι οι φωτογραφίες που σας δείχνω και πρόκειται για τον ΠΙΝΑΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ της ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ ΥΠΟΗΧΩΝ (E.L.F.)  που βρίσκεται κρυμμένη σε κάποιο σημείο του συγκεκριμένου σχολείου και χρειαζόταν απλά ένας ηλεκτρολόγος να ακολουθήσει την γραμμή, για να βρει που έχουν κρυμένη την ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ των (E.L.F.)
Οι ανάγκες σε ρεύμα ενός Δημοτικού σχολείου για τον φωτισμό, τους υπολογιστές και ένα καλοριφέρ, είναι κατά πολύ μικρότερες ενός απλού σπιτιού, που διαθέτει, κουζίνα, φούρνο, θερμοσίφωνα, πλυντήρια και όλα αυτά σε πλήρη λειτουργία καταναλώνουν 12 ΚW.  Αυτός ο τριφασικός βιομηχανικός πίνακας ΗΛΕΚΤΡΟΔΌΤΗΣΗΣ των 200 ΚWTI ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΕΙ  ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;
Ηλεκτροδοτεί  μία ηλεκτρογεννήτρια  υποηχητικών μηνυμάτων.  Και τέτοιες υπάρχουν σε πολλά σχολεία της Ελλάδος. Αν τα παιδιά σας παραπονούνται ΣΥΧΝΆ ότι έχουν πονοκέφαλο όταν γυρίζουν από το σχολείο, ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΣ.
  
  

Και τώρα να αποκαλύψουμε αυτό που συμβαίνει σε ένα ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ στο οποίο συστεγάζονται το 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ και το 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ  στο ΚΙΤΣΙ.
Πρόκειται για ένα ΙΔΙΩΤΙΚΟ (αγνώστου ιδιοκτήτη) καινούργιο κτίριο ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, το οποίο διαθέτει περιμετρικά ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ενώ απαγορεύεται  και αποτελεί ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ να καταγράφει τα ανήλικα παιδιά.
   
Διαθέτει επίσης ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΑ καθ’ όλη την νύχτα και παραμένει και την νύχτα φωταγωγημένο.  Σίγουρα αποτελεί εξαίρεση της  κατάστασης  που επικρατεί σε όλα σχεδόν τα Ελληνικά σχολεία,  αλλά το φυλάνε και το προσέχουν αυτό, επειδή στα υπόγειά του βρίσκονται σε λειτουργία τρεις πολύ μεγάλες ηλεκτρογεννήτριες  E.L.F. (Extra Low Frequency), (πολύ χαμηλές συχνότητες)
Στο συγκεκριμένο κτίριο εμπλέκεται οικονομικά και το ΙΔΡΥΜΑ  «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» , όπου φέρεται να έχει χρηματοδοτήσει με την μορφή ΔΩΡΕΑΣ , τον ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ κάποιων «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ».  Τι ακριβώς μηχανήματα αποτελούν αυτόν τον «γενικό εξοπλισμό» και για τι «εργαστήρια»  πρόκειται θα τα δούμε.  Τα παιδιά πάντως που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο σχολείο,  γνωρίζουν πως στο υπόγειο του κτιρίου βρίσκονται τα….  «εργαστήρια».
Σε αυτά πάντως τα «εργαστήρια», δεν έχει πάει ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ και καμία τάξη να κάνει «κάποιο μάθημα»,  εδώ και τρία χρόνια που λειτουργεί αυτό το κτίριο στο ΚΙΤΣΙ ως ΣΧΟΛΕΙΟ.  Αντιθέτως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στα παιδιά να μεταβούν στο ΥΠΟΓΕΙΟ του κτιρίου και είναι μόνιμα κλειδωμένες οι πόρτες που οδηγούν σε αυτό.
ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ…… «ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑΜΕ».
Καταρχήν όπως είπα,  οι γεννήτριες αυτών των ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ υποσυνείδητων μηνυμάτων, αναπτύσουν μεγάλες θερμοκρασίες και χρειάζεται να ΨΥΧΟΝΤΑΙ, διαφορετικά ΑΝΑΦΛΕΓΟΝΤΑΙ.
 Στους σταθμούς του ΠΡΟΑΣΤΕΙΑΚΟΥ της Αθήνας, χρησιμοποιούν για την ψύξη, πολλαπλά “air contition”, που μπορούν να καλύψουν μικρούς χώρους 2χ3 =6τ.μ.
Όταν όμως μιλάμε για τεράστιες γεννήτριες σε χώρους 40-50 τ.μ., χρειάζεται υποχρεωτικά  ψύξη,  με ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ,   ΜΕ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ.
Το «ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» μας στο ΚΙΤΣΙ,  διαθέτει τρεις ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ  ΨΥΞΗΣ των γεννητριών,  με 4 γιγάντιους αεραγωγούς με διαστάσεις 2 Χ 2.5 μέτρων.  Δηλαδή περπατάτε όρθιοι μέσα στούς  αεραγωγούς.
Κατεβαίνοντας τώρα στο υπόγειο αυτό που αντίκρυσαμε δεν έμοιαζε ούτε θύμιζε σχολείο.  Έμοιαζε με ένα εργοστάσιο εύφλεκτων υλών, που διέθετε στην οροφή του ένα από τα πιο ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ από σωλήνες νερού 10 ιντσών (24 εκ. Διάμετρος σωλήνας)
Είναι απόλυτα «φυσικό», διότι όπως σας ανέφερα, οι γεννήτριες ΥΠΟΉΧΩΝ αναπτύσουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες και αν συμβεί κάτι στο σύστημα ψύξεως, τότε ΑΝΑΦΛΕΓΟΝΤΑΙ.  Γι’ αυτό  έχουν τοποθετήσει τα πιο ΒΑΡΙΑ συστήματα ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ, αλλά ο αστάθμητος παράγοντας πάντα υπάρχει και τα παιδιά κάνουν μάθημα ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΥΠΟΗΧΩΝ, που κανείς δεν ξέρει πότε θα ΣΚΑΣΕΙ.

Όπως βλέπετε, υπάρχει και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ σύστημα ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ για την κάθε γεννήτρια υποήχων. Είναι ένα σύστημα αερίου “HALON”,  που χρησιμοποιείται για κατάσβεση φωτιάς σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες,  με παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος.
Ελληνίδες και Έλληνες τα  ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.  Η μεγάλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά των Ελλήνων ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ.  Στην ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ , στο  ΚΙΤΣΙ αλλά και σε άλλα σχολεία της Ελλάδος που απλά πρέπει να τα ερευνήσουμε, τα παιδιά κάνουν μάθημα επάνω σε ΒΟΜΒΕΣ ΥΠΟΗΧΩΝ που κανείς δεν ξέρει,  πότε ένας αστάθμητος παράγοντας θα φέρει το μοιραίο.
Το κτιριακό αυτό συγκρότημα  στο ΚΙΤΣΙ έχει δοθεί σαν λειτουργία σχολείου τα τελευταία τρία χρόνια.  Ο πραγματικός όμως λόγος που κατασκευάστηκε, ήταν για να «φιλοξενήσει» τις τρεις αυτές ΒΟΜΒΕΣ, που παράγουν ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΑ  σήματα. Χτυπάνε  το ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ των ανθρώπων και λέγονται  «ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ». Αυτοί πάντως που τα εγκαθιστούν μέσα στα ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΣΧΟΛΕΙΑ δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Τα είπα δημοσίως στην εκδήλωση του Δήμου Αχαρνών στις 6 Μαΐου και σήμερα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ όλη την ΠΡΟΔΟΣΙΑ και όλη αυτήν την ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.  Το ίδρυμα «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»  οφείλει να μας εξηγήσει ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ  ΤΩΝ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ» ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ
Τον λόγο έχουν από δω και πέρα,  Η  ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με όλους αυτούς τους προδότες που νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν και τον λόγο επίσης έχουν, όλες αυτές οι ΑΝΙΚΑΝΕΣ και ΑΝΕΡΑΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ που έχουν καταλάβει τις ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ της χώρας, από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ μέχρι τις εισαγγελίες ανηλίκων και αντί να υπερασπίζονται το συμφέρον των Ελλήνων, έχουν αφήσει τα πάντα  στις διαθέσεις των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ και των ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Αν  και πάλι δεν κάνουν τίποτα , τότε θα αναγκαστούμε να ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ για να προστατέψουμε τα παιδιά μας από τους ασυνείδητους προδότες.
Ας έρθουν τουλάχιστον να πιάσουν εμάς που τα  ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: