ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ -- Στο στόχαστρο οτιδήποτε αποτελεί συνεκτικό στοιχείο του έθνους και της κοινωνίας

Από τον Παναγιώτη Κωστόπουλο*

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να αντιληφθούμε ότι στη χώρα μας διώκεται οτιδήποτε σχετίζεται με την ταυτότητα του ελληνικού έθνους. Αν παρατηρήσουμε την ημερήσια ειδησεογραφία, αποδεικνύεται αυτόματα. Το ζήτημα της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν η θρυαλλίδα που οδήγησε τον κόσμο σε έντονες αντιδράσεις, αφού δεν χωνεύεται εύκολα το γεγονός ότι πουλήθηκε το όνομα της Μακεδονίας με κάποιες υπογραφές, από μια κυβέρνηση μειοψηφίας. Την αγανάκτηση του κόσμου τροφοδοτούν τα επακόλουθα της συμφωνίας που έρχονται σιγά σιγά στη δημοσιότητα, για να εκθέσουν αυτούς που δεν καταλάβαιναν ή έδειχναν να μην καταλαβαίνουν τις συνέπειες. Παράλληλα, κυβερνητικοί βουλευτές μάς λένε «ότι πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα με την Τουρκία με έναν έντιμο συμβιβασμό όπως στη Συμφωνία των Πρεσπών», δημιουργώντας μας τρόμο γι’ αυτά που σκοπεύουν να κάνουν στο προσεχές διάστημα.


Για να συγκρατήσουν δε την οργή του κόσμου προβαίνουν σε κατασταλτικά μέτρα που παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα. Αυτοί οι οποίοι αφαίρεσαν τα κιγκλιδώματα που προστάτευαν τους πολιτικούς στις παρελάσεις για να δείξουν ότι δεν φοβούνται τον κόσμο έφτασαν σε σημείο να προχωρούν σε συνεχόμενες, μαζικές, προληπτικές προσαγωγές (!) πριν από κάθε εκδήλωση όπου εμφανίζονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, από την κεντρική Ελλάδα και επάνω. Αντίθετα, οι Ρουβίκωνες συνεχίζουν να αλωνίζουν προκλητικά ανενόχλητοι. Στον τομέα της προπαγάνδας το κυβερνητικό κανάλι, όπως κατάντησε, θεώρησε «ρατσιστικό σύνθημα μίσους και τρομοκρατίας» το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» που ανέγραψαν νεαροί σε κάποιον τοίχο. Πιο πρόσφατα, η ΕΡΤ πάλι, θεώρησε διχαστική την αποκατάσταση του βεβηλωμένου σταυρού στη Μυτιλήνη, όπου η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε στο αυτόφωρο 32 άτομα που τον τοποθέτησαν!


Είναι ξεκάθαρο ότι οι κυβερνώντες δεν θέλουν να φαίνεται ο σταυρός για να μην προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι και οι λοιποί αλλόθρησκοι. Οπως είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν να βλέπουν ελληνικές σημαίες για να μην εξοργίζονται οι άσπονδοι φίλοι μας. Πιο διστακτικά ακόμα, αλλά με ενδείξεις ότι το επόμενο διάστημα θα ενταθεί η προσπάθεια, δεν θέλουν να προβάλλονται το ανδρικό πρότυπο και η λεγόμενη «πυρηνική οικογένεια», για να μην προσβάλλονται οι ομοφυλόφιλοι και για να υιοθετήσουμε και εμείς στη χώρα μας το «γονέας 1 και 2» ως αντικατάσταση του παρωχημένου «πατέρας» και «μητέρα» και της ύπαρξης μόνο δύο φύλων.

Αν είσαι Ελλην, ορθόδοξος και ετεροφυλόφιλος, δεν πειράζει να προσβάλλεσαι. Η κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη. Πόλεμος σε οτιδήποτε αποτελεί συνεκτικό στοιχείο του έθνους μας και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους.

*Ιδιωτικός υπάλληλος, ιστορικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: