Καλή και ευλογημένη Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή. -- Από τον αδελφό μας Σπύρο

Ένα ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ στο οποίο καθηγητές Πανεπιστημίου παρουσιάζουν την ιστορική πορεία του λεγόμενου εμφυλίου πολέμου του 1946~1949 μας δείχνει στο τέλος του, τι ακριβώς κρυβόταν πίσω από τον φαινομενικά εμφύλιο πόλεμο. Θα το καταλάβετε μετά το 24ο λεπτό όπου φαίνεται πεντακάθαρα η προσπάθεια διαμελισμού της Ελλάδος και συγκεκριμένα της Μακεδονίας, ως επιδιώξεις του μεγαλοϊδεάτη κομουνιστή Κροάτη Τίτο, της τότε ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Αλβανίας, και του Στάλιν της πάλαι ποτέ πανίσχυρης Σοβιετικής Ενώσεως.

Αυτό που δεν μπόρεσαν να το κάνουν τότε με το αίμα, την βία, την τρομοκρατία, τον γενιτσαρισμό και εξαπονδρισμό και τον θάνατο των Ελλήνων, προσπαθούν να το επιβάλλουν σήμερα με αναίμακτο τρόπο, απλά άλλες δυνάμεις, οι «συνεταίροι» μας στο ΝΑΤΟ, οι «συνεργάτες» μας στη Νεοταξική Ευρώπη, οι τριγύρω πάντα πρόθυμοι (προς αφανισμό μας), γείτονές μας, και κάποιοι άλλοι, φαινομενικά πιο μακρινοί, οι οποίοι όμως ήδη μας κυβερνούν ως υποτελείς δούλους, οι οποίοι πάντα έβλεπαν την Θεσσαλονίκη ως την δευτέρα βάση τους μετά τα παλαιστινιακά εδάφη, και οι οποίοι εθλίβησαν βαρύτατα με την απελευθέρωση της Μακεδονίας το 1912.

Ο λεγόμενος δικός μας «εμφύλιος» μοιάζει με τον κατασκευασμένο εμφύλιο της Συρίας, όπου οι πιό αιμοσταγείς και απάνθρωποι μισθοφόροι από 90 κράτη πολεμούν εναντίον του λαού της Συρίας. (Δεν είναι της στιγμής να αναφέρουμε τον μεγάλο κατάλογο χωρών).
Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ότι παραπάνω από δύο εκατομμύρια κάτοικοι της Συρίας είναι Ορθόδοξοι χριστιανοί, στις ταυτότητες αναγράφονται ως Rum Orthodox, από την εποχή του Βυζαντίου (όποιος δεν το αντέχει: «Ρωμανίας»), έχουν αμιγώς ελληνοχριστιανικές πόλεις και χωριά, π.χ. Σελευκόβουλος, στην περιοχή της Κοιλάδας των Χριστιανών.
Είναι αυτοί που εξολοθρεύτηκαν περισσότερο, και εμείς ως Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί όχι μόνο δεν κάνουμε κάτι προς βοήθειαν, αλλά υποκύπτουμε στην ολέθρια νεοταξική προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Ε(ξαθλίωσης), και όχι μόνο δεν ενδιαφερόμαστε ούτε καν για τον σφαγμένο μάρτυρα Επίσκοπο Αλεπίου Παύλο, και τόσους άλλους Ορθοδόξους αδελφούς μας, αλλά μετέχουμε  δυστυχώς ως Ελλάδα με τις κατοχικές προσκυνημένες κυβερνήσεις ασταμάτητα από το 2011 μέχρι σήμερα, πέρα από το απάνθρωπο εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, την απορρόφηση, ενσωμάτωση, υποστήριξη και επιβράβευση των ορδών των ηττημένων ισλαμοφαστών, δυστυχώς μετέχουμε και ενεργά στις στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της δολοφονίας του συριακού λαού, (αλλά και εναντίον της Ρωσίας), με τις βάσεις μας στην Κρήτη, και του Ακτίου, απ΄όπου οι Νατοϊκοί έχουν ξεκινήσει τις περισσότερες πυραυλικές επιθέσεις, και υποστηρίζουν κατασκοπευτικά  αεροσκάφη εναέριας παρατηρήσεως της Συρίας, τα οποία μαζί με τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους ελέγχουν και συντονίζουν όλο το καταστροφικό έργο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον πρώην υπουργό αμύνης τον αυτονομαζόμενο «το αναγκαίο καλό»!! ο οποίος πούλησε στο πλέον αιμοσταγές κράτος στην υφήλιο, στην Σαουδική Αραβία δεκάδες χιλιάδες βλήματα πυροβολικού, για να εξολοθρεύουν τον ματωμένο λαό της Υεμένης.


Σπύρος


Δεν υπάρχουν σχόλια: