Ο σκοτεινός Νίμιτς απειλεί την Ελλάδα

Ο Μάθιου Νίμιτς είναι ένας Αμερικανός διπλωμάτης που έχει αναλάβει την εργολαβία της αποσύνδεσης της Ελλάδας από τη μακεδονική κληρονομιά της και την πίστωση του πολιτισμικού και ιστορικού θησαυρού που μας άφησε τούτη η γωνιά της πατρίδας στους Σκοπιανούς!
Από το 1994 αυτός ο άνθρωπος, έχοντας αναλάβει τον ρόλο του ειδικού αντιπροσώπου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να μεροληπτεί υπέρ των γειτόνων μας και να λειτουργεί σαν «πιασμένος» διαιτητής, που αγωνιά για να λήξει το «ματς» με το αποτέλεσμα που έχουν παραγγείλει οι χειριστές του.
Η αγωνία του σκοτεινού αυτού προσώπου να κλείσει το Σκοπιανό όπως βολεύει τους χρηματοδότες ή/και εντολοδότες των κυβερνώντων του γειτονικού κρατιδίου (η αναφορά γίνεται για τον διεθνή κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος) είναι τόσο μεγάλη, ώστε τώρα που νιώθει ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία του έφτασε σε σημείο να εκτοξεύει απειλές εναντίον της Ελλάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Νίμιτς είπε για τη Συμφωνία των Πρεσπών ότι «αν δεν τεθεί σε ισχύ, οι συνέπειες της αποτυχίας θα ήταν βαθιές και πιθανόν και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να επανεξετάσουν πολλά στοιχεία τα οποία είχαν συμφωνηθεί. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν πιθανή μια “ταχεία λύση” σε σχέση με αυτήν τη συμφωνία που έτυχε προσεκτικής διαπραγμάτευσης. Μπορώ να προβλέψω πολλά διαφορετικά σενάρια τα οποία θα μπορούσαν να είναι δυνατά, μερικά από αυτά αρκετά επικίνδυνα».
Με τη φράση «επικίνδυνα σενάρια» η σκοτεινή αυτή φιγούρα της διπλωματίας, με τις ουκ ολίγες καταγγελίες εναντίον του ότι παίζει το παιχνίδι του Σόρος, θέλει να... φοβίσει τους Ελληνες που αντιδρούν στην προδοσία. Νομίζει ότι έχει απέναντί του νήπια ή έναν λαό αδαή και ψοφοδεή, που θα τρομάξει στους υπαινιγμούς και στα λεκτικά πυροτεχνήματα που εκτοξεύει εναντίον της πατρίδας του κάθε αντίπαλός της.
Αυτά, όμως, ποτέ δεν έπιαναν στην Ελλάδα. Το έθνος μας δεν φοβήθηκε κατάφρακτες λεγεώνες και αυτοκρατορίες που μας έστελναν τελεσίγραφα, δεν θα δώσει τα «ασημικά» του στους Σκοπιανούς επειδή ψελλίζει απειλές ένας ηλικιωμένος διπλωμάτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: