ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΘΕΣΗ

Τα ψιλά γράμματα της πρότασης Μητσοτάκη για το δημογραφικό

Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Χειροκρότησαν πολλοί νεοδημοκράτες την κίνηση του κ. Μητσοτάκη για αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδας, όπως την ανακοίνωσε στο προχθεσινό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ενθουσιασμός επικράτησε με την παραπλανητική παροχολογία για «εφάπαξ ενίσχυση με 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννιέται στην Ελλάδα».
Πάνω στον ενθουσιασμό που επικράτησε εκείνη τη στιγμή στους αγαπητούς συνέδρους της Ν.Δ. και στο ηχηρό χειροκρότημα που λάμβανε ο πρόεδρος γι’ αυτή την πρόταση, κανείς δεν στάθηκε στα ψιλά γράμματα, αλλά και στην ουσία της συγκεκριμένης θέσης. Δεν είναι επιβοηθητική θέση για τα Ελληνόπουλα. Είναι κάλεσμα για γέννες προς τους μετανάστες από την Αφρική και τις ισλαμικές χώρες.



Αν διαβάσετε πολύ προσεκτικά την πρόταση, αναφέρει με ακρίβεια ότι το βοήθημα θα δίνεται «σε κάθε παιδί που θα γεννιέται στην Ελλάδα». Μια πατριωτική θέση θα ήταν το βοήθημα να δίνεται σε κάθε παιδί με ελληνική ιθαγένεια ή (έστω!) σε γονείς που φορολογούνται στη χώρα μας και ας είναι αλλοδαποί. Ομως με αυτή την απαράδεκτη θέση όποια μετανάστρια διέρχεται από το έδαφος της χώρας μας και γεννάει θα λαμβάνει 2.000 ευρώ βοήθημα τα οποία είναι κρατικοί πόροι, που έχουν συγκεντρωθεί από φόρους Ελλήνων πολιτών.

Ουσιαστικά αυτή η πρόταση μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα απέραντο βρεφοκομείο αλλοδαπών δίνοντας κίνητρο κυρίως σε ισλαμικές οικογένειες -όπου ο μέσος αριθμός τέκνων τους είναι υπερδιπλάσιος των αντίστοιχων ελληνικών- να έρθουν στην πατρίδα μας για να γεννήσουν. Αν συνυπολογίσουμε την πλήρη αποδοχή του κατάπτυστου συμφώνου μετανάστευσης του ΟΗΕ από τον τομεάρχη

Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ. κ. Βαρβιτσιώτη, το οποίο σύμφωνο ουσιαστικά καταργεί τα σύνορα και ορίζει ως «απαράβατο ατομικό δικαίωμα» τη μετανάστευση, και προσθέσουμε τους προδοτικούς νόμους του ΣΥΡΙΖΑ που αλλοιώνουν την εθνική μας ταυτότητα για ταχύτατη απονομή ιθαγένειας σε μετανάστες (Νόμος 4531/2018), τότε καταλαβαίνουμε ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος κάποιου πλάνου για μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα μεταναστών.

Τα Ελληνόπουλα είναι το μέλλον μας. Ολοι καταλαβαίνουμε ότι αν μείνουμε στο κλίμα του νοσηρού ατομικισμού που επιτάσσει ο καταναλωτικός απρόσωπος διεθνισμός και δεν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε με όρους συνέχειας, συλλογικότητας και γενεαλογίας τότε η εθνική μας μοναδικά διαφορετική ταυτότητα (αυτή που διαμορφώθηκε διά πυρός και σιδήρου στις χιλιάδες των ετών που μεγαλουργεί ο Ελληνισμός) θα εξαφανιστεί.

Προκαλώ το γραφείο Τύπου της Ν.Δ. να με διαψεύσει και να ανακοινώσει ότι αυτό το φιλομεταναστευτικό μέτρο αφορά μόνο Ελληνόπουλα.



*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: