Επιμνημόσυνη δέηση για τον άταφο Κατσίφα στους Βουλιαράτες

Μια εβδομάδα μετά τον φόνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες και ακόμη οι Αλβανοί δεν έχουν επιστρέψει στην οικογένειά του τη σορό προκειμένου να γίνει η ταφή.
Η μάνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα επτά μέρες μετά τη δολοφονία του γιου της ξεσπά και ζητά το παιδί της για τελευταία φορά, για να το αποχαιρετίσει. «Γιατί το κρατάνε; Γιατί δεν με αφήνουν να το θάψω;», λέει η κ. Βασιλική Κατσίφα απευθυνόμενη στον βουλευτή του κόμματος LSI Βαγγέλη Τάβο και στην ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους με τους οποίους συναντήθηκε το Σάββατο.

Για γραφειοκρατικά καψώνια από τις αρχές της Αλβανίας κάνουν λόγω οι συγγενείς του 35χρονου. Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται να καλέσει και την πρώην σύζυγο του 35χρονου, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και άλλα μέλη της οικογένειας.
Στο μεταξύ, επιμνημόσυνη δέση για τον Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος παραμένει άταφος εδώ και επτά ολόκληρες ημέρες, τελέστηκε την Κυριακή στους Βουλιαράτες.
Φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα himara.gr, δείχνουν πλήθος κόσμου που βρέθηκε στην εκκλησία για να τιμήσει τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος βρήκε το θάνατο από πυρά Αλβανών αστυνομικών ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.
Μια εβδομάδα μετά το θάνατό του οι αλβανικές αρχές δεν έχουν επιστρέψει ακόμη τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα για να γίνει η ταφή επικαλούμενοι τη συνεχιζόμενη έρευνα από την εισαγγελία σοβαρών εγκλημάτων στα Τίρανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: