Φράγκος: Υπογραφές για να γίνει δημοψήφισμα

Βολές κατά της κυβέρνησης, που «παραπέμπει “ad calendas graecas” το δικαίωμα ψήφου των απανταχού της Γης Ελλήνων ομογενών, τη στιγμή που ετοιμάζει νέες “ελληνοποιήσεις”, αντίστοιχες με αυτές των εκλογών του 2000», εξαπέλυσε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος.

Σε μήνυμά του δε προς τους Ελληνες πολίτες, τους καλεί: «Να ενώσουμε μαζί τη φωνή μας, υπογράφοντας όλοι μας στο να δοθεί άμεσα η δυνατότητα ψήφου στους ομογενείς μας, που είναι αγνοί πατριώτες και σκέφτονται πάνω από όλα το έθνος μας και όχι τα κομματικά παιχνίδια των, εκάστοτε, κυβερνώντων».


Ζητάει επίσης να γίνει συλλογή υπογραφών και για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος όσον αφορά την απαράδεκτη εθνικά συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ και καλεί τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, την ΠΕΔΕ και την ΚΕΔΕ, να πρωτοστατήσουν στη συλλογή των υπογραφών. «Μαζί με τα συλλαλητήρια, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας στο να εκφραστεί η λαϊκή βούληση των Ελλήνων, με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε. Το “Κοινό των Απανταχού Ελλήνων” ξεκινά άμεσα τη συλλογή υπογραφών. Είναι ιερό μας καθήκον» καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Φράγκος.


"Δημοκρατία"

Δεν υπάρχουν σχόλια: