Το σωματείο ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ Πατρών Διοργανώνει Προσκυνηματική Εκδρομή στη νήσο Άνδρο

8-9  Σεπτεμβρίου  2018  (Σάββατο-Κυριακή).

ΣΑΒΒΑΤΟ  8  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
-            Η αναχώρηση από Πάτρα θα γίνει με λεωφορείο, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 04.30 πμ.
-            Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο SUPERFAST FERRY, αναχώρηση για Άνδρο ώρα 07.50 πμ.
-            Άφιξη στο λιμάνι της νήσου Άνδρος (Γαύριο) ώρα 09.40 πμ.

-            Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε με το λεωφορείο μας, προς την Ι.Μ. Παναχράντου – Αγίου Παντελεήμωνος Άνδρου, για προσκύνημα της Ιεράς Εικόνας της ομώνυμης Παναγίας, των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Παντελεήμωνος και των Ιερών Θαυματουργικών  Λειψάνων Αγίων Πατέρων της Ιεράς Μονής. Θα ξεναγηθούμε στην Ι.Μ. από όπου μπορούμε να απολαύσουμε την θέα στη  κοιλάδα της Μεσαριάς.
-            Αναχώρηση από την Ι.Μ. Παναχράντου προς τη περιοχή της Χώρας  Άνδρου, για τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου και φαγητό.
-            Το απόγευμα θα μεταβούμε με το λεωφορείο στην Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Άνδρου, η οποία τιμάται στον Άγιο Νικόλαο Μύρων της Λυκίας και στον Άγιο Νικόλαο τον Νέο, τον εν Βουνένοις. Θα παρακολουθήσουμε  την Ιερά Ακολουθία του Εσπερινού, θα προσκυνήσουμε τη μυροβλίζουσα εικόνα της Παναγίας των Βλαχερνών, την  τίμια Κάρα του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις, λείψανο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και άλλων Αγίων. Μετά τον Εσπερινό θα έχουμε συνάντηση με τον Ηγούμενο της Ι.Μ. Αρχιμ. Δωρόθεο.
-            Αναχώρηση από την Ι.Μ. επιστροφή στην Χώρα της Άνδρου, ξεκούραση και βραδινό φαγητό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

-            Νωρίς το πρωί αναχώρηση για την Ι.Μ. Αγίας Μαρίνας Άνδρου (βρίσκεται πλησίον της Χώρας), για να παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία, προσκύνηση της Ιεράς Εικόνας της αγίας Μαρίνας και των Ιερών Λειψάνων. Μετά τη Θ. Λειτουργία θα προσφερθεί καφές και θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Ηγούμενο της Ι.Μ. Αρχιμανδρίτη Κυπριανό.
-            Αναχώρηση από την Ι.Μ. επιστροφή στην Χώρα της Άνδρου, αναχώρηση από ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος και φαγητό.
-            Αναχώρηση με λεωφορείο από Χώρα Άνδρου για το λιμάνι (Γαύριο) ώρα 14.00μμ
-            Αναχώρηση με το SUPERFAST FERRY  για Ραφήνα ώρα 16.30 μμ, άφιξη στη Ραφήνα ώρα 18.20 μμ.
-            Αναχώρηση για Πάτρα με προβλεπόμενη άφιξη ώρα 21.30-22.00 μμ

Η τιμή ανά άτομο είναι 75 €, στην οποία περιλαμβάνεται το λεωφορείο (Πάτρα – Ραφήνα – Άνδρος – Ραφήνα – Πάτρα), τα εισιτήρια του πλοίου και μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου  (χωρίς πρωϊνό αφού τη Κυριακή θα εκκλησιαστούμε).
Για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και  31 Ιουλίου, με τους παρακάτω τρόπους :

α) Μπαίνετε στο διαδίκτυο στο παρακάτω Link :
θα εμφανιστεί ένα αρχείο (excel) - κατάσταση, στο οποίο συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα, αριθμός ατόμων και προτίμηση σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

β) Στέλνετε μήνυμα στο viber στον αριθμό 6979700321 (Γιώργος Αγγελόπουλος) ή στο  e-mail : gleoa98@gmail.com  με τα ίδια στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα, αριθμός ατόμων και προτίμηση σε δωμάτιο ξενοδοχείου.
Η κράτηση επιβεβαιώνεται με υποχρεωτική καταβολή, προκαταβολής  ποσού  30 € / άτομο, μέχρι Δευτέρα 6 Αυγούστου, απόγευμα,  στον   Γιώργο Αγγελόπουλο, κατόπιν  τηλεφωνικής συνεννόησης.


ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ
ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ

www.enromiosini.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: