Ψήφισμα της ΕΛΜΕ Αργολίδος για τη συμφωνία με τα Σκόπια

Ψ  Η Φ Ι Σ Μ Α
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Αργολίδας σε σχέση με τη συμφωνία που αφορά στην ονομασία του  κράτους της ΠΓΔΜ και όλα τα σχετικά ζητήματα με  αυτή (π.χ. γλώσσα και εθνικότητα) θεωρεί ότι  συμφωνίες τόσο μεγάλης  σημασίας δεσμεύουν τα κράτη που τις υπογράφουν και επιφέρουν σοβαρότατες συνέπειες για το παρόν και για το μέλλον των Ελλήνων.

Επομένως σε αυτή την περίπτωση  ζητάμε η συγκεκριμένη συμφωνία, όπως  ιστορικά έχει γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις (π.χ σχέδιο Ανάν στην  Κύπρο), να τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού με δημοψήφισμα και όχι  μόνο να επικυρωθεί από τη Βουλή των Ελλήνων, έτσι ώστε ο λαός να  ασκήσει το ύψιστο δημοκρατικό του δικαίωμα γι αυτό το εθνικής σημασίας  ζήτημα.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας
Πηγή: http://www.parapolitikaargolida.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και αυτό το κακό που βλέπουμε με τα Σκοπια σήμερα έχει σκοπό να αναταραξει τα κράτη και να φέρει γενικευμένη αστάθεια. Η αστάθεια σε όλη την περιοχή από την Φινλανδία έως και την Αραβία είναι σε ανοδική πορεία με επίκεντρο ολου του κακού την Συρία. Η διαφορά με τα Σκοπιά έχει το επίκεντρο της στην Σοβιετική Εποχή και στην προσπάθεια της Σοβιετικής Ρωσσίας και της συμμάχου της Γιουγκοσλαβιας να ανοίξουν οι Σλάβοι οδούς προς την Μεσόγειο Θάλασσα.Η Φατιμα προειδοποιεί ότι αν δεν αφοσιωθεί η Ρωσσία και τα φιλικά προς αυτή Κράτη στην Καρδιά της ως μοναδικό μέσο σωτηρίας και επανοδου στον Παραδεισο (Ως τελευταία ευκαιρία και παροχή του Θεου στον άνθρωπο - πάντα με βάση την Φατιμα) τότε η Ρωσσία ως τιμωρία θα σκορπισει τα λάθη της στον Κόσμο και πόλεμοι τρομεροι θα ξεσπασουν. Οι Μασονοι επομένως φροντίζουν είτε γνωρίζοντας είτε όχι να βγάζουν τα λόγια της Φατιμα αληθινά στο ακέραιο με τις φαιδρες κ αντεθνικες τους πολιτικές.