Αυτά γράφει ο αδελφός μας Ιουστίνος για τον πατέρα Κλεομένη


Ο Κλεομένης είναι ο κουζουλός έλλην ορθόδοξος χριστιανός. Δεν είναι ειδωλολάτρης. Είναι ο μόνος έλλην ορθόδοξος που προσεύχεται για να μην γίνει τζαμί στην Αθήνα. Ο μόνος έλλην ορθόδοξος  που προσευχόταν μπροστά στα ΜΑΤ να πέσει η βλάσφημη παράσταση των εβραίων.  Ο μόνος έλλην ορθόδοξος που προσευχόταν να διαλυθεί η καρναβαλική πορεία των φούστηδων. Ο μόνος έλλην ορθόδοξος που κατάφερε να γκρεμίσει το άγαλμα του σατανά στο Φάληρο. Ο μόνος έλλην ορθόδοξος που διαμαρτυρήθηκε για την προδοσία της Μακεδονίας και συνελήφθη. Ο μόνος έλλην ορθόδοξος που μάχεται ανοικτά τους μασώνους. Ο μόνος έλλην ορθόδοξος που αποκαλύπτει την χρηματολατρεία των παλαιοημερολογητών "δεσποτάδων". Ο μόνος έλλην ορθόδοξος που μάχεται υπέρ πίστεως και πατρίδος. Μην γελιέστε. Ο Κλεομένης είναι η ψυχή του ορθοδόξου ελληνικού έθνους.  Ας τον μιμηθούμε για να σώσουμε την ψυχή, την πίστη και την πατρίδα μας. Πριν είναι αργά.


Να συμπληρώσω επίσης ότι ο Κλεομένης γλύτωσε απο θαύμα , όταν του έστησαν δολοφονική ενέδρα οι αναρχοσυριζαίοι  στο Μοναστηράκι. Δυστυχώς δύο φίλοι του τραυματίστηκαν σοβαρά, ο ένας με κάταγμα κρανίου και ο άλλος με κατάγματα βραχίονα. Η επίθεση έγινε με ΣΙΔΗΡΟΛΟΣΤΟΥΣ. Ο Κλεομένης δεν έχει καμμία σχέση με ειδωλολάτρες . Μην τον συκοφαντείτε, μονο μιμηθείτε τον και αφήστε τα καναπεδίστικα. Αν είστε ορθόδοξοι έλληνες με αληθινή αγάπη για Χριστό και Ελλάδα  βγείτε στον δρόμο μαζί του...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο μόνος. Μην γελιεστε και δημιουργειτε νεους Σωτηρες κ Μεσσιες..Προφανώς ο ιστολογος και οι συν αυτω δεν θελουν να δουν τι λεμε και να δουν την κατασταση ισορροπημενα. Ε τοτε οποιον συμπαθουμε κ να κανει κατι λαθος θα τον λεμε κουζουλο κ τελος.Η ευθυνη πλεον πεφτει κ σε εσας που λειτουργειτε κατ αυτον τον τροπο κ δεν τον διορθωνετε οχι επι του συνολου των πραξεων του αλλα επι των οσων εχουν ορθως επισημανθει απο πλειστους Ορθοδοξους που επισης ενδιαφερονται κ πραττουν για τα οσα παραθετετε παραπανω ως αποκλειστικοτητα δικη του. Ενιοτε μια επισημανση μπορει να σωσει εναν ανθρωπο που μπορει να μην καταλαβε οτι σε καποιο σημειο επεσε. Ερχονται ομως τα ταγκαλακια των αυλοκολακων κ δημιουργουν ενα αδιαπεραστο τειχος γυρω του κ δεν τον αφηνουν να διορθωθει νομιζοντας ετσι οτι τον σωζουν απο τους "κακους" που τον εχουν κ καλα στοχοποιησει. Σωστε τον πατερα Κλεομενη απο τον εθνικοσοσιαλισμο!

Ανώνυμος είπε...

Και προς συμπληρωση των λεγομενων μου δειτε παρακαλω την παρακατω ειδηση και δειτε την περιγραφη της σελιδας: Μοναδικη προυποθεση για να ειναι κανεις στους Εθνικοσοσιαλιστες ειναι η πιστη στα αρχεγονα ιδεωδη των Ελληνων που ταυτιζονται με αυτα των εθνικοσοσιαλιστων. Δειτε τον π.Κλεομενη : http://hellenicns.gr/2017/07/02/επίσκεψη-του-πάτερ-κλεομένη-στα-κεντρ/ . Δειτε την σελιδα τους, τα βιβλια που προτεινουν. Εχουν και ενα βιβλιο - οδηγο για τους εθνικοσοσιαλιστες. Σε καποιο σημειο λεει κ πιστη κ ειπα κ εγω οτι θα διαβασω επιτελους κατι για τον Χριστο...αμ δε...Χριστος πουθενα. Μονο ενα ιδεολογημα που περιλαμβανει αποσπασματικα κομματια της Χριστιανικης Διδασκαλιας για τον βιο κυριως οπως αλλωστε τετοια κομματια περιλαμβανει κ ο κομμουνισμος. Χριστος ομως δεν Δεσποζει πουθενα.. Ο π. Κλεομενης στο βαθμο που τους εκχριστιανιζει πραττει καλα ομως στα σημεια που εχει εμφανως επηρρεαστει απο αυτους πρεπει να ανανηψει.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ είπε...

Κωστα μου τι επαθες τωρα στα γεραματα;
Δεν εγινες σοφοτερος;
Ειναι δυνατον να μην ξεχωριζεις τα πνευματα εαν ειναι εκ του Θεου ή εκ του Βελιαρ;

Ανώνυμος είπε...

Ο κλεομενης δεν είναι ο μοναδικός που αγωνίζεται, αλλά είναι ο μοναδικός που διαφημίζεται από συγκεκριμένο ιστολόγιο
Στο ακροπόλ ήταν και κάποιος άλλοι απέναντι στους αναρχικούς όπως και μπροστά στα ματ στην βουλή με τα χημικά
www.skai.gr/player/tv/?mmid=307827

Silver είπε...

"Ειναι δυνατον να μην ξεχωριζεις τα πνευματα εαν ειναι εκ του Θεου ή εκ του Βελιαρ;"


Αδελφέ μου εάν καταλαβαίνω καλά αυτά που διαβάζω, η διάκρισις πνευμάτων είναι Χάρισμα, όπως το Προφητικό κ.λ.π.

Είναι ποτέ δυνατόν σε μένα να υπάρχει Χάρισμα;

Νάσαι πάντα καλά, η Κυρία Θεοτόκος σκέπη και καταφυγή μας!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος

Ανώνυμος είπε...

να αναρτήσεις αυτό το βίντεο του κλεομένη
στο 12.40 λεει να κρεμάσουμε τα σκυλιά γιατί δεν προσφέρουν τίποτα

https://www.youtube.com/watch?v=btLFesy6IIE

Ανώνυμος είπε...

διευκρινίζω
τα ζώα τα κανονικά σκυλιά

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ κάθετα με τον Κωνσταντίνο για το συγκεκριμένο ζήτημα του π.Κλεομένη για όσα μας αναφέρουν τόσοι και τόσοι αδελφοί αλλά ορισμένοι μην γινεστε τόσο ξινισμενοι στην συμπεριφορά σας. Ο αδελφος Κωνσταντίνος είναι απο τους καλύτερους και πιο αξιοσεβαστους ιστολογους σήμερα που σέβεται και τιμαει όλους τους αναγνώστες του είτε συμφωνούν με τα όσα ανεβάζει είτε όχι. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς άλλους. Οπότε αφηστε στην άκρη τα περί ηλικίας γιατί η σοφία του φαίνεται απο το σύνολο και όχι απο κάτι το μεμονωμένο.