Απείλησαν να σκοτώσουν (!) τον Μ. Πατσίκα της Επιτροπής Αγώνα

Απειλές κατά της ζωής του κατήγγειλε το μέλος της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας Μιχάλης Πατσίκας, που έχει πρωτοστατήσει στην επιτυχή διοργάνωση των μεγάλων συλλαλητηρίων για το όνομα των Σκοπίων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αλλά και σε 24 ακόμα πόλεις.

Ο κ. Πατσίκας δέχθηκε απειλητικό μήνυμα στο προσωπικό προφίλ του στο facebook από άγνωστο σε αυτόν αποστολέα, λίγες μόλις ημέρες πριν από το μεγάλο συλλαλητήριο που προετοιμάζεται στις Πρέσπες με αφορμή την επικείμενη υπογραφή της συμφωνίας για το όνομα. «Σε απειλώ ευθέως. Θα σε σκοτώσω» έγραφε, μεταξύ άλλων, ο χρήστης του facebook που έστειλε το μήνυμα στο μέλος της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Με το μήνυμα ανά χείρας ο κ. Πατσίκας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλαμαριάς και κατέθεσε μήνυση κατά του άγνωστου αυτού προσώπου.


Την υπόθεση θα αναλάβει να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αποστολέας είναι νεαρός, απόφοιτος νομικής σχολής και έχει πλούσια δράση στο διαδίκτυο κατά της διοργάνωσης των συλλαλητηρίων και υπέρ της αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.

Ο κ. Πατσίκας είναι ένα από τα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα τον τελευταίο καιρό στο μέτωπο των συλλαλητηρίων και αυτός στον οποίο όλοι απευθύνονται για θέματα σχετικά με την οργάνωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: