ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ

Μέτρα τώρα για να ανακοπεί η επερχόμενη εξαφάνιση του πληθυσμού

Από τον
Παναγιώτη Κωστόπουλο


Το παρόν άρθρο δεν ενδείκνυται για αυτούς που δεν επιθυμούν την ύπαρξη εθνών και την κατοίκηση της Ελλάδας από Ελληνες. Αφορμή στάθηκαν δύο ειδήσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ενδεικτικές του πού οδηγείται η χώρα μας πληθυσμιακά και, κατά προέκταση, υπαρξιακά. 
Η πρώτη αφορά κάποια στοιχεία που παρατέθηκαν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, εκ των οποίων τα περισσότερα ειπώθηκαν από τον Αναστάσιο Λαυρέντζο [συγγραφέας του βιβλίου «Σιωπηρή Αλωση - Το δημογραφικό και το μεταναστευτικό πρόβλημα της Ελλάδας» (εκδ. Πραγματεία)]. Η χώρα μας, σύμφωνα με στοιχεία που παρέθεσε από τον ΟΗΕ, έχει τον έκτο πιο γερασμένο πληθυσμό στον κόσμο! Μάλιστα, σύμφωνα με προβλέψεις, το 2050 θα έχει πληθυσμό 6.500.000 με 8.000.000, εκ των οποίων το 1/3 θα είναι πάνω από 65 ετών!


Η δεύτερη αφορά το νομοσχέδιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια να προχωρούν στη διαδικασία αναδοχής τέκνων. Μαζί με το νομοσχέδιο για τους «γάμους» των ομοφυλοφίλων, σταματά τη διαδικασία αναπαραγωγής και η μορφή της οικογένειας όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα, μεταβάλλεται, με αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, τη διόγκωση και του δημογραφικού προβλήματος.

Επιπλέον, σημειώνω:
1) Την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών. Τα σύνορά μας είναι ευάλωτα και η Τουρκία όποτε θέλει ανοίγει τη στρόφιγγα και στέλνει καραβιές μεταναστών σε συνεργασία με τους σύγχρονους δουλεμπόρους, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα να διαχωρίζονται οι πραγματικοί πρόσφυγες. Μάλιστα, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα, οι ήδη αυξημένες προσφυγικές ροές το πρώτο τρίμηνο του 2018 αυξήθηκαν κατά 33%. Επιπλέον, οι διάφορες ΜΚΟ και οι «αλληλέγγυοι» λειτουργούν στην ελληνική επικράτεια σαν κράτος εν κράτει, πυροδοτώντας ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

2) Το μεγάλο πρόβλημα των αμβλώσεων, καθώς κάθε χρόνο θανατώνονται χιλιάδες παιδιά.

3) Τη μεγάλη πληγή της φυγής ανθρώπινου δυναμικού στο εξωτερικό, ιδιαίτερα σε παραγωγικές ηλικίες και με αρκετά προσόντα, η οποία συνεχίζεται αμείωτη.


Δεν χρειάζεται να γράψω το συμπέρασμα - συνάγεται από τα προαναφερθέντα. Ας δράσουμε άμεσα ως πολίτες και ας πιέσουμε την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για να ανακόψει την επερχόμενη εξαφάνιση του ελληνικού πληθυσμού. Διάγουμε μια παρατεταμένη οικονομική κρίση, αλλά μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική κρίση είναι η κρίση πολιτισμού, αξιών και ταυτότητας, και εκεί πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερο βάρος για να αντιστραφούν τα δεδομένα.

*Ιδιωτικός υπάλληλος, ιστορικός

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Συγχαρητηρια! Θα το αναδημοσιευσουμε στην σελίδα μας agiaparaskevigerakas.wordpress.com
Ευχαριστούμε πολυ!