"Πρὶν ἀλέκτορα φωνῆσαι τρὶς ἀπαρνήσῃ με…" -- Apo Korinthious

Ἰδού καί ἡ ἐπιβεβαίωση ὅσων ἀποκαλύψαμε!
"Πρὶν ἀλέκτορα φωνῆσαι τρὶς ἀπαρνήσῃ με…"
Δευτέρα (Ἁγίου Πνεύματος), 28 Μαΐου 2018 ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ
ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ κ. ΠΑΧΩΜΙΟΥ
Με την επιβαλλόμενη εκκλησιαστική τάξη τιμήθηκε στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Εξαμιλίων Κορινθίας η μνήμη του αγίου Παχωμίου του Μεγάλου, του οποίου το όνομα φέρει ο πολιός Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Παχώμιος.
Φέτος, τα ονομαστήρια του Σεβ/του, συνέπεσαν με την εορτή του αγίου Πνεύματος, εις το οποίον είναι αφιερωμένο το Καθολικό της Ιεράς Μονής, την οποία με πραγματικό μόχθο ψυχής και σώματος ανήγειρε ο πολιός Ιεράρχης.
Η διεύθυνση του <<ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ>> (σημείωση: ἱστολόγιο τῆς ὁμάδος Κηρύκου) εύχεται έτη πολλά εις τον εορτάζοντα Ιεράρχη.
1 σχόλιο:

Vag. Al. 29 Μαΐου 2018 - 5:16 μ.μ.
Απατεώνες ή καραγκιόζηδες;
Βρέ παλληκάρια, τρελλαθήκατε ἤ θέλετε να μας τρελλάνετε όλους; Από πότε ο Γέροντας Παχώμιος έγινε για σας Σεβασμιώτατος Αργολίδος κ. Παχώμιος; Εσείς δεν είσαστε που τον καθαιρέσατε και αναθεματίσατε ως οικουμενιστή και βλάσφημο; Έχουμε τα κείμενά σας από το διαδίκτυο. Είναι ακόμα δημοσιευμένα! Μήπως ξεχάσατε ότι ο Παχώμιος έχει καθαιρέσει τον Κήρυκο και ποτέ δεν πήρε πίσω αυτή την υπογραφή του; Το ότι τον αποκαλείτε Σεβασμιώτατο Αργολίδος σημαίνει ὁτι δέχεσθε και την υπογραφή του που σας καθαιρεί και θεωρεί κακόδοξο και σχισματικό τον Κήρυκο! Ή μήπως μας κρύβετε κάτι, όπως κάνουν οι Μασώνοι; Αν δεν ξεκαθαρίσετε τη θέση σας τότε λέτε ψέμματα και κάνετε απάτες. Διαλέξτε ή μας κρύβετε, δηλαδή ότι έχετε ενωθεί κρυφά άρα στο σκοτάδι, ή είστε καταγκιόζηδες και κοροϊδεύετε στήν ψύχρα τον κόσμο. Τον Θεό όμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια: