ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ -- του Αλέξανδρου Τζούπη


Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα ακόμα θέμα που αφορά την Φάτιμα και καταδεικνύει την σημαντικότητά της για την παπική αίρεση. Στις 8 Μαρτίου 2004 ο πάπας Ιωάννης Παύλος ο 2ος δώρισε ένα κομμάτι από τον ακρογωνιαίο λίθο του τάφου του Αποστόλου Πέτρου (φωτογραφία) για να τοποθετηθεί στην Φάτιμα της Πορτογαλίας στην Νέα Βασιλική της Αγίας Τριάδας που ξεκίνησε να κατασκευάζεται τότε εντός του "ιερού" χώρου της Φάτιμα. Σκοπός αυτής της μεταφοράς είναι η καλύτερη διαφύλαξη της πίστης των παπικών όχι πλέον στην Ρώμη αλλά στην Φάτιμα που γίνεται κατ’ αυτό τον τρόπο κέντρο και οχυρό της πίστης για ολόκληρη την παπική αίρεση.....

Οι θεωρίες των δύο πνευμόνων και των πολλών οδών σωτηρίας που ανέχονται και εμποδίζουν όλες εκείνες τις ενέργειες για άμεση και επιτακτική αφιέρωση και λατρεία ειδικά της Ρωσίας στην καρδιά της θεωρούνται ως φαίνεται ένδειξη αποστασίας από την ψευδοθεότητα που ξεκάθαρα επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η απαίτησή της για θρίαμβο της "άσπιλης" καρδιάς της για την δόξα της Αγίας Τριάδας...κάτι που όπως λέει ξεκάθαρα θα γίνει στο τέλος...
Στις 13 Ιουλίου του 1917 είπε στα παιδιά που εμφανίστηκε ότι για να σωθούνε ψυχές από το να πάνε στην κόλαση “ο Θεός θέλει να εδραιώσει σε ολόκληρο τον κόσμο την αφοσίωση, αφιέρωση και λατρεία στην «Άσπιλη» Καρδιά Μου”!!!! Οι θρησκευτικοί ηγέτες που συγκεντρώνονται στα πλαίσια των διαφόρων Οικουμενιστικών εκδηλώσεων τι κάνουν γι αυτό????? Ελάχιστα ή τίποτα…..
Αυτή είναι και η βασική αποστασία της «Εκκλησίας» όπως την εννοούν οι παπικοί και σύμφωνα με μία μερίδα παπικών περιγράφεται μεταξύ άλλων και στο τρίτο μυστικό της Φάτιμα - Η μη ικανοποίηση των αιτημάτων – απαιτήσεων – όρων της ψευδοπαρθένου από τους πάπες μέχρι και σήμερα.  Αντιθέτως συμπροσεύχονται για ειρήνη στην Ασίζη χωρίς να ικανοποιούν μέχρι στιγμής την ψευδοθεότητα που οι ίδιοι ανέδειξαν και που λέει πώς ειρήνη θα υπάρξει μόνο αν αφιερωθεί η Ρωσία….. έτσι η Ρωσία συνεχίζει να……. “σκορπίζει τα λάθη της”…..
Όλα αυτά φυσικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από το σχέδιο των παπικών για να πετύχει η παγίδα….. ο πόλεμος αλλά και τα όσα αναφέρουν τα μηνύματα στο Γκαραμπαντάλ όταν γίνουν θα θέσουν τέλος στην «αποστασία» και ένας συγκεκριμένος Βασιλέας του «Ελέους» θα έλθει για να επιβάλλει την νέα λατρεία… όλοι θα αφοσιωθούν και η…… ειρήνη…. θα έλθει…….

Ο μεγάλος “άγιος” των παπικών Πίος της Πιετρελτσίνα τόνισε ότι σε μήνυμά της η ψευδοπαρθένος(κατά αυτούς η πραγματική Παναγία) του αποκάλυψε ότι όλοι θα πιστέψουν όταν θα είναι πολύ αργά, όταν “η Ρωσία θα έχει σκορπίσει τα λάθη της” και επομένως θα συντελεστούν τα γεγονότα των μηνυμάτων του Γκαραμπαντάλ(δηλαδή 1) η προειδοποίηση και 2) το μεγάλο θαύμα)….. Αυτό κατά βάση οφείλεται στην αποστασία της παπικής αίρεσης από τα πιστεύω της δηλαδή από την αφιέρωση στην άσπιλη καρδιά, από το ροζάριο και τις παπικές προσευχές…..Όπως είπε και η Κοντσίτα στο ημερολόγιό της, ο Κύριος(Ποιος Κύριος όμως?) της είπε ότι το Θαύμα θα γίνει για να αφιερωθεί και προσηλυτιστεί ολόκληρος ο κόσμος αλλά και η Ρωσία έτσι ώστε όλοι να αγαπάνε τις δύο καρδιές.
Ο Πίος ήταν σύμφωνα με μαρτυρίες ο μόνος άνθρωπος της εποχής του που του δόθηκε το προνόμιο να δει το επερχόμενο Μέγα Θαύμα που αναφέρεται στα μηνύματα του Γκαραμπαντάλ.
Εντύπωση προκαλεί και μία φωτογραγία του Πίου όπου φαίνεται να έχει στίγματα(κατά τους παπικούς) ενώ στα άμφιά του φαίνεται ξεκάθαρα η παπική καρδιά στην περιοχή του στήθους…..

Εντυπωσιακό τέλος είναι και το γεγονός ότι οι παπικοί σήμερα προσκυνούν την καρδιά του Πίου:


Και για όσους έχουν κουράγιο δείτε ένα βίντεο όπου χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα σαγήνης και επηρεασμού των μαζών για να πείσουν για την "αληθινή και ουράνια προέλευση των μηνυμάτων" της Φάτιμα. Σε όλη σχεδόν την διάρκεια του βίντεο η καρδιά του ειδώλου της ψευδοπαρθένου αστράφτει!  Από τις τελετές που έγιναν τον Οκτώβριο του 2017 για τα 100 χρόνια....
ΥΓ Σύμφωνα με θεωρήσεις ορισμένων παπικών το είδωλο της ψευδοπαρθένου έχυσε 101 δάκρυα στην Ακίτα ώστε να επισημάνει ότι τόσα θα είναι και τα χρόνια που ο Θεός υπομένει με Έλεος και Αγάπη για να αφιερωθούν όλοι στην καρδιά της με αφετηρία τα γεγονότα του 1917(Είτε τα μηνύματα που η Φάτιμα έδωσε, είτε το θαύμα που επιτέλεσε).

Τζούπης Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: