Η πολιτική των κομμάτων ευθύνεται δια την μείωσιν του πληθυσμού


Γράφει ο κ. Θεόδωρος Γεωργόπουλος, θεολόγος

Κύριε Διευθυντά,
Από το διδακτικό βιβλίο της Γ
  Λυκείου του σχολικού έτους 1982 με τίτλο «Στοιχεία πολιτικής Οικονομίας» για την Δ  δέσμη, Έκδοση ΟΕΔΒ, πήραμε τον κατωτέρω πίνακα.
Ο πίνακας αυτός δείχνει σε πόσα χρόνια θα διπλασιάσουν τον πληθυσμό τους διάφορες χώρες όλης της γης. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η Ελλάς και η Τουρκία. Η Τουρκία θα διπλασιάσει τον πληθυσμό της σε 26 χρόνια και η Ελλάς σε… 1580 χρόνια!!!
Το 1982 οι γεννήσεις στην Ελλάδα ήσαν λίγο περισσότερες από τους θανάτους, γι’ αυτό υπήρχε μία μακρυνότατη προοπτική να διπλασιάσει την πληθυσμό της σε 1580 χρόνια.
Το 2018 οι θάνατοι υπερβαίνουν κατά πολύ τις γεννήσεις στη Χώρα μας. Αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση, τότε δεν υπάρχει ελπίδα η Ελλάς να διπλασιάσει ποτέ τον πληθυσμό της. Αντιθέτως, είναι μαθηματικώς βέβαιο, ότι η Χώρα μας οδεύει προς εξαφάνιση.


Ποία τα αίτια αυτής της φρικτής καταστάσεως;
Πάντοτε ιχύει ο λόγος του Ντοστογιέφσκυ, ότι όλοι είμαστε ένοχοι για όλα!
Αλλά στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν οι μεγάλοι ένοχοι:
1) Οι πολιτικοί της Ελλάδος. Αυτοί οι αρριβίστες έχουν θέσει υπό διωγμόν την πολύτεκνη οικογένεια. Και αντί να ενισχύουν με γενναία επιδόματα τους πολυτέκνους, τους φορολογούν αγρίως με το σατανικό σκεπτικό, ότι, για να αποκτά κάποιος πολλά παιδιά, άρα έχει λεφτά να τα ζήσει. Γι’ αυτά τα άρρωστα και διεστραμμένα μυαλά των πολιτικών μας η πολυτεκνία είναι τεκμήριο πλούτου!
2) Από το 1986, κατάφεραν οι φεμινίστριες της Ελλάδος να ψηφισθεί ο εθνοκτόνος νόμος, που επιτρέπει να γίνονται ελεύθερα οι αμβλώσεις δωρεάν σε κρατικά νοσοκομεία, με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.
Αν τα παιδιά, που εφονεύθησαν στην Ελλάδα από το 1986 και μετά τα άφηναν οι παιδοκτόνοι γονείς τους να γεννηθούν, σήμερα η Ελλάς θα είχε διπλασιασθεί.
3) Η οικονομική κρίση, στην Ελλάδα είναι μία αιτία σοβαρή πολλοί νέοι να αποφεύγουν την δημιουργία οικογενείας και την γέννηση παιδιών, με την δικαιολογία, ότι είναι άνεργοι η ολιγόμισθοι και συνεπώς αδυνατούν να αναλάβουν τη δημιουργία οικογενείας και μάλιστα πολύτεκνης.
4) Τα επαίσχυντα νομοσχέδια με τα σύμφωνα συμβιώσεως ετεροφύλων και ομοφυλοφίλων οδηγούν στη διάλυση της παραδοσιακής και φυσιολογικής οικογενείας, συνεπώς και στην έλλειψη γεννήσεως παιδιών.
Που οδεύει, λοιπόν, η Ελλάς;
Στην εξαφάνιση.
Αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση, η Χώρα μας θα γίνει μουσουλμανική με τα εκατομμύρια μουσουλμάνων μεταναστών, που την κατακλύουν. Η Χώρα της Ορθοδοξίας θα γεμίσει από νεοειδωλολάτρες, μουσουλμάνους και οπαδούς των ανατολικών θρησκειών. Ένα συνονθύλευμα λαών και θρησκειών και πολιτισμών. Χώρα πολυθρησκευτική, πολυφυλετική και πολυπολιτισμική, δηλ. ένα χάος.
Υπάρχει ελπίδα να επανέλθει η Χώρα μας στην φυλετική και θρησκευτική της καθαρότητα και ομοιογένεια;
Ποιός μπορεί να απαντήσει στα αγωνιώδη και κρίσιμα αυτά ερωτήματα;

"O.T"

Δεν υπάρχουν σχόλια: