Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης: «Η οργή του Θεού έχει καταλάβει την Εκκλησία εδώ και πολλές δεκαετίες.

Ο Παπισμός και ο Οικουμενισμός θριαμβεύουν. Τότε ο Μ. Αθανάσιος και οι άλλοι Πατέρες κατενόησαν τον κίνδυνο, που περιέγραφε το όραμα του Μ. Αντωνίου. Τώρα βλέπουμε να μολύνονται οι ναοί και τα θυσιαστήρια από συμπροσευχές και συλλείτουργα με τους «αλόγους» αιρετικούς και ενισχύουμε την μόλυνση και την επαινούμε, συλλακτίζοντες κι εμείς μέσα εις τα Άγια των Αγίων. Αν παρακολουθήση κανείς οικουμενίστικα συλλείτουργα και συμπροσευχές, σαν αυτό που έγινε στην Καμπέρα, στην Ζ’ Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Συμβουλίου των δήθεν Εκκλησιών, και σαν αυτά που γίνονται συχνά με τη συμμετοχή ιερέων ομοφυλοφίλων που τολμούν και κρατούν το «Άγιο» Δισκοπότηρο και γυναικών επισκόπων και ιερειών, η εικόνα υπερβαίνει και το όραμα του Μ. Αντωνίου. Μόνη ελπίδα για να επανεύρη η Εκκλησία την ομορφιά της είναι η σύσταση και συμβουλή του Μ. Αντωνίου: «Μόνον μη μιάνετε εαυτούς μετά των Αρειανών». Μόνο να μη μιανθούμε από την κοινωνία μας με τον Παπισμό και Οικουμενισμό, με τους φιλοπαπικούς και οικουμενιστάς Ορθοδόξους. Επειδή μέχρι τώρα δεν το επράξαμε δυναμικά και αποφασιστικά, γι’ αυτό παρατείνει ο Θεός επί έτη την οργή του, την αιχμαλωσία των Ορθοδόξων στην παναίρεση του Οικουμενισμού. Μέχρι πότε επίσκοποι, ιερείς, μοναχοί και λαϊκοί θα επιτρέπουμε τα άλογα κτήνη, τους αιρετικούς, να λακτίζουν και να μιαίνουν τα Ιερά και τα Άγια της Ορθοδοξίας; Όσο απρακτούμε και βρίσκουμε διάφορες προφάσεις πνευματικοφανείς, το βδέλυγμα της ερημώσεως θα ίσταται εν τόπω αγίω».

***

Ο telemaxos doumanis άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης: «Η οργή του Θεού έχει κατ...":

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ?? ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ-ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ << ΨΕΥΔΟ-ΑΓΙΩΝ >> ΠΡΟΠΑΓΑΔΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ? ΟΙ ΑΜΙΣΘΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΟΥ 1924, ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΚΥΡΗΞΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΨΑΝ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΡ΄ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ, ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ, ΕΞΟΡΙΕΣ, ΞΥΛΟ, ΒΙΑΙΟΥΣ ΑΠΟΣΧΙΜΑΤΙΣΜΟΥΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΙΕΡΕΩΝ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΗ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΜΙΑΣ ΕΚΠΕΣΟΥΣΗΣ ΣΕ ΦΟΒΕΡΗ ΑΙΡΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ! ΔΙ’  ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ-ΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΗ Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΣ,ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΘΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΗΡΥΤΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ -ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ- ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ - ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΑ- ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!

***

Ανώνυμος άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης: «Η οργή του Θεού έχει κατ...":

Πες μας ποιός είναι ο Ορθόδοξος Επίσκοπος αν δεν φοβάσαι και δεν είσαι μόνο μπλα μπλα? Πες το ξεκάθαρα αν μπορείς και δεν είσαι σαν αυτούς που κατηγορείς....

***
Ο telemaxos doumanis άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης: «Η οργή...":

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ! ΤΟ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ?? ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ?? ΝΑ ΠΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΑΛΟΓΟ , ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ 192Ο ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ , ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟ 1924 ,1948 ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΘΕΟΝ -ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ- ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ , ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ! ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ :
xristianorthodoxipisti.blogspot.gr: Η ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ 1920 ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ. Η ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΕΧΟΥΣΑ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ , ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ 21ον ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ !
https://xristianorthodoxipisti.blogspot.gr/2017/12/1920-21.html

4 σχόλια:

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ?? ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ-ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ << ΨΕΥΔΟ-ΑΓΙΩΝ >> ΠΡΟΠΑΓΑΔΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ? ΟΙ ΑΜΙΣΘΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΟΥ 1924 , ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΚΥΡΗΞΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΨΑΝ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΡ΄ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ , ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ,ΕΞΟΡΙΕΣ , ΞΥΛΟ , ΒΙΑΙΟΥΣ ΑΠΟΣΧΙΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΙΕΡΕΩΝ , ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΗ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ , ΕΝΩ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΜΙΑΣ ΕΚΠΕΣΟΥΣΗΣ ΣΕ ΦΟΒΕΡΗ ΑΙΡΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ! ΔΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ-ΓΡΑΦΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΗ Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΣ ,ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ , ΘΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΥΡΗΤΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ -ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ- ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ - ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΑ- ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Πες μας ποιός είναι ο Ορθόδοξος Επίσκοπος αν δεν φοβασε και δεν είσαι μόνο μπλα μπλα? Πες το ξεκάθαρα αν μπορείς και δεν είσαι σαν αυτούς που κατηγορείς....

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ! ΤΟ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ?? ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ?? ΝΑ ΠΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΑΛΟΓΟ , ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ 192Ο ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΑΛΑΓΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ , ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟ 1924 ,1948 ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΘΕΟΝ -ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ- ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ , ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ! ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ : xristianorthodoxipisti.blogspot.gr: Η ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ,ΚΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ 1920 ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ . Η ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΕΧΟΥΣΑ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ , ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ 21ον ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ !
https://xristianorthodoxipisti.blogspot.gr/2017/12/1920-21.html

Ανώνυμος είπε...

Η έλλειψη αγάπης στον λόγο σου, ο τρόπος που χαρακτηρίζεις τους άλλους, η άρνησή σου να πεις και να ομολογησεις την αλήθεια σου ξεκάθαρα με κάνουν μοιραία να σε συγκρινω με τον μέσο Έλληνα πολιτικό... Φοβάται η αλήθεια σου έναν ανώνυμο? Και τότε γιατί γράφεις σε ένα τσατ που επιτρέπει την ανωνυμια τις αδιαμφισβητητες αλήθειες σου? Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ολοι οι νομιμοι επίσκοποι έχουν πέσει στην αίρεση εδώ και δεκαετίες πολλές..Θα σε παρακαλούσα για καλό δικό σου να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή και να κάνεις περισσότερο αγώνα για να πλησιάσει η Αγάπη σου την Θεϊκή Αγάπη. Εγώ δεν είμαι τίποτα αλλά παρατηρω τον λόγο σου και βλέπω ότι πρέπει να εστιάσεις περισσότερο στο Θέμα Αγάπη και σε όλες του τις προεκτάσεις.