Αυτά είναι τα σημαντικά θέματα της Κυριακάτικης Ομιλίας (22 Οκτ.) του π.Νικολάου Μανώλη

Την ερχόμενη Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στις 10:15 το πρωί, ο π. Νικόλαος Μανώλης, στην αίθουσα "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ"*, θα κάνει την καθιερωμένη του 2ωρη Ομιλία, στα πλαίσια της σειράς Ομιλιών ''Πατερικά Θέματα & Εκκλησιαστική Επικαιρότητα'' (σχετική ανακοίνωση)Τα θέματα της Κυριακής αυτής είναι τα εξής: 


  • 1η ώρα: Συμπληρωματικά στο κήρυγμα του αποστολικού αναγνώσματος (Γαλ. α΄ 11-19), με ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία της Εκκλησίας για την "αποστολική διαδοχή". Επίσης θα γίνει αναφορά στον άγιο γέροντα Αγάθωνα (καθηγούμενο της Ι.Μονής Κωνσταμονίτου) για τα 38 χρόνια από την ενθρόνισή του ως ηγουμένου αυτής της Ιστορικής ιεράς Μονής του αγίου Όρους. 
  • 2η ώρα: α) Το έγγραφο του συλλόγου προς τον μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και β) Τα τελευταία νέα σχετικά με την διακοπή του μνημοσύνου (αποτείχιση) - η διάκρισή μας και ο πόλεμος πανταχόθεν... 
*Αίθουσα "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" του "Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής" (Θεσσαλονίκη, Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Τηλέφωνο Συλλόγου: 2310515786, κινητό τηλέφωνο π. Νικολάου Μανώλη: 6936981200) 
Ο πρωτοπρ. π.Νικόλαος Μανώλης, στην αίθουσα "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" του "Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής" (Θεσσαλονίκη, Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος), κάθε Κυριακή πρωί στις 10:15, σε ένα δίωρο μάθημα, αναλύει Αγιοπατερικά θέματα που έχουν σχέση με την ημέρα καθώς και θέματα της εκκλησιαστικής επικαιρότητας. Ο π. Νικόλαος, γνωστός για τις μαχητικές του ομιλίες υπέρ της Ορθοδοξίας και κατά των αιρέσεων, δεν διστάζει να κατακεραυνώνει τις αποκλίσεις της Πίστεως που συμβαίνουν σε οποιαδήποτε υψηλά επίπεδα της εκκλησιαστικής ηγεσίας... Με το ανάλογο κόστος φυσικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: