Μητρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιος: ΕΜΦΥΛΕΣ..... ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΕΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΑΙΣΧΟΣ!

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ 

 
 ________Στις ημέρες μας μεγάλη συζήτηση γίνεται για τις «έμφυλες ταυτότητες», αλλά το αυτί του κ. Υπουργού της α-Παιδείας και.......αναισχυντίας ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ! Προχωρεί ακάθεκτα στην εισαγωγή στα Σχολεία  μας μιάς αισχρής -ανήθικης- συμπεριφοράς των μαθητών!
_______Αλλά ας μη τον αδικούμε! Καθώς φαίνεται ενεργεί κατ' εντολήν άλλων παραγόντων! Ξένα κέντρα αποφάσεων αποφασίζουν «για εμάς πρίν από εμάς»
________Σήμερα, λοιπόν, σας παραθέτουμε ένα video, που προέρχεται από το YouΤube, το οποίον η αγαπητή μας κυρία Μ.Σ. είχε την καλωσύνη να μας αποστείλει από τις ΗΠΑ. 
_______Εν πολλοίς το περιεχόμενό του είναι άσεμνο. Είναι όμως αναγκαίο να το παρακολουθήσετε, ώστε να λάβετε άμεση αντίληψη του Προγράμματος μεταβολής του κόσμου σε μια παγκόσμια Κοινότητα Σοδομισμού. Το κείμενο είναι στα αγγλικά, παράλληλα όμως έχει μετάφραση στα ελληνικά.
_______Στη συνέχεια σας παραθέτουμε καί ένα κείμενο, που μας έρχεται από τον Καναδά. Κι εκεί η γλώσσα δεν είναι σεμνή. Αλλά η ωμή γλώσσα της αληθείας δεν επιδέχεται παρεμβάσεις! Και πάλι ζητάμε συγγνώμην για την καταχώριση.    

1ΟΝ - TO VIDEO ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!


Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τι πράγματι είναι ο ΟΗΕ και η ΟΥΝΕΣΚΟ; Δείτε τι μαθαίνουν στα παιδιά!


***
Σ.σ. λυπούμεθα αλλά η "Ορθόδοξη Φωνή" δεν ανεβάζει το αισχρό βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: