▪ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ...

Άγιοι Αρχιερείς και ποιμένες, του Νέου και Παλαιού ημερολογίου, Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, καθώς επίσης και όλους τους αδελφούς πατέρας που αγωνίζονται κατά της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού σας θερμοπαρακαλώ γονυκλιτώς και με τον προσήκοντα σεβασμόν προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας.
Ναι παρακαλώ εσάς και όλους τους πνευματικούς φορείς της πατρίδος μας, έστω και τώρα, πριν είναι αργά, να ενεργήσετε δυναμικά, ομολογιακά, μαρτυρικά, ώστε να καταργηθή η άδικη απόφαση περί των 20 ετών κάθειρξης στον Πνευματικό μας Πατερα
+ Αρχιμανδρίτη Μεθόδιου του γνήσιου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους Άθω, ή να διαχωρίση δημόσια ο καθένας την θέση του ώστε η Ιστορία να γράψει του καθενός από εμάς την αληθινή του προαίρεση.
Η απόφασις φυσικά επαφίεται στην συνείδησιν ενός εκάστου και είναι προσωπική. Δηλώνουμε ακόμη ότι θα αντισταθούμε με κάθε νόμιμον τρόπο, ακόμη και αν η Διοικούσα Εκκλησία Νέου καί Παλαιού ημερολογίου και η Ιερά Κοινότης ΑΟ παρασυρθή άλλη μια φορά και μας συστήσει αντίθετα από όσα μέχρι τώρα έχει συστήσει διά εγκυκλίων. 
Δεν θα δεχθούμε ποτε την άδικη αυτή απόφαση ως ορθήν και δίκαιαν...
Νικητής θα είναι ο Χριστός, το εσφαγμένον αρνίον και όχι ο Αντίχριστος το θηρίον, το οποίον σήμερα φαίνεται να επικρατή παντού. Ο Χριστός και Κύριός μας θα θριαμβεύση τελικά και μαζί Του όσοι τον ακολούθησαν και δεν εφοβήθησαν το θηρίον.
«Ιδού έρχομαι ταχύ, μακάριος ο τηρών τους λόγους της προφητείας… ο καιρός γαρ εγγύς… Εξήλθεν νικών και ίνα νικήση… Ναί έρχομαι ταχύ. Αμήν, ναί έρχου, Κύριε Ιησού». ( Ι. Αποκ. ΣΤʹ και ΚΒʹ κεφ.).
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΔΕΣΠΌΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΗ ΣΗΜΕΙΟΝ ΜΕΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΡΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ...
+ Μοναχός Μαρδάριος Αγιορείτης Εσφιγμενίτης...

http://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.ca/

***

Ο  Ανώνυμος άφησε ένα  σχόλιο για την ανάρτησή σας "▪ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ...":

Πρέπει κάποιο ιστολόγιο να αναλάβει να ξεκινήσει συλλογή υπογραφών και από τον Λαό....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει κάποιο ιστολόγιο να αναλάβει να ξεκινήσει συλλογή υπογραφών και από τον Λαό....

Ανώνυμος είπε...

Απο ΓΟΧ μην περιμένετε τίποτα
Τρεις μέρες μετά την δίκη και δεν έβγαλαν μια τυπική ανακοίνωση συμπαράστασης.
Οι ΓΟΧ τον μισούν τον Μεθόδιο, για τις θέσεις που έχει εναντίον της κάρτας πολίτη αλλά και της καταδίκης της Ληστρικής της Κρήτης
Οι ΓΟΧ είναι υπέρ της κάρτας και για την Ληστρική δεν κακαδίκασαν τίποτα και κανέναν
Συνεχίζουν το κοινό ποτήριο με τους αιρετικούς λαικούς πελάτες τους
Αν θα βοηθήσει κάποιος, αυτός είναι ο Ευθύμιος Θεσσαλονίκης των Μακαριακών
Απευθυνθείτε εκεί

Ανώνυμος είπε...

προς το ιστολόγιο ορθόδοξη φωνή

Παρακαλώ ανεβάστε το ως είδηση

Μόλις με ειδοποίησε άνθρωπος του Μεθοδίου

Την Τετάρτη 1-2-17 καθιστή διαμαρτυρία έξω απο το Υπουργείο εξωτερικών για συμπαράσταση
στον Γέροντα Μεθόδιο ώρα 6.30 μμ