ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ....

Η Κυρία Θεοτόκος αλλάζει τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας
'
E
κκληση-πρό(σ)κληση για κοινή προσευχή, κάθε ημέρα τα μεσάνυχτα - προτού κατακλιθούμε ή πριν συνεχίσουμε την ευλογημένη αγρυπνία μας - με την πιο δυνατή δοξολογική προσευχή στην Μητέρα του Κυρίου και κατα Χάριν Μητέρα μας, στην Υπεραγία Θεοτόκο !
Με τους 24 Οίκους των Χαιρετισμών Της !
Τότε τα μεσάνυχτα, στη σιγαλιά της νύχτας, όταν οι Ουρανοί ανοίγουν, και οι Ασώματοι Άγγελοι μεταφέρουν τις προσευχές μας στο Θρόνο του Κυρίου μας, τότε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μαζί σαν ένα Σώμα, ως Εκκλησία με Κεφαλή τον Χριστό μας, να απαγγέλουμε τους Χαιρετισμούς στην Παναγία Μητέρα Του



http://agiooros.org/viewtopic.php?f=53&t=7473&p=34921#p34921

Όσιος Δαυίδ ο εν Ευβοία
http://agiooros.org/viewtopic.php?f=75&t=12910

ΑΘΗΝΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/2017 - ΕΛ.ΚΙ.Σ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.....

ΕΛ.ΚΙ.Σ - Κάλεσμα ενότητας , επαγρύπνησης και εντατικοποίησης του ομολογιακού αγώνα.

Την Κυριακή 12 Φλεβάρη 2017 και ώρα 5.μ.μ στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία που βρίσκεται στην οδό Κλεισθένους 15 στο κέντρο της Αθήνας , πίσω από την δημαρχεία Αθηνών.

Θα γίνουν ομιλίες από εκλεκτούς ομιλητές για την….

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση – Αριθμοποίηση των ανθρώπων - Πλαστικό χρήμα – Ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους στον Βοτανικό – Ισλαμοποίηση της Ελλάδος – Συζήτηση για την Διοργάνωση Πανελλαδικής κληρικολαϊκής συγκέντρωσης ενάντιά στα αντίχριστα και ανθελληνικά σχέδια των αντιχρίστων δυνάμεων.

Καλούνται όλοι οι πιστοί Χριστιανοί ,
κλήρος και λαός , και όλοι οι ορθόδοξοι σύλλογοι να προσέλθουν , και όλοι μαζί με την βοήθεια του Τριαδικού Θεού να αγωνιστούμε στον αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: