Κάποια δευτερεύοντα θέματα εντελώς πληροφοριακά για τον Ιωάννη Παύλο τον 2ο -- Γράφει ο Αλέξανδρος

Δεν θα μιλήσω για τα εκατοντάδες αγάλματα και εκατοντάδες εικόνες προς τιμήν του "ιερού-Holy" και "Άγιου" Ιωάννη Παύλου του 2ου ή για την λατρεία προς το αίμα του το οποίο σύμφωνα με τους παπικούς θεραπεύει κόσμο από αρρώστιες ή για πολλά άλλα θαύματα που του αποδίδονται αλλά για κάποια δευτερεύοντα θέματα εντελώς πληροφοριακά. Ο Ιωάννης Παύλος ο 2ος στην ηλικία των 14 ξεκίνησε να ασχολείται με το θέατρο. Γνωρίστηκε και έγινε φίλος με τον Kotlarczyk Mieczyslaw έναν πολωνό δάσκαλο που είχε πάθος με το θέατρο και κατέληξε να γίνει ο θεατρικός του μέντορας. Ο Kotlarczyk ήταν διδάκτορ φιλόλογος και ιστορικός και επηρέασε πάρα πολύ τον Ιωάννη Παύλο ενώ τον επέλεξε για να παίζει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μαζί με την 16χρονη Halina Krolikiewicz (που τώρα τελευταία φημολογείται ότι πιθανόν να είχαν και ερωτική σχέση). Επίσης ο Kotlarczyk τους έκανε επιδείξεις για το πώς πρέπει να κάνουν ομιλίες με τον Ιωάννη να προσπαθεί να τον μιμηθεί. Έπαιξε σε πολλές παραστάσεις με την θεατρική ομάδα του Kotlarczyk. Εκτέλεσε δε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ιούδα Ισκαριώτη του Karol Hubert Rostworowski!!!!!
Ο Kotlarczyk Mieczyslaw ωστόσο είχε μελετήσει και βαθύτατα εμπνευστεί από την Helena Petrovna Blavatsky, την ιδρύτρια του Θεοσοφισμού που θεωρούσε ότι όλες οι θρησκείες είναι παρόμοιες και ότι όλες προέρχονται από την ίδια πρώτη πηγή και η οποία πίστευε στον Εωσφόρο ως ένα καλό πνεύμα. Ενδεικτικά το logo του Θεοσοφισμού είναι ότι δεν υπάρχει θρησκεία καλύτερη από την αλήθεια. Ο Ιωάννης Παύλος ο 2ος αγιοποίησε την Φαουστίνα Κοβάλσκα. Έγραψε δε η Φαουστίνα στο ημερολόγιό της ότι ο Χριστός σε όραμα της είπε ότι τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την Πολωνία και αν η Πολωνία παραμείνει πειθαρχημένη και υπάκουη στην θέλησή Του τότε Αυτός θα την εξυψώσει σε δύναμη και αγιότητα. Από την Πολωνία της είπε ο Χριστός πως θα επέλθει ο σπινθήρας που θα προετοιμάσει τον κόσμο για την δεύτερη έλευσή Του!!!!! Ο Ιωάννης Πάυλος ο 2ος καθιέρωσε το παπικό Θείο Έλεος να εορτάζεται μία εβδομάδα μετά το παπικό Πάσχα και ήταν κατά την διάρκεια της Λειτουργίας της Κυριακής του Θείου Ελέους το 2005 που πέθανε και μία τέτοια Κυριακή το 2014 που αγιοποιήθηκε ενώ θεωρείται πλέον ο προστάτης "άγιος" που έσωσε τον κόσμο από τον κομμουνισμό. Ο τάφος του παρακολουθείται 24 ώρες το 24ωρο από κάμερες ενώ κάθε πρωί μία ομάδα ιερέων προσεύχεται στον τάφο του (για την ψευδοανάστασή του μήπως?). Επιπροσθέτως ο Ιωάννης Παύλος όρισε τον Φραγκίσκο της Ασίζης(αυτόν που θεωρεί τον λόγο του πάπα ως ανώτερο από του Χριστού) ως τον προστάτη "άγιο" της Οικολογίας. Τέλος προώθησε το μήνυμα της Φάτιμα και οσιοποίησε τα δύο από τα τρία παιδιά στα οποία λέγεται ότι εμφανίστηκε η Φάτιμα. Το τρίτο παιδί πέθανε το 2005 μαζί με τον Ιωάννη Παύλο και τιμάται από την παπική αίρεση. 

Θα μπορούσα να πώ πολλά ακόμα αλλά θα κλείσω με τον σπουδαιότερο κατ εμέ "Λόγο" του Ιωάννη Παύλου του 2ου όπου θυμίζει ολίγον τον Λέοντα της Βασάν ενώ στο τέλος φαίνεται να απειλεί ότι θα διαλύει και κάποιο πρόγραμμα (Της Δευτέρας Παρουσίας μήπως?)....

https://www.youtube.com/watch?v=50MqGpdoGk4

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να αναφέρω ότι πάνω από τον τάφο του Ιωάννη Παύλου του 2ου έχουν τοποθετήσει εικόνα του Αγίου Σεβαστιανού. Στον Άγιο Σεβαστιανό στο Γκαραμπαντάλ έγιναν οι γνωστές πλέον αποκαλύψεις που αφορούν τα έσχατα κατά τους παπικούς χρόνια και συνοψίζονται στο τρίπτυχο (Προειδοποίηση, Θαύμα, Τιμωρία).
Ο Άγιος Σεβαστιανός ως γνωστόν την πρώτη φορά που ο αυτοκράτορας Διοκλειτιανός προσπάθησε να τον σκοτώσει επειδή ήταν Χριστιανός, έβαλε να τον δέσουν σε ένα στύλο ή κατ άλλους σε ένα δέντρο και έβαλε να του ρίξουν βέλη μέχρι να πεθάνει. Ωστόσο ο Άγιος Σεβαστιανός κατάφερε στην συγκεκριμένη περίπτωση που απεικονίζεται στον πίνακα να θεραπευτεί από την θανατερή πληγή του και να επιβιώσει χάρη στην Ειρήνη της Ρώμης!!!
Τυχαία επομένως η επιλογή ή συμβολίζει κάτι??

Και επειδή δεν τον έχω αναφέρει καθόλου, δείτε σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ίδιο το romereports και μια σημαντική παρέμβαση του Βενέδικτου ο οποίος προειδοποιεί τους πάντες ότι οι προφητείες της Φάτιμα δεν έχουν εκπληρωθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=qpmZEHo9igg


Αλέξανδρος